Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (3.57 secunde)
Oprisan a fost trimis in instanta de catre procurorii anticoruptie, intr-un dosar, si este anchetat de DNA, in alt dosar, ambele referitoare la deturnari de fonduri si folosirea functiei in scopuri personale.
"Va asigur ca nu exista un dosar de-al lui Varujan Vosganian de informator al Securitatii. Va garantez ca nu exista un asemenea dosar", a repetat Basescu, care a intarit chiar pe un ton amenintator:
Potrivit lui Ionescu, pe interpretarea stricta a textului articolului 5 din lege, in forma lui actuala, Mona Musca nu se face vinovata de acte de politie politica care sa poata fi probate cu documentele existente la dosar.
Probele aflate la dosar dovedesc existenta constrangerii psihice sub forma amenintarii si faptul ca amenintarile au inspirat victimei o puternica stare de temere (pentru viata sa, a familiei si pentru evolutia carierei sale profesionale)".
Irina Jianu, personaj cheie in dosar, este acuzata ca l-ar fi ajutat pe fostul premier sa aduca in tara 12 containere cu bunuri cumparate din China - materiale de constructie, instalatii sanitare, dar si obiecte de decor.
La inceputul lui septembrie, senatoarea PSD Rodica Stanoiu a fost audiata de CNSAS, la finalul intalnirii ea sustinand ca are doar dosar de urmarit, nu si dosar de retea.
Stanoiu a mai fost audiata de CNSAS, ea sustinand intr-o prima faza ca are doar dosar de urmarit, nu si dosar de retea.
Fostul ministru al Justitiei se considera o victima a regimului comunist si nicidecum un colaborator al Securitatii, dovezile constand in existenta unui dosar voluminos de urmarire, dar si in lipsa unui dosar de retea sau a unui angajament scris cu Securitatea.
“Am primit si ultimul dosar secret de la CNSAS, care cuprinde motivatia principala a declansarii actiunii de urmarire. ... In dosar mai apare si faptul ca in 1982 am fost la consulatul si biblioteca SUA de la Bucuresti”, a precizat Mircea Toader.
Decizia justitiei vine ca urmare a cererii de interventie formulate in dosar de Sindicatul Solidaritatea, care s-a opus acordarii unei noi reprezentativitati.
Instanta suprema a mai hotarit ca Directia Nationala Anticoruptie sa precizeze exact, in scris, in baza carei legi s-a facut incadrarea juridica pentru fapta de evaziune fiscala, avocatii sustinand in sedinta ca in dosar sunt mentionate doua legi.
El s-a referit la un dosar pe care l-a primit in contextul vizitei efectuate in China, in primavara anului trecut. ... Cand am plecat in vizita de stat in China, am primit un dosar", a spus Basescu.
Printre acestea s-au regasit lipsa de autenticitate a semnaturilor depuse la dosar si faptul ca denumirea PLD nu este disponibila, ea apartinand PNL, dupa ce acest aprtid a absorbit PLD-ul lui Niculae Cerveni, in 1999.
Avocatul liderului conservator Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a declarat ca in cadrul dezbaterilor Curtii de Apel referitoare la contestatia lui Dan Voiculescu fata de decizia CNSAS s-a discutat despre probele de la dosar, afirmand ca a cerut instantei sa ia in considerare in judecarea dosarului stenogramele sedintelor CNSAS din 25 iulie si 7 august.
In ceea ce-l priveste, Nicolae Mischie a declarat ca "acest dosar este intocmit la comanda politica". ... Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj considera ca decizia magistratilor este "total nefondata" si nu este in concordanta cu materialul probator din dosar.
Citat la DNA intr-un dosar privind retrocedarile facute de primarie in timpul mandatului sau, Radu Mazare a acuzat o instrumentare politica a acestui dosar, la interventia presedintelui Traian Basescu.
Desi il anuntasera drept deschizator de lista, iar presa vorbise despre un refuz al acestuia, reprezentantii PNL admit acum ca procedura intrarii lui Ungureanu in competetitie ar fi insemnat depunerea unui dosar de candidatura, dosar pe care acesta "nici macar" nu si l-a depus.
In plus, nu am de ce sa trimit un dosar spre judecata, pentru ca nu exista un dosar pe numele meu.
Amanarea de joi a fost obtinuta prin cererea depusa la dosar de avocatul presedintelui Traian Basescu, Robert Rosu, prin care solicita analizarea actelor si inregistrarea video depusa la dosar de membri ai CNCD.
Serviciul Roman de Informatii a precizat ca Norica Nicolai nu are dosar de informator si nici nu este susceptibila de vectori care sa afecteze securitatea nationala, a anuntat presedintele Comisiei SRI, Radu Stroe.
google-analytics.com