Cautare

978 de rezultate pentru "dosare" (4.17 secunde)
Pe numele celor trei au fost intocmite dosare penale pentru savarsirea infractiunii de vot multiplu. Alte incidente electorale Doljul a "dat" duminica primul dosar penal intocmit pentru comiterea infractiunii de vot multiplu dintre cele 45 de acest fel descoperite la nivelul intregii tari.
Justitia romaneasca are, cu siguranta, foarte multe probleme nerezolvate in acesti ani, dupa cum se subliniaza si in rapoartele Comisiei Europene, probleme acutizate de faptul ca, in ultimii ani, conducerea justitiei romanesti, sub comanda politica, a canalizat foarte multe resurse si energii pentru finalizarea unor dosare ale adversarilor politici, in loc sa aprofundeze si sa finalizeze reformele necesare acestui domeniu", mai atrage atentia vicepresedintele Camerei Deputatilor.
Totodata, ea mentioneaza ca "politic sau nepolitic, Adrian Nastase are de gat niste pietre de moara, sub forma unor dosare". ... Oricum, politic sau nepolitic, Nastase are de gat niste pietre de moara, sub forma unor dosare", a fost de parere Zoe Petre
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, dupa o intalnire cu alesii locali ai partidului, la Busteni, ca actuala putere incearca distrugerea administratiei, prin alocarea discretionara de fonduri, prin deschiderea de dosare penale reprezentantilor Opozitiei si prin masuri de centralizare.
bani, privilegii, santaje, amenintari cu dosare, asmutirea unora impotriva altora s.a. ... Videanu e alaturi de presedinte, pentru ca are dosare grele in Justitie si altfel e pierdut.
Prefectul a avertizat ca oricine poate sustrage documente sau chiar dosare intregi de retrocedare, deoarece nu sunt arhivate. ... Oricine poate sustrage documente si dosare cu totul".
dosare si amenintari pentru cine nu se supune PDL. ... In cazul furtului de voturi in Parlament, spre exemplu, si dat in direct la televizor .Teancurile de dosare pentru Flutur si Pinalti vor fi rezolvate conform legii.
"Am spus inca de la inceputul acestui an ca va fi o lupta politica purtata in mare masura cu dosare pregatite din timp, iar momentul lansarii lor se apropie.
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
• In primul rand, am aratat pe blog cand s-ar putea prescrie faptele vizate in aceste dosare. ... • Dar e adevarat ca unul din dosare urma sa se prescrie acum, in perioada asta?
(...) Judecatorii isi autoincarca agenda pentru ca nu judeca dosare, tot amana. ... (...)cat la suta din dosare sunt amanate si se batjocureste procedura?
Nu considerati pentru PSD o vulnerabilitate ca Miron Mitrea, sef de campanie pe Bucuresti, Adrian Nastase, presedintele Consiliului National, Liviu Dragnea, secretarul general, au in acest moment instrumentate dosare in diferite faze in justitie?
Prin intermediul acestui call-center se pot obtine informatii multiple, privitoare la programul de functionare a instantelor, taxele de timbru (modalitatea de plata si contul unde se achita), eliberarea unor certificate sau copii dupa diverse acte, depunerea unor acte la dosare, cand si cum se poate studia un dosar, dar si cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unei hotarari judecatoresti.
Un razboi pe care Traian Basescul l-a introdus, printr-o ura generalizata, prin faptul ca a dorit sa gaseasca coruptie acolo unde nu este, prin abuzurile pe care le-a creat incepind cu 2005, ma refer la modificarea cadrului juridic legat de numirea procurorilor, prin abuzurile care se fac in dosare, prin obligarea judecatorilor sa judece in niste dosare fara niciun fudament, fara o motivare foarte clara, in care expertizele nu mai au nicio valoare" a spus Popescu, la Money Channel.
Sau sa fie vorba de dosare? ... Sa fie vorba de dosare? Sau de prietenii si cumetrii mai vechi? George Maior este nasul lui Ponta, iar Razvan Ungureanu a fost si el invitat la nunta acestuia cu Daciana.
Si-au pus oameni pe la toate deconcentratele si acestia au ordin sa amendeze tot ce este partizan al opozitiei politice), cu fel de fel de dosare, etc daca nu se inscriu si nu devin peste noapte pdl-isti sau nu "cotizeaza la partid";
Doua dosare pentru mita electorala In ceea ce priveste sanctionarea celor care au incercat sa denatureze votul, in data de 10 iunie, in intervalul orar 7.00 - 21.00, la nivelul judetului Gorj au fost inregistrate 27 de sesizari privind diverse incidente electorale.
Acestuia i se construiesc cel putin doua dosare penale. ... Si nu-i va mai putea impacheta in dosare penale pe adversarii politici.
In ziua de 15 iunie 2012, intre persoanele amintite a avut loc o discutie in cadrul careia marcel Sampetru a afirmat, in prezenta lui Mihai Vlad, ca ar avea dosare penale la DNA, sens in care i-ar fi solicitat sefului SIPI Ilfov (filiala DGIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne) sa verifice daca numele sau apare in lucrari sau solicitari de interceptari ale serviciului, raspunsul lui Vlad Mihai fiind acela ca a verificat si ca raspunsul este negativ.
Va dau o informatie publica, au votat 19 parlamentari cu dosare penale, alti 3 incompatibili, plus Voiculescu, care tocmai plecase din Parlament. ... se pot deschide dosare penale.
google-analytics.com