Cautare

323 de rezultate pentru "formare" (3.61 secunde)
Marasti 59, Sector 1, Bucuresti, unde au avut ocazia sa priveasca din perspectiva de student oportunitatile de formare si dezvoltare puse la dispozitie de cele sase facultati din acest campus.
In fine, sub Ceausescu a inceput o vasta activitate de formare a "omului nou", devotat partidului, care gandea dupa cum indica partidul, si care trebuia sa multumeasca partidului fiindca acesta ii acorda niste conditii minime de viata.
El a apreciat ca declaratia liderilor umanisti privind independenta doctrinara si ideologica a PUR reprezinta, probabil, intentia de formare a unui grup parlamentar separat.
Admiratia pare a fi recipoca, atata vreme cat ieri au fost prezentate mai multe proiecte de dezvoltare sectoriala - turism, IMM-uri, comert, formare profesionala, etc - concepute de firme italiene de profil fara plata, din pura simpatie si prietenie, dupa cum au declarat atat Vadim Tudor cat si invitatii sai din peninsula.
Prognoza privind variantele de formare a noului Guvern dupa alegeri, realizata de Institutul Social Democrat “Ovidiu Sincai“, a fost prezentata ieri de Adrian Severin, care este si membru PSD.
Scenariile postelectorale de formare a Guvernului nu ii preocupa numai pe actorii politici romani.
Se mai promite si dublarea pensiei medii de asigurari sociale, medicamente gratuite pentru anumite categorii de pensionari, pentru mama si copil, "formare de centre comunale de incubare a dezvoltarii agro-industriale si agro-turistice ".
Mircea Geoana, desemnat de PSD+PUR pentru functia de prim-ministru, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Uniunea PSD+PUR a castigat alegerile si, in consecinta, va incepe negocierile de formare a unei majoritati parlamentare imediat ce Biroul Electoral Central va anunta datele oficiale ale alegerilor.
Asa s-a organizat seminarul de formare pe marketing politic, eveniment pe care il consideram profitabil pentru Organizatia Judeteana de Femei a PNL.
Laborantii au participat si la prezentarea Cursului de formare "Utilizarea mijloacelor de invatamant in scopul instructiv-educativ" organizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Procesul de formare al noului partid popular crestin-democrat se va incheia, potrivit vicepresedintelui PNTCD, Serban Bubenek, in jurul datei de 1 martie 2005.
In schimb, conform propriului CV, a absolvit un curs de calculatoare personale, un curs de formare a formatorilor in managementul resurselor umane si managementul serviciilor publice si este autorizat pentru productii video.
Fondurile vor fi folosite mai ales pentru finantarea activitatilor de formare profesionala. Nicolas Sarkozy a propus, de asemenea, ca indemnizatia salariatilor in somaj tehnic sa fie majorata la 75% din salariul brut.
- Am realizat cadrul de formare si afirmare a economiei functionale de piata, statut recunoscut tot in timpul guvernarii noastre de SUA si alte state cu democratie consolidata;
Guvernul precizeaza ca, in situatia neadoptarii prezentului act normativ, avand in vedere constrangerile determinate de impunerea masurilor de reducere a cheltuielilor bugetare, Ministerul Administratiei si Internelor va fi in culpa contractuala prin nerespectarea obligatiilor asumate in angajamentele incheiate cu studentii si elevii din institutiile proprii de formare profesionala initiala, in sensul incadrarii promotiilor de absolventi.
E obligatoriu sa liberalizam conditiile, astazi restrictive, de formare a partidelor politice, astfel incit romanii sa aiba timpul si oportunitatea de a putea alege intre mai multe variante la alegerile din acest an.
centralizeaza rapoartele privind necesarul de formare profesionala transmise de personalul de conducere din institutie; 60. elaboreaza proiectul planului de masuri privind pregatirea profesionala a functionarilor publici din institutie si proiectul planului anual de perfectionare profesionala si le inainteaza conducerii institutiei;
“Cerem PD si PNL sa dea un raspuns pana pe 25 iulie la propunerea pe care am facut-o de formare a unui pol de centru-dreapta care sa mearga in alegerile anticipate pe aceleasi liste si cu o platforma comuna“, a anuntat presedintele PPCD, Gheorghe Ciuhandu, la lucrarile Consiliului National de Conducere al partidului desfasurate sambata.
Initiativa liderului Fortei Democrate, Petre Roman, de formare a unui pol social impreuna cu PSD nu pare a fi pe placul unora dintre social-democrati.
Este inadmisibil ca alesii judeteni din partea PSD si a partidului in formare, proveniti de la Romania Mare, sa fie amenintati, sa fie santajati, sa fie urmariti pe strada de catre consilierii si de catre puterea actuala.
google-analytics.com