Cautare

323 de rezultate pentru "formare" (2.63 secunde)
Ei au declarat ca piata interna de produse ecologice este in formare inca din 2003, când au inceput sa se comercializeze legume, cascaval, unt si oua ecologice.
participarea la cursuri de instruire pentru formare/calificare profesionala; participarea la cursuri privind notiuni fundamentale de igiena pentru comercianti, necesare in activitatile de comercializare a produselor alimentare;
Am vizitat, printre altele, un incubator de afaceri care a costat sase milioane de euro si un institut de formare profesionala, proiect in valoare de patru milioane de euro", a declarat Valentin Cristea, presedintele Consiliului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM) din Craiova, unul dintre participantii la aceasta vizita de informare.
Alte obstacole in calea afirmarii ar fi motivatia scazuta in munca (50,94%), responsabilitatile casnice si familiale care limiteaza timpul de munca (37,41%), accesul limitat la cursurile de formare profesionala (32,81%), mediul profesional in care se manifesta discriminarea (21,73%), retragerea din activitate pentru femei pe perioada concediului de maternitate si de ingrijire a copilului (19,28%), precum si dorinta de a avea copii (8,49%).
Mai pot beneficia de aceste drepturi si persoanele care au lucrat in strainatate cu contract de munca, si pot dovedi acest lucru, sau cele care au beneficiat de concediu fara plata pentru a participa la cursuri de formare profesionala fara incetarea raportului de munca.
Somerii care nu participa la cursurile de formare profesionala sau refuza un loc de munca risca sa ramana fara ajutorul de somaj.
Potential de cinci miliarde de euro Analistii economici considera ca piata de leasing din Romania este inca in formare si trebuie lasata sa se dezvolte fara constrangeri.
Pentru a le facilita gasirea unui loc de munca, agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca ofera mediere, informare, consiliere si cursuri de formare profesionala.
Scolite din fondurile europene la foc automat pentru a nu pierde finantarile Uniunii Europene, persoanele care au urmat cursurile de formare specializata destinate viitorilor manageri publici sunt de aproape un an someri.
Pentru acest program pot aplica licee, universitati, furnizori de formare profesionala, structuri si agentii in subordinea Ministerului Economiei, intreprinderi, organizatii sindicale sau patronale.
"Domeniul cartilor de formare profesionala e o noutate la noi, chiar daca e de zece ani in prim-planul activitatilor editoriale", a declarat Cristian Voicu, librar la Thalia.
Acestea vor asigura servicii de formare profesionala pentru fermieri si va reprezenta interesele lor fata de terti. Camerele Agricole vor efectua activitati de consultanta agricola, imbunatatiri funciare, impadurire a terenurilor degradate, dezvoltare a retelei de drumuri forestiere si aplicare a proiectelor de dezvoltare locala.
Evolutia buna din ultimii ani a ratei somajului a fost datorata si programelor de formare profesionala si a burselor locurilor de munca organizate pe parcursul anului de catre AJOFM.
O noutate adusa de editia din acest an este parteneriatul dintre Ordinul Arhitectilor din Romania si ABplus pentru lansarea si promovarea Programului National de Formare Profesionala Continua a Arhitectilor.
Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca filiala Mangalia a demarat la inceputul acestei saptamani cursurile de formare profesionala pentru 50 de localnice, aflate in somaj.
Cojocaru a precizat ca nu spera sa aiba vreun profit financiar de pe urma targului, acesta fiind organizat pentru oamenii din Romania care isi permit sa-si indeplineasca visele, clasa sociala in formare in tara noastra.
3) atestat de conformitate privind denumirea specializarii si criteriile minime de formare, eliberat de autoritatea in care a fost obtinuta diploma;
Potrivit aceleiasi surse, se urmareste incadrarea a 100 de galateni prin informare si consiliere profesionala, precum si a 410 persoane prin organizarea cursurilor de formare profesionala.
Se impune o formare a cartierelor rezidentiale, deoarece cererile sunt tot mai mari, in special tinerii optand pentru astfel de apartamente cochete", este de parere Niculina Otovescu, directoarea unei agentii imobiliare.
"Acest fapt s-a reflectat prin declansarea timpurie, inca din prima decada a lunii martie, a fazei de formare si alungire a paiului la cerealierele de toamna, comparativ cu valorile normale, ceea ce ar fi insemnat spre sfirsitul lunii martie.
google-analytics.com