Cautare

2134 de rezultate pentru "dn" (2.41 secunde)
Orasul Navodari va clocoti, si azi, sub impresia unei noi sedinte de consiliu.
Adrian Nastase a afirmat vineri, in discursul de candidatura la functia de presedinte al Consiliului National, ca frica de Traian Basescu determina scena politica actuala, inclusiv viata interna din PSD.
Primarul Constantei, Radu Mazare, ar putea reveni asupra razboiului cu Departamentul National Anticoruptie, in conditiile in care se aude ca aceasta institutie doreste sa ii puna sechestru pe avere.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, a fost audiat ieri de procurorii anticoruptie din Bucuresti, în calitate de martor în dosarul ROMSILVA.Fostul presedinte al PSD Gorj, Nicolae Mischie, s-a prezentat ieri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul ROMSILVA.
Un nou termen in procesul intentat primarului Agigei, Ion Ionita, prin care acesta si acolitii lui sunt acuzati de inselaciune si de prejudicierea comunei cu peste 2 miliarde de lei, s-a desfasurat, ieri, la Tribunalul Constanta.
Guvernul nu a emis in 2007 niciun fel de act normativ prin care sa se intervina in functionarea Directiei Nationale Anticoruptie, respectand si protejand astfel activitatea acestei institutii, a declarat miercuri ministrul Justitiei, Catalin Predoiu.
Liderii PIN considera ca decizia Biroului Electoral Central de respingere a semnului electoral al aliantei al carei candidat pentru Primaria Generala a Capitalei este Cozmin Gusa este un "atentat la competitia libera", motiv pentru care au contestat-o la organul emitent, la tribunal si la ICCJ.
Cel mai mare summit din istoria NATO se desfasoara incepand de azi in Romania. Este de departe cel mai important eveniment international gazduit de tara noastra, pentru organizarea lui fiind mobilizata o armata de oameni.
Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Generala a Capitalei, a lansat joi un documentar intitulat "Ne-am saturat cat ne-au furat - Celalalt Bucuresti" si imnul sau de campanie "Ne-am saturat cat ne-au furat", o melodie hip-hop, compusa si interpretata de un anonim.
In zgomot de "tulnic si fluier, coborand devale" au fost lansati candidatii Partidului Noua Generatie(PNG) pentru primariile si consiliile locale ale judetului.
Scriitorul si publicistul Mircea Dinescu si-a anuntat public, sambata seara, la Targu-Mures, sustinerea pentru candidatul UDMR la Primaria municipiului, actualul ministru al Dezvoltarii, Laszlo Borbely.
Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Norica Nicolai, a declarat miercuri ca senatorii care cerceteaza cazurile Paul Pacuraru si Codrut Seres vor propune o solutie plenului, si nu se va proceda ca la Camera Deputatilor, unde comisia a lasat plenul sa decida.
Reprezentantul PRM in Comisia juridica, Lucian Bolcas, sustine varianta ca plenul Camerei Deputatilor sa ceara inceperea urmaririi penale a lui Miron Mitrea, pentru faptele savarsite in calitate de ministru, informeaza un comunicat al PRM remis joi publicitatii.
Deputatii juristi au decis ca solicitarea DNA si indeplinirea actelor de procedura in cazul Mitrea nu au incalcat drepturile si libertatile omului, dar nu au reusit sa ajunga la un consens privind pozitia politica a Comisiei asupra solicitarii DNA si a probelor din dosarul fostului ministru PSD.
Democrat-liberalii au reusit sa obtina majoritatea voturilor atat in lupta pentru Primaria Tecuciului, cat si pentru Consiliul Local.
Magistratii Tribunalului Constanta au ascultat, ieri, argumentele fostului politist Bogdan Rosu, pentru care solicita redeschiderea si rejudecarea dosarului in care a fost condamnat pentru trafic de influenta si complicitate la fals material si uz de fals.
Alegerile locale, turul unu si turul doi, au desemnat primarii localitatilor de pe intreg teritoriul Romaniei. Judetul Constanta este, dupa aceste alegeri, parca mai "rosu" ca niciodata, insa - asa cum spune un versat politician constantean - niciodata sa nu spui niciodata in politica.
Deputatul PSD Adrian Nastase l-a acuzat, miercuri, pe presedintele Traian Basescu de faptul ca ar fi comandat politic toate dosarele impotriva sa.
Europarlamentarul PDL Nicolae Vlad Popa a declarat, joi, ca decizia Comisiei juridice a Camerei in cazul lui Adrian Nastase a produs consternare in randul politicