Cautare

978 de rezultate pentru "dosare" (3.20 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: 8-9 Martie si 44 de dosare! ... 44 de dosare!
Conform datelor, in perioada 2008-2011 au fost solutionate 8.136 dosare, dintre care 1.407 conform numarului de inregistrare, iar 2.269 cu prioritate pe motiv de cazuri exceptionale, cu justificari aberante de genul paranoia sau lombosciatica, sau chiar motivate cu simple adeverinte emise de medicul de familie.
Cu alte cuvinte, procurorii fac tabele cu dosarele ticluite de ei insisi, pe care apoi le citeaza ca fiind argumente in favoarea necesitatii alcatuirii acelor dosare!
La aceasta situatie contribuie si presedintele tarii, care il sustine pe procurorul sef al DNA, care ignora drepturile cetatenilor romani la un proces corect, cunoscute fiind prin exemplele clare de abuzuri in diferite dosare facute tinte neconvenabile celor care manevrau puterea din umbra.
Parchetul General, reprezentat de Lazar si condus de Kovesi, le-a facut dosare ministrului de Justitie (care il evalueaza pe Lazar), ministrului de Externe (de la care se asteapta rechemarea lui Maior), capeteniilor Jandarmeriei, si urmeaza - sau urma - ministrul de Interne.
Dincolo de fudulia nejustificata si grohaielile festiviste, dincolo de ovatiile propagandistice, Presedintia romana a Consiliului va avea pe masa cateva dosare extrem de complicate, pe care va trebui, in limitele mandatului, sa le gestioneze cumva.
Usurat astfel de multe dosare, PNA se va putea ocupa de adevaratele delicte. ... Apoi, cu cit sint mai multe dosare de coruptie evidentiate, cu atit mai mult eficienta justitiei de a le rezolva se diminueaza.
Mai nou, cei care au dosare la securitate, au inceput sa jure ca li s-ar fi adaugat diferite documente care sa-i incrimineze, spre deosebire de anii trecuti, cind multi sustineau ca li s-ar fi sustras documente din respectivele dosare.
Numarul de dosare de pensionare care au ajuns pe masa judecatorilor a inregistrat in 2020 cea mai mare crestere din ultimii patru ani.
Asistam la un caz de discriminare pe criterii etnice flagrant, pentru ca dosare similare cu cele ale lui Hayssam au fost intocmite, cu siguranta, si pe numele unor cetateni romani si atat sau al unor romani care apartin diverselor minoritati etnice.
Tot asa liderii aliantei au dosare si acte despre Contac, la care le dau curs daca respectivul nu sta cuminte, iar Contac si el a avut dosare cu Dragus si Tabuleac si s-a gindit mult pina sa faca sesizarile respective, le-a facut cind au inceput si la el controalele.
Singura problema nu o constituie insa numai circul care se face pe marginea fiecaror dosare ale DNA care se intocmesc. ... Stilul pompieristic, declaratiile facute inainte de vreme, etalarea unor nume sonore aflate in dosare...
Pe diverse canale, au inceput sa curga informatii potrivit carora Ticu Dumitrescu a fost inlaturat deoarece era pus pe razbunare - urma sa "arunce cu dosare" doar intr-o singura parte - si ca, oricum, ca fost detinut politic, nu este strain de ocupatia de informator.
Asa ca procurorii incep cu elan patriotic cateva sute de dosare, stabilesc o relatie de adanc parteneriat cu presa pe care o informeaza ce chitante au mai gasit, dar isi pierd suflul in mai putin de un an. Putine, foarte putine dosare ajung la instante.
Fiindca singurele lucruri mai deosebite petrecute in ultima perioada sunt dezgroparea unor dosare de coruptie prafuite, in care figureaza si cei din opozitie, si cei de la putere, precum si recuperarea de la SRI a unui numar impresionant de dosare (aproape toate care nu contin secrete de stat deosebite).
Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au deschis doua dosare penale in contextul majorarii facturilor la energie electrica
Apoi s-ar fi vazut cu Marko Bella, care i l-ar fi dat pe tava pe Gyuri Frunda, "om european, cu trei dosare de informator, om serios, care stie cum sa se descurce".
DNA are in lucru peste 90 de dosare care au legatura cu pandemia de COVID. Anuntul a fost facut de procurorul sef anticoruptie, Crin Bologa.
Dar raspunsurile vin cu mare intarziere, timp in care unii renunta la proiecte. In prezent, Administratia Fondului pentru Mediu are in analiza 45.000 de dosare.
Am ascuns si coruptia sub pres sau am scos pe tava, doar asa, de ochii UE, "marile" dosare impotriva unor corupti ca de exemplu Nastase. ... Astea sunt marile dosare.
google-analytics.com