Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (3.34 secunde)
Dan Ilie Morega e trimis in judecata pentru dare de mita intr-un dosar in care este judecat si fostul ministru al muncii, Paul Pacuraru, acuzat de luare de mita.
Vom strange la acest dosar al fraudelor Anastase toate voturile viciate si vom depune acest dosar si la Camera Deputatilor si la institutiile abilitate ale statului.
Pentru culoare, mai figureza la "dosar" un cantaret si un ziarist. ... Oare de ce Dumnezeu a fost necesar sa treaca atat de mult timp, arpoape 3 ani, de indracite cercetari pana la finalizarea amaratului dosar?
Conform lui Voinescu, deturnarea atentiei opiniei publice de la fondul unui dosar in ‘linia obsesiei anti-Basescu‘ este o diversiune, iar instigarea la violenta, crearea de tensiuni sociale fac parte dintr-un plan care ar trebui sa aduca la putere pe Victor Ponta in functia de presedinte iar pe Adrian Nastase in cea de premier.
In expunerea de motive la proiectul de lege, deputatul Boldea arata ca, in practica, unii functionari care au acces la aceste dosare ofera date din dosarele penale aflate pe rolul instantelor de judecata sau in stadiul de urmarire penala, fara acordul prealabil al partilor, aceste informatii fiind apoi folosite pentru a crea o presiune asupra anchetatorilor, instantelor sau partilor din dosar.
El este urmarit penal intr-un dosar de retrocedare a unei paduri de aproape 2.000 de hectare in comuna doljeana Ghidici, dosar in care procurorii DNA il acuza de tentativa la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.
El este urmarit penal intr-un dosar de retrocedare a unei paduri de aproape 2.000 de hectare in comuna doljeana Ghidici, dosar in care procurorii DNA il acuza de tentativa la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.
Traian, Traian Basescu, dupa vizitele mele la Moscova , ma ameninta cu un dosar. Un dosar in care ma acuza ca sunt agent rus .
02.03.2007 Obiect dosar: ... 20.12.2011 Obiect dosar:divort FARA COPII Materia juridica: Minori si familie Stadiu procesual:
• Sunt eu cel mai tanar prim-ministru, dar iata ca tot a facut el un dosar. ... • Dl Basescu totdeauna scoate un biletel roz, un dosar.
Din cite stiu eu nu am nicun dosar penal. ... TB:Acel dosar a fost inchis, pentru ca am dobandit apartamentul - nu e vila, e un apartament - l-am dobandit legal dupa ce primisem notificarea sa parasesc apartamentul din Maresal Prezan.
patru ministri USL, cu ceva acuzatii subtiri, un deputat PDL, retinut intr-un dosar greu. ... In schimb, din dosar ar putea rasari stenograme care sa sifoneze imaginea USL ( trocuri guvernamentale, blaturi intre adversari etc).
EVENIMENTUL ZILEI sustine ca un fost procuror care i-a deschis dosar lui Basescu ar putea fi Avocatul Poporului. Crisu Anastasiu, profesor universitar de drept penal, dar, in acelasi timp, fost procuror la Curtea de Conturi, postura din care i-a deschis lui Traian Basescu un dosar penal.
Ponta anunta in ce conditii ar pleca de la Palatul Victoria Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca daca se va face un dosar in care se va incepe urmarirea penala fata de el, nu are cum sa ramana in functia de prim-ministru, dar a exprimat speranta ca in 2015 guvernele nu se schimba cu mijloace judiciare.
In acelasi timp nu e de omis faptul ca domnul Dragnea este implicat intr-un alt dosar, in care instanta inca nu s-a pronuntat. In ipoteza de neomis in care in acel dosar Liviu Dragnea ar suferi o noua condamnare, conform art.
Dosar penal pentru decontare cu acte fictive Activitatea de decontare a cupoanelor, atunci cind sint insotite de documente justificate fictiv, este alta neregula legata de bonurile agricole si poate constitui o fapta de natura penala.
Vrem sa se afle cum a ajuns acest document la dosar, cum a ajuns la Faber si ce legatura exista intre autoritatile ce ancheteaza cazul si Faber”, a spus Patriciu, adaugind ca reprezentantii legali ai grupului au cerut de sapte ori documentul si nu li s-a dat niciodata.
In timpul audierilor de ieri a fost prezentata o proba audio - inregistrarea unei discutii dintre o persoana si un expert pe care Parchetul instantei supreme sustine ca Tender ar fi incercat sa-l influenteze in efectuarea expertizei in acest dosar.
In acest dosar au mai fost audiati, pana acum, Rodica Stanoiu, fost ministru PSD al Justitiei, fostul ministru al Finantelor, Mihai Tanasescu, fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, fostul ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Acsinte Gaspar, fostul sef al APAPS Ovidiu Musetescu, dar si chestorul general Nicolae Berechet.
El a declarat ca "angajatii care stau la birou si examineaza un dosar cat doua dulapuri" trebuie sa primeasca salarii mai mari decat consultantii privati.
google-analytics.com