Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (3.85 secunde)
Potrivit lui Tariceanu, este vorba despre "faimosul dosar de cadre". ... Un astfel de dosar era cel mai abject instrument folosit de comunisti", a spus Tariceanu.
Tot in acest dosar este suspectat si Tudor Chiuariu, fostul ministru al Justitiei sub aceeasi acuzatie. ... Fostul premier Adrian Nastase a fost pus si el sub invinuire pentru luare de mita, in celebrul Dosar "Zambaccian" provocat de si mai celebrul scandal Matusa Tamara.
In ceea ce priveste situatia de acum, in mod evident, mie imi convine sa prezint public acest dosar.
In orice caz, am lucrat conform procedurilor stabilite de comisie", a raspuns Nicolai, intrebata daca probele din dosar par a fi intemeiate.
A renuntat sa mai continue pentru ca nu si-a mai dorit acest lucru, mai ales ca risca si dosar penal in cazul in care ar fi fost prinsa, prea mult pentru cei 70 de lei primiti.
Pentru Seres este mai greu, dosarul este foarte voluminos, se discuta despre o tona de documente in dosar. Urmeaza sa vedem s acest dosar (al lui Seres - n.r.) si apoi sa luam o decizie", a explicat Chelaru.
Andrei Alexandru a precizat ca Biroul Permanent al Senatului nu va face o analiza de fond a cererii procurorului general, ci va indeplini doar o formalitate - aceea de a vedea care este cantitatea de munca in cazul lui Serban Mihailescu si de a transmite acest dosar Comisiei juridice, careia ii va da un termen pentru a formula un punct de vedere.
Procesul in care presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, a contestat decizia CNSAS de colaborare cu Securitatea urmeaza sa fie repartizat altui complet de judecata, deoarece judecatorul pe masa caruia a ajuns dosarul nu are certificat ORNIS pentru studierea documentelor secretizate din dosar.
Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea de aprobare a Ordonantei Guvernului privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii, emisa in urma declararii ca neconstitutionala a vechii legi privind organizarea si functionarea CNSAS.
Pe 21 aprilie, Camera Deputatilor a fost sesizata in cazul Mitrea, dar a respins aceasta cerere pe 13 august 2008. Dosar vechi  Miron Mitrea, ministru al lucrarilor publice, transporturilor si locuintei in perioada decembrie 2000 - iunie 2003, respectiv al transporturilor, constructiilor si turismului in perioada iunie 2003 - decembrie 2004, este acuzat de savarsirea infractiunilor de luare de mita, instigare la fals in inscrisuri oficiale si uz de fals, ultimele doua in legatura directa cu infractiuni de coruptie, instrumentate in dosarul numarul 49/P/2006, preciza un comunicat al DNA din 21 aprilie.În acest dosar, Miron Mitrea este acuzat ca ar fi fost mituit de Irina Jianu cu lucrarile efectuate de trei societati comerciale din Bacau la vila pe care mama sa a detinut-o in Baneasa.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Potrivit prim-procurorului Adina Florea, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, angajatii Primariei Corbu sunt cercetati intr-un dosar penal ce are ca obiect doua rapoarte intocmite de Corpul de Control al Ministerului Administratiei si Internelor, in anii 2006 si 2007.
Fost presedinte al Frantei intre anii 1995-2007, care a beneficiat timp de 12 ani de imunitate prezidentiala, Chirac a fost pus sub acuzare la 21 noiembrie 2007 pentru deturnare de fonduri publice in acest dosar privind angajari de forma la primaria Parisului inainte de 1995, in beneficiul apropiatilor partidului lui Chirac, RPR.
RAT a depus la dosar o licenta de transport persoane in trafic international, prin care operatorul este autorizat "sa efectueze transport rutier public de persoane in trafic international pe teritoriul Uniunii Europene in conditiile stabilite (...)".
Alte incidente electorale Doljul a "dat" duminica primul dosar penal intocmit pentru comiterea infractiunii de vot multiplu dintre cele 45 de acest fel descoperite la nivelul intregii tari.
"Acel dosar este fabricat cu siguranta. ... Eu nu am scris niciun fel de note informative, iar cele care sunt acum la dosar sunt mult prea multe pentru ca eu sa nu-mi aduc aminte de ele.
Cel care ar fi dat-o pe Ridzi pe mana procurorilor in cel de-al doilea dosar este Paul Diaconu, fostul sef al Directiei Economice din MTS, acuzat si el in scandalul "2 Mai".
DNA a solicitat in luna februarie ridicarea imunitatii parlamentare a deputatului PD-L Monica Iacob Ridzi in vederea inceperii urmaririi penale intr-un al doilea dosar.
Dan Ilie Morega e trimis in judecata pentru dare de mita intr-un dosar in care este judecat si fostul ministru al muncii, Paul Pacuraru, acuzat de luare de mita.
Dan Ilie Morega e trimis in judecata pentru dare de mita intr-un dosar in care este judecat si fostul ministru al muncii, Paul Pacuraru, acuzat de luare de mita.
google-analytics.com