Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (2.64 secunde)
Atestatul nu este deloc dificil de obtinut, dar, pentru a intra in posesia acestuia, solicitantul va depune o cerere in acest sens, al carui model e precizat in ordin, catre DADR, cerere care va trebui insotita de un dosar care va contine o serie de documente, printre care vor trebui sa se regaseasca o copie de pe actul de identitate al solicitantului daca este persoana fizica, documentul care dovedeste pregatirea profesionala a unui membru al fermei pentru profilul de activitate, o copie de pe actul constitutiv, certificatul de inmatriculare sau orice act care dovedeste calitatea de persoana juridica a solicitantului si o declaratie-tip pe propria raspundere, din care trebuie sa rezulte numarul membrilor familiei care lucreaza in ferma si, respectiv, numarul persoanelor angajate cu contract de munca.
Mihai Birsescu, cercetat pentru tranzactii dubioase cu un imobil Mihai Birsescu a fost cercetat, anul trecut, de Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj, intr-un dosar penal privind returnarea ilegala de TVA.
Concluzia este parte a unui dosar aflat pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, procurorii urmand sa dea solutia in acest caz. In acelasi dosar, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a desfasurat propria ancheta, dat fiind faptul ca victimele exploziei se aflau in timpul serviciului.
Noul dosar a primit deja o solutie in prima instanta la Tribunalul Galati, magistratii respingind pentru a doua oara cererea Federatiei Sindicale a Siderurgistilor de recunoastere a noii conduceri dupa ce au constatat ca pe acest subiect exista autoritate de lucru judecat.
"Fiecaruia i se va intocmi un dosar", a adaugat Chitu.
Ieri, anchetatorii au propus Tribunalului Dolj emiterea unor mandate de arestare pentru Mirela Codleanu, George Andi Jianu si omul din umbra al afacerilor, Naziana Slotea, care este arestata preventiv in celalalt dosar privind rambursari ilegale de TVA, acuzati de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, spalare de bani si asociere in vederea comiterii de infractiuni.
Lui Daniel Dorin i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 32, litera g, din Legea nr.
Cum acestea trebuie semnate, daca nu se depune la dosar certificatul de deces, noi nu avem de unde sa stim ca persoana respectiva a murit. ... Noi trebuie sa dovedim ca am lucrat acel dosar", a afirmat Miulescu.
Directorul DMPS ne-a explicat ca in astfel de situatii parintii acestora trebuie sa mearga la primariile de domiciliu pentru a depune un alt dosar care sa intre in evidentele Directiei de Munca.
Virgil Dulea, afaceristul care controleaza suveica de 31 de firme implicate in acest caz, este deja cercetat intr-un dosar penal pentru spalare de bani, aflat in atentia Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
Daca angajatorul figureaza pe lista cu incidente de plata, ofiterul de credite care se ocupa de dosar sau chiar directorul de retail al unitatii bancare poate trimite cazul sa fie analizat de departamentul bancii specializat în fraude.
Cel de-al doilea exemplu se refera la un agent economic care a depus un dosar la Agentia de Dezvoltare Regionala Sud-Est din Braila, in vederea accesarii unor fonduri nerambursabile.
Surse judiciare au declarat ca în prezent se afla în curs de desfasurare procedura de instituire a masurii sechestrului pe averile persoanelor puse sub învinuire de procurorii DNA în acest dosar.Vizati de ancheta DNA în dosarul transferurilor internationale din fotbal sunt impresarii Ioan Becali, Victor Becali si Gheorghe Popescu, patronul clubului Rapid - Gheorghe Copos, avocatul Sica Puscoci, fostul director al FC Otelul Galati - Mihai Stoica, presedintele executiv al lui Dinamo - Cristian Borcea, fostul presedinte al lui Dinamo - Mircea Stoenescu, presedintele Gloriei Bistrita - Jean Padureanu si actionarul clubului Dinamo - Gheorghe Netoiu.În ultimele luni, atât cei împotriva carora s-a început urmarirea penala, cât si fosti sau actuali presedinti de cluburi au fost audiati de procurorii anticoruptie.
