Cautare

323 de rezultate pentru "formare" (2.79 secunde)
Libera formare a vointei electoratului (...) c. Problema supusa votului trebuie sa fie clara; nu trebuie sa induca in eroare; nu trebuie sa sugereze un raspuns;
Pe termen lung vor fi initiate campanii de informare, consiliere profesionala, formare profesionala pentru cresterea sanselor grupului tinta de gasi locuri de munca si de a-si dezvolta capacitatea de a se auto-organiza si a actiona.
Pe de alta parte ne amagim spunand ca dezvoltarea extrem de rapida a unor tari precum China si India a generat un proces de reducere a saraciei si de formare a unei clase de mijloc in aceste tari.
Angajatii Serviciului Public de Ocupare (SPO) din cadrul Agentiilor Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) din cele 16 judete ale regiunilor Sud-Vest Oltenia, Vest si Sud - Muntenia desfasoara in aceasta perioada aplicarea si testarea cunostintelor dobandite in cadrul unui program de training, finantat din fonduri europene.
Trei tentative precedente de formare a unui cabinet au esuat. Daca partidele nu vor reusi sa ajunga la un acord va fi nevoie de convocarea de noi alegeri, care ar urma sa aiba loc luna viitoare.
De altfel, aceste doua partide erau, initial, vizate, pentru formare Miscarii pentru Romania la nivel national, insa planul a fost abandonat.
Dimpotriva, Presedintele insusi a asumat un rol executiv direct cand a initiat taieri salbatice ale salariilor si pensiilor, fie ca era vorba de profesori, de militari, de cadre medicale, de judecatori si funcionari publici, decimand astfel clasa mijlocie in formare.
Care frauda nici nu trebuie sa existe, e suficient sa fie reclamata, astfel incat presiunile europene sa poata impinge negocierile de formare a noului guvern intr-o directie convenabila pentru Basescu.
liderul PSD se transforma intr-un pro-atlantic pur-singe, vezi si modul in care a decupat guvernul nou, la formare, eliminind anumite elemente suspectate tot de simpatii estice.
Ordinul de formare a regiunii a venit de la Moscova si conducerea romaneasca l-a acceptat. Eh, s-a crezut ca acceptand formarea regiunii, ungurii vor fi multumiti si va fi o mare veselie in tara.
Intrebata de jurnalisti vineri, la Zlatna, la Scoala de Vara a femeilor democrat-liberale, care este relatia PDL-ului cu Miscarea Populara,Sulfina Barbu a subliniat ca PDL este un partid de sine statator, cu structuri in teritoriu si cu experienta guvernamentala, iar Miscarea Populara este o intentie de formare a unui partid politic.
Nu exista deocamdata o actiune de formare a unei noi majoritati, nu putem inca discuta de o majoritate fara PNL.
Atunci cand intreb firmele franceze, ele subliniaza nevoia de formare profesionala. Pe de alta parte, aceleasi intreprinderi evidentiaza calitatea angajatilor, dar si necesitatea de a avea o amenajare a teritoriului care sa favorizeze infiintarea de firme in alte zone decat cele cu o crestere puternica si fara somaj.
Obiectiv nobil, avand in vedere ca studiile si statisticile indica existenta unui mare numar de out-of-school-children, precum si a unui numar tot atat de mare de tineri care nu sunt angajati si care nu urmeaza programe de educatie sau formare profesionala not in employment, education and training - NEET).
Aici am reusit sa formez o echipa de tineri profesionisti, alaturi de care am dus mai departe proiecte cum ar fi Festivalul Maria Tanase, Festivalul Ioana Radu, dar si un proiect complex de introducere a conceptului de formare continua a adultilor, intr-un parteneriat cu institutii de profil din Danemarca.
AJOFM Constanta a intreprins servicii de mediere a muncii, de informare si consiliere privind cariera si de formare profesionala prin organizarea de 10 cursuri de calificare in diferite meserii.
Clasa de mijloc in curs de formare se arunca asupra autoturismelor "Peugeot 206”, "Skoda”, "Volkswagen Golf” ori a noii "Logan” a firmei Renault - o Dacie de succes si pentru care trebuie sa se astepte pina la trei ani.
In cursul zilei de ieri, 25 ianuarie a.c., a inceput prima parte a Seminarului intitulat "Dialog Social”, organizat de catre Presedintele Asociatiei Patronale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, Iulian Groposila, in colaborare cu Centrul de Formare a Asociatillor Patronale Sachsen-Anhalt din Germania, reprezentat prin dr.
Deoarece piata interna de alimente ecologice este in formare, in 2004, in sectorul vegetal, 95% din produsele ecologice de origine vegetala s-au exportat.
Dar nu acelasi lucru se poate spune pentru locuintele in imobile noi, unde oferta este in curs de formare si nu poate face fata inca cererii crescute.
google-analytics.com