Cautare

323 de rezultate pentru "formare" (8.57 secunde)
De altfel, Consiliul de Coordonare a Implementarii Strategiei Nationale Anticoruptie vizeaza continuarea procesului de formare profesionala la nivelul Parchetului General si al Parchetului National Anticoruptie, avand in vedere ca autoritatile se confrunta cu forme din ce in ce mai sofisticate de evaziune fiscala.
Cresterea numarului de fuziuni si/sau achizitii prin care IMM-uri autohtone sa se constituie in holding-uri, beneficiind astfel de cresterea cifrei de afaceri, a puterii de negociere in relatia cu furnizorii si creditorii sau de formare si promovare a brandurilor proprii etc.
Din discutiile pe care el le-a avut cu presedintele Basescu a rezultat ca acesta s-a referit la solutia de formare a Guvernului ca fiind imorala.
Dupa cum era de asteptat, taranistii au raspuns prompt la chemarea democratilor de formare a unui pol de centru dreapta.
Sigur, multi dintre ei, profesori, profesori universitari si chiar academicieni au diplome de licenta, de terminare a unei facultati umanistice a anilor 50, dar ce se intampla, ce nu se invata si mai ales ce se recomanda, ce se interzicea drastic 0 ca sa nu zic ce se calomnia, ce se murdarea si ce se injura de-⁠a dreptul in acei ani in aceste inalte institutii de formare a tinerilor?
el e lipsit de forma sau in continua formare, e un flux. Si asa e si viata. Orice forma reprezinta o proiectie.
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste.
In primul rand a fost un centru de formare de polivalent, oferind un mediu ostil simulat, ca si experiente psihologice cu multiple fatete, pentru pilotii si echipajele care se imbarca pentru misiuni care ii transporta adanc in teritoriul inamic.
Se va acorda suma de 395000 lei noi pentru modernizarea strazii Eroilor din Techirghiol, cea care asigura accesul la Centrul-pilot de servicii comunitare pentru persoanele cu handicap si formare de personal.
Exista diferente de mentalitate, de istorie, de formare a oamenilor si a conceptiilor. S: Dar UE si SUA au nevoie in Turcia de un partener care functioneaza dupa reguli institutionale asemanatoare.
b) organizarea de cursuri de formare: cursuri postuniversitate, de specializare, de perfectionare si atestare de studii complementare; Parteneriate cu Institutii medicale publice:
Iar ca istoric nu pot decat sa confirm ca poporul roman este urmasul romanitatii orientale, ca ne defineste in primul rand limba latina, din care s-a format limba romana si ca aria de formare a poporului roman se intinde mult in sudul Dunarii.
El a recapitulat ca in noiembrie 2004, grupul desfasura exercitii de formare, in largul coastei Californiei de Sud, in pregatirea unei misiuni de lupta in zona Golfului Persic.
Centrul Regional de Formare Profesionala (CRFP) organizeaza cursuri de maistri in constructii si practica pe santierele din comunele afectate de inundatii pentru persoanele care vor sa ajute la ridicarea caselor luate de ape.
In cadrul declaratiei-apel, Talpes a apreciat ca initiativa de formare a UPSC vine in conditiile in care ineficienta sistemului politic actual s-a accentuat, in stabilirea prioritatilor Romaniei, in promovarea si concretizarea solutiilor de depasire a situatiei de inapoiere si blocaj, iar deciziile politice nu sunt generate de viziuni doctrinare clare.
Frattini a precizat ca va fi pus la punct un mecanism prin care cele doua tari sa fie ajutate indeaproape, mai ales in justitie, in activitatea de formare si asistenta acordata judecatorilor si procurorilor.
Deputatul PNL Emil Strunga sustine ca Guvernul Romaniei si-a asumat obligatiile si a stabilit obiectivele strategice pentru dezvoltarea sistemului educational si de formare profesionala stabilite de Comisia Europeana in anul 2002.
In acest sens, presedintele PE, Josep Borrell, a explicat ca europarlamentarii au nevoie de clarificari in special in legatura cu multiculturalismul si vor sa stie care va fi relatia cu comisarul pentru Educatie, Formare si Cultura, Jan Figel.
Procedurile de formare a comisiei se desfasoara greoi Din cauza faptului ca pana acum nu a fost primit nici un raspuns de confirmare, Prefectura judetului Constanta a mai trimis in cursul zilei de marti o adresa de revenire catre cele patru institutii respective.
In privinta intocmirii unei liste comune la alegerile pentru Parlamentul European, Emil Boc a precizat ca subiectul nu figureaza pe agenda comuna, deoarece PLD se afla in plin proces de formare.
google-analytics.com