351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului national - sectiunea a IV-a), în care exista un asezamânt cultural care necesita reabilitare, modernizare sau dotare.În ceea ce priveste criteriile de eligibilitate, solicitantul trebuie sa faca parte din administratia publica locala, proiectele considerate eligibile fiind doar cele de reabilitare, modernizare si dotare a asezamintelor culturale.  Dosarul Pentru a participa la preselectie, solicitantii trebuie sa depuna un dosar care va contine cererea, dovada titlului de proprietate prin extras de carte funciara sau extras din inventarul bunurilor apartinând domeniului public, aprobat prin hotarâre a guvernului asupra asezamântului cultural si Planul de activitate a programelor si proiectelor culturale pentru urmatorii trei ani de la darea în functiune a asezamântului cultural reabilitat, modernizat, dotat, care sa cuprinda activitati culturale educative, informative, formative si copie dupa actul de identitate al solicitantului.De asemenea, trebuie anexata hotarârea consiliului local prin care se certifica necesitatea, oportunitatea si aprobarea reabilitarii, modernizarii infrastructurii culturale si dotarea asezamântului cultural din mediul mic urban, faptul ca investitia face parte din strategia de dezvoltare locala aprobata de consiliul local, aprobarea Planului de activitate pe urmatorii trei ani de la darea în functiune, pastrarea destinatiei cladirii, minimum 15 ani, asigurarea unei finantari, din resurse proprii sau atrase, de minimum 10% din valoarea maxima ce se poate aloca de la bugetul de stat, precum si angajamentul de a suporta cheltuielile de mentenanta si gestionare a investitiei, pe o perioada de cel putin cinci ani de când investitia a fost data în exploatare.La dosar trebuie depus si contractul de parteneriat, în cazul în care autoritatile administratiei publice locale aplica în parteneriat cu alte autoritati publice ori cu organizatii neguvernamentale din tara sau din strainatate, din care sa rezulte cota parte de contributie, în procente fata de valoarea maxima ce se poate aloca de la bugetul de stat, precum si o declaratie pe proprie raspundere, din care sa reiasa faptul ca asezamântul cultural este liber de orice sarcina, nu face obiectul unui litigiu aflat pe rolul unei instante judecatoresti sau a vreunei revendicari pe cale administrativa sau juridica.
Dosar de urmarire penala cu sute de pagini Cand inselaciunea a iesit la iveala, anchetatorii au inceput sa puna cap la cap toate datele, iar rezultatul se regaseste in cele peste 300 de pagini care reprezinta urmarirea penala.
Surse din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Olt sustin ca Gigel Stirbu nici nu a fost audiat în dosar, "întrucât nu exista elemente care sa conduca la ideea ca demnitarul ar fi fost la volanul masinii care a produs accidentul".
La fiecare cinci ore, la Tribunalul Dolj se deschide un nou dosar de faliment. In primele 90 de zile ale anului, pe rolul instantei au fost deja inscrise 475 de dosare, victime fiind firmele mici, cu activitati in constructii, import-export sau tranzactii imobiliare.
"Ca de obicei, vom analiza fiecare dosar cu atentie si vom incerca, impreuna cu clientul, sa gasim cea mai buna formula, care sa fie in avantajul ambelor parti.
Ieri a avut loc al doilea termen al procesului, pe rolul Tribunalului Dolj, in contencios administrativ si financiar (Dosar nr.
Poate cea mai cunoscuta societate din Banie, Avioane Craiova SA, a avut dosar de insolventa pentru o datorie de 60.000 de lei catre Aerochem SRL Bucuresti, dar societatea a achitat datoria inainte de primul termen de judecata.
google-analytics.com