Cautare

978 de rezultate pentru "dosare" (6.15 secunde)
Mai abitir ca niciodata, totul se va intampla pe teritoriul campaniei negative, in care proiectul politic e un moft, programul economic doar o zbierata insiruire de traznai, in vreme ce osul, maduva si carnea campaniei vor fi alcatuite din flegme verzi ca lucerna, dosare, stenograme, evocari de mame, ruperi de ficati si racnete din rarunchi.
Mai mult, Dan Tapalaga, intr-un editorial publicat in data de cinci decembrie pe Hotnews, lasa sa se inteleaga cum, la o majoritate de peste 60% a USL in Parlament, alianta va pregati dosare penale impotriva lui Traian Basescu, adica o demitere a sefului de catre Legislativ pentru inalta tradare.
"Am distrus practic, dintr-o singura miscare, un an si mai bine de propaganda, care spunea ca USL, si eu, si Crin Antonescu venim sa punem la DNA un procuror al Uniunii Social Liberale, care sa inchida dosare.
Toate partidele, cu exceptia PPDD, au participat intr-un fel sau altul la realizarea a cel putin unei legi a retrocedarilor, ultima fiind cea facuta de Monica Macovei si PDL, care a dus la existenta a peste 2500 de dosare la CEDO, pe care statul roman risca sa le piarda;
Dar in acest moment ar fi foarte bine ca atunci cand despre un procuror spunem ca a facut dosare politice sa ne adresam CMS, sa ne adresam procurorului general sa dispuna o cercetare. ... Daca s-au facut dosare politice, acest lucru trebuie cercetat.
„Functionarii care au facut disparute firmele cu datorii au acum dosare la politie“, a precizat Dumitru.
La nivelul judetului Salaj, din totalul de 14.805 persoane ale caror dosare au fost recalculate in etapa a IV-a, 7.122 de persoane au primit un punctaj mai mare decat cel aflat in plata, primind astfel sume suplimentare in luna decembrie 2005.Pensia medie a acestei categorii de beneficiari a ajuns la 267 de RON, inregistrand o crestere de 24,64%, fata de nivelul existent inainte de recalculare, de 215 RON.
Politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IJP Dolj mai au in lucru trei dosare, in care prejudiciul este estimat la aproximativ 53.000 de euro.
Pe de alta parte, ministrul Agriculturii a mai adaugat ca le-a solicitat silvicultorilor sa identifice proprietarii de terenuri care au defrisat padurea detinuta in proprietate si sa intocmeasca dosare penale acolo unde este cazul.
Din cele 687 de dosare de faliment, avand ca obiect Legea nr. ... Valoarea totala a litigiilor DGFP se ridica la peste 3.200 de miliarde de lei vechi si acestea provin din procese in contencios administrativ, civil, faliment, litigii de munca, dizolvari de firme si dosare penale.
Au mai fost depuse dosare pentru infiintarea, popularea sau modernizarea fermelor de animale, pasari sau vegetale.
In judetul Constanta erau depuse, pana la data de 30 iunie a acestui an, 9.414 de dosare pentru acordarea ajutorului de stat care intruneau conditiile cerute de Legea 416/2001 privind venitul minim garantat.
In Dolj, instantele comerciale au avut anul trecut pe rol 250 de dosare de faliment. ... 250 de falimente in Dolj Potrivit informatiilor furnizate de Laura Nedelcu, purtatorul de cuvant al Tribunalului Dolj, instantele sectiei comerciale au avut anul trecut in lucru circa 250 de dosare de faliment.
La nivelul intregii tari politistii au finalizat 41 de dosare in care sint cercetate 78 de persoane pentru 239 de infractiuni privind fraudarea serviciilor de asigurare. ... Ca urmare au fost solutionate 41 de dosare penale, dintre care 30 prin inceperea urmaririi penale si sapte prin declinare la Parchet.
"Din cele 441 de dosare, in 367 (peste 80%), insumand 1.544 de hectare, se solicita renta pentru terenuri arendate. In restul de 74 de dosare, insumand aproximativ 230 de hectare, se solicita renta pentru instrainare de teren", a declarat Remulus Chitu, seful Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
In timp ce Departamentul National Anticoruptie scoate pe banda rulanta dosare de coruptie - in medie cate doua pe luna - pentru termopane, pixuri si alte banalitati in jurul carora s-a creat o adevarata isterie mediatica si nu numai, marile turnuri date banului public zac in continuare intr-o expectativa sinonima cu uitarea si cu musamalizarea.
"Din totalul de aproximativ 800 de dosare validate, mi-au fost trimise deja 138 de carnete de rentier completate cu informatiile de identificare ale rentierilor (nume, CNP si suprafata arendata)", a declarat Remulus Chitu.
Numai in afacerile cu cereale au fost cercetate 258 de firme si s-au intocmit 29 dosare penale, pentru prejudicii de peste 200 miliarde lei, alte 96 de firme fiind "calcate" in afacerile cu fier vechi, pentru 6 dintre ele intocmindu-se dosare penale, cu un prejudiciu de 10 miliarde lei.
Acest lucru era necesar pentru evitarea aglomeratiei de la ghisee - anul trecut, de exemplu, potrivit informatiilor primite de la OTIMMC Dolj, in prima zi de derulare a programului, la ANIMMC au fost depuse aproximativ 700 de dosare.
Intre timp, o parte dintre solicitanti, persoane in varsta, au murit fara sa-si vada implinit visul de a redeveni proprietari peste ceea ce le fusese confiscat.Spre exemplu, in judetul Dolj, au fost intocmite 6.478 de dosare, din care in prezent mai sunt in lucru circa 1.500.Corespondenta cu mortiiPotrivit Adinei Sandoiu, consilier juridic in cadrul Directiei de contencios administrativ si avizul legalitatii actelor din cadrul Prefecturii Dolj, sunt frecvente cazurile in care comisia de solutionare a dosarelor se vede nevoita sa "stea de vorba" cu mortii."De obicei, se emit dispozitii pe numele celor care au facut cererile si au dreptul legal sa primeasca restituiri in natura sau despagubiri.
google-analytics.com