Cautare

978 de rezultate pentru "dosare" (3.13 secunde)
L-a exclus in sedinta de ieri pe fostul rector Teodor Maghiar din forul decizional si si-a rezervat dreptul de a verifica toate cele 14 dosare intocmite impotriva institutiei de parlamentarul PRM Mircea Ifrim.
Si actiunile politistilor au si ecouri concrete, si anume dosare penale deja intocmite pe numele celor care au fost prinsi asupra faptei ori cu cd-uri piratate acasa.
Jandarmeria a deschis doua dosare penale si a dat amenzi de 32 de mii de lei dupa protestul AUR din Capitala.
Asta se intampla intr-o Romanie campioana la numarul de dosare aflate pe rolul Curtii Europene a Drepturilor Omului.
Politistii de la Rutiera au intocmit, vineri si sambata, nu mai putin de cinci dosare penale pe numele tot atator soferi care s-au urcat la volan, desi consumasera bauturi alcoolice.
Avocatul lui Catalin Chelu, Romeo Cosma, a declarat in fata judecatorilor ca Dan Fatuloiu ii ameninta pe inculpati ca exista 48 de dosare pe numele lor care ar insuma 20 de ani de puscarie.
Conform raportarii efectuate de Aurelian Pavel, aeful Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Constanta, in anul 2010, partenerii institutionali participanti la actiunile comune de control a societatilor de profil au aplicat amenzi in valoare de 546 700 lei, au suspendat pentru o perioada de trei luni activitatea a 40 de magazine, au ridicat in vederea confiscarii si expertizarii 12 kg si 1604 de plicuri si au intocmit 10 dosare penale pentru trafic de droguri de risc si de mare risc.
Preotii romani din Ucraina sustin ca sunt supusi unor abuzuri, fiind acuzati ca sunt agenti ai Rusiei. Ei spun ca li se fabrica dosare, iar acum risca sa fie deportati la noi in tara.
Prietenii si apropiatii lui Donald Trump se intorc impotriva lui dupa cele 4 dosare Michael Cohen, odata fixerul lui Trump, acum e vedeta martor in procesul din NY
Anchetatorii nu au descoperit inca modul in care a ajuns sa arda cladirea, insa nu exclud ipoteza unei maini criminale. Camera arhivei a fost distrusa de flacari si sute de dosare au fost arse.
Aflat pe listele PSD, Teodor Maghiar a fost cercetat de Parchet in multe dosare penale in perioada 1996-2000 pentru ilegalitati in administrarea banilor publici, inclusiv pentru fraudarea votului (a fost surprins la alegeri introducand in urna 6 buletine de vot) fara insa a fi tras la raspundere, potrivit monitorizarii CNC, in vreun fel datorita influentei pe care o exercita in zona.
in motivarea hotaririi instanta retine ca parte din autorizatiile de interceptare a convorbirilor telefonice sint emise de catre PNA Oradea in mod nelegal, ca notele telefonice propriu-zise au fost depuse in copii xerox necertificate si ca in dosarul cauzei au fost depuse inscrisurile emise apartinind altor dosare penale.
Mai mult, influenteaza justitia, foloseste institutiile statului impotriva adversarilor politici, blocheaza activitatea Curtii de Conturi, ascunde sau scoate la iveala - dupa chef si interese - dosare penale si se da de ceasul mortii sa anihileze presa independenta.
Aceasta decizie vine in urma verificarilor determinate de declaratia lui Corneliu Turianu care, acum doua luni, a vorbit despre o lista cu dosare, in care ar fi aparut si numele premierului.
In casa acestuia, procurorii au gasit dosare care contineau acte false, intocmite pentru obtinerea de vize de afaceri. Anchetatorii apreciaza ca aproximativ 50 de persoane din 15 judete au fost contactate de cei doi, cu promisiunea de obtinere a vizelor pentru SUA.
"Vor mai cadea multe capete" Crinu Popescu a spus ca in perioada urmatoare, in judetul Valcea, o sa cada mai multe capete, deoarece la DNA Bucuresti exista in cercetare mai multe dosare.
El a solicitat sa vada cele doua dosare de urmarire care ar fi in lotul celor 29 de siguranta nationala.
CNSAS ar trebui sa inceapa marti audierile in privinta primului lot de dosare de retea si de urmarire pe numele a 29 de politicieni.
El a adaugat ca declaratia facuta de "conducatorul marii manipulari", Traian Basescu, vine sa demonstreze ca desecretizarea si deconspirarea anumitor categorii de dosare face parte "dintr-un scenariu minutios elaborat, din care capul statului nu este strain".
Concret, s-ar parea ca dispozitiile belicoase ale noii puteri - hotarate sa readuca in actualitate trecute afaceri si dosare - a determinat fostul partid de guvernamant sa-si stranga randurile, decizie corecta daca vrei sa faci fata amenintarilor.
google-analytics.com