Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (2.71 secunde)
Pe numele sau ar exista un dosar penal, bazat pe plangerea depusa de o fetita de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite.
Octavian Turcan este suspectat ca i-ar fi transferat bani in Indonezia unui alt personaj din dosar, Nicolae Popa, in timp ce acesta era cautat de autoritati pentru a fi incarcerat. TVR a realizat un "dosar" al lui Vantu, in care sunt amintite toate scandalurile in care a fost implicat.
comision de analiza dosar, comision de administrare credit sau comision de administrare cont curent, compensatie in cazul rambursarii anticipate, costuri aferente asigurarilor, dupa caz, dobanda penalizatoare.
In cele 36 dosare de la ICCJ au fost pronuntate 31 decizii definitive si irevocabile in favoarea CNA, in 2 dosare procesele au fost castigate de radiodifuzori, in 2 dosare cauzele au fost trimise spre rejudecare la instanta fond, iar intr-un dosar in care instanta de fond a admis actiunea radiodifuzorului si a dispus diminuarea cuantumului amenzii de la 100.000 lei la 10.000 lei, Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis recursul CNA, in sensul majorarii cuantumului amenzii de la 10.000 lei la 50.000 lei.
Gala Bute a fost, practic, primul dosar scos de la sertar", a explicat o sursa a ziarului. ... "Punctul nodal al acestui dosar este procedura de achiziții", a fost remarca judecatorului Ilie Iulian Dragomir, presedintele Completului de 3, in timpul pledoariilor finale in procesul Ridzi.
Acest om a fost consilier la Cotroceni, iar el mereu l-a intepat pe Gica cu acest dosar atunci cand aparea pe la televizor in campania lui electorala. Spunea ca Gica are dosar, are una, are alta si asa mai departe", a declarat Constantin Popescu in Fanatik.
Asa cum spunea Bogdan Teodorescu, ex-premierul Adrian Nastase a fost linsat politic, in vazul lumii, fara probe la dosar, si fara a se lua in considerare ca liderul PSD este cel care a bagat Romania in NATO si in UE.
Potrivit acesteia, Papa Benedict al XVI-lea a decis sa demisioneze inca din 17 decembrie, zi in care i-a fost predat un dosar secret. ... Cei trei cardinali i-ar fi prezentat suveranului pontif un dosar de 300 de pagini, organizat in doua volume imbracate in material textil rosu.
Eurodeputata Daciana Sarbu, membra a Comisiei pentru Sanatate Publica si Siguranta Alimentara, a fost reprezentanta grupului S&D in acest dosar, inclusiv in negocierile cu Consiliul, contribuind cu o serie de amendamente relevante ce se regasesc in textul final al raportului.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Referendumul pentru suspendarea lui Basescu atinge un nou varf al represiunii pe care institutiile "cu nasu’ in suflet" au declansat-o impotriva adversarilor politici.
De la redactie, Daniela Juncu, insarcinata cu chestiuni contabile, mi-a uns un dosar din care rezulta ca lucrez de peste 40 de ani in presa, ca am platit toate cotizatiile pentru varsta interdictiilor de optimism, ca am scris carti, o gramada, ca mi se canta poezii, vreo 200 si platesc la Uniunea Compozitorilor sume, ca sunt membru al Uniunii Scriitorilor, cu cotizatii la zi, de la 25 de ani.
In iunie 2012, instanta a decis condamnarea acestuia la 2 ani de inchisoare cu executare, si plata in solidar cu ceilalti 5 inculpati din dosar a prejudiciului de 1,6 milioane de euro in celebrul dosar "Trofeul calitatii".
In dosar au facut denunturi, intre altii, Claudiu Florica, Dinu Pescariu si avocatul Doru Bostina.
Daniel Octavian Neagu) REFERAT CU PROPUNEREA DE LUARE A MASURII ARESTULUI PREVENTIV FATA DE INCULPATUL DUMNEZEU Cutarica Cutarescu - procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, examinand actele efectuate in dosar CONSTAT In urma cercetarilor efectuate, s-au constatat mai multe deficiente si incalcari ale legii, de catre inculpatul Dumnezeu, care avea, la momentul savarsirii faptelor, functia de demiurg.
Victor Ponta s-a prezentat marti la sediul DNA fara avocat, pentru a depune un document la dosar.
Are legatura cu o persoana pe care am cunoscut-o George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis, a venit marti la DNA, fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar.
Ponta, la DNA, intr-un nou dosar penal si Dragnea, audiat la Inalta Curte.
Una peste alta, s-au strans, fila cu fila, documentele necesare unui dosar de urmarire penala. Pentru ca tot traim intr-o epoca de acest fel.
A deschis dosar penal guvernului pentru un act de guvernare? Pai cum naiba ar fi fost ca procurorul general al SUA, in loc sa accepte demiterea sa-i fi deschis dosar penal lui Trump?
- Acest dosar a starnit multe nemultumiri. ... - Ati afirmat ca un astfel de dosar este in afara Constitutiei Romaniei. De ce?
google-analytics.com