Cautare

978 de rezultate pentru "dosare" (7.63 secunde)
815 dosare de executare, din care 10. ... "In urma aplicarii masurilor de executare silita au fost rezolvate peste 60% de dosare.
"Problema va interveni in momentul in care aceste dosare sunt implementate, evaluate, certificate. ... Anul trecut circa 90% din dosare au fost respinse pentru ca firmele aveau datorii.
La aproape trei saptamani de la debutul programului destinat dezghetarii creditului de retail si a pietei imobiliare, Fondul de Garantare a analizat si aprobat doar 34 de dosare pentru acordarea de garantii in cadrul programului "Prima casa".
"Are deja 90 de zile de viata implinite maine( joi, n.r.), cate dosare, cate case, cati beneficiari avem dupa acest timp?", a intrebat Daea.
Reprezentantii institutiei spun ca in ultimele 10 zile din iunie, ritmul de depunere a cererilor a fost unul normal, zilnic fiind inregistrate trei-patru dosare. Cele mai multe dosare prin care se solicita pensionarea anticipata au fost in luna mai, adica 182.
"De la demararea controalelor si pana in prezent au fost sistate si suspendate aproximativ 3.100 de dosare de ajutor social, adica 34% din cele 9.000 de dosare active verificate", a declarat Catalin Tiberius Mohora, inspectorul-sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj.
De parca presiunile justitiei, cu procurori care au neobrazarea sa-ti mai si spuna ca nu au avut ce face si ca a fost un ordin acela de a face dosare, cu judecatori care din lipsa a coloanei verticale, din prea multa obedienta fata de mai marii clipei ce profita de slabiciunile lor - judeca stramb pentru a pune presiunea "sistemului" pe oricine iese din rand.
El a explicat totodata ca dosare legate de probleme arheologice au stat la minister maximum 26 de zile.
In al doilea rand, reprezentantii asociatiilor sustin ca au intocmit dosare cu persoanele care beneficiaza de prevederile respectivei legi si le-au inaintat conducerii Termoficarii inca de anul trecut.
Teodora Mardale, director judetean de retail, a precizat ca de pe 6 iunie, cand BCR a lansat "Prima Casa 4", au fost depuse in Dolj 40 de dosare, dintre care 16 sunt deja aprobate.
Doua dosare penale pentru munca la negru Doi dintre angajatorii doljeni risca sa raspunda penal pentru ca utilizau mai mult de cinci persoane fara a avea intocmite forme legale. Inspectorii ITM le-au intocmit deja dosare care au fost trimise organelor abilitate in vederea continuarii cercetarilor sub aspect infractional.
In doar 25 de dosare au cerut creditorii aceasta procedura. ... Pe 2012, in luna ianuarie, 88 de firme intrasera in insolventa, potrivit datelor de la Tribunalul Dolj, in timp ce in prima parte a lunii februarie se inregistrasera deja 57 de dosare de insolventa.
In cazul in care doriti doar sa eliminati KMSPico, stergeti urmatoarele fisiere si dosare din calculatorul dumneavoastra. - AutoPico.exe - Service_KMS.exe - unins000.exe - KMSELDI.exe - UninsHs.exe - tap-windows-9.21.0.exe Fisiere si dosare aditionale ce trebuie eliminate:
Trei dosare grele care l-ar putea infunda pe Basescu. ... Interceptarile insumeaza acum 42 de dosare si arata legaturi importante intre asociatii de la ALRO si lumea politica.
Un sef la o asemenea structura nu sunt oamenii care fac dosare, cei care fac dosare sunt procurorii obisnuiti - Nu-mi permit sa fac recomandari CSM, vor actiona dupa regula lor.
In premiera dupa 5 ani, specialistii analizeaza mai multe dosare pentru compensarea unor medicamente inovatoare.
"In 2013, Politia Romana a fost implicata in 37.190 de dosare ale contravenientilor.
Cel putin trei dosare il pot infunda dupa ce isi temina mandatul. ... Consiliul a decis ca Traian Basescu nu este vinovat de discriminare in acest caz.In 2011, presedintele a fost sanctionat cu avertisment in doua dosare discutate de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.
Mai sunt dosare OZN britanice de desecretizat (Autor: ... FARCAS) (Continuare) Dosare tinute sub obroc Investigatia care a urmat, a scos la iveala dosarele cele noi, contrazicand astfel pretentia Ministerului Apararii conform careia toate fisierele sale de OZN-uri au fost desecretizate si facute publice.
Potrivit declaratiilor colonelului in retragere Gherman Kolchin, investigator OZN, colonelul Boris Sokolov ar fi ars 400 de dosare, cu cazurile cele mai socante, celelalte dosare fiind vandute.
google-analytics.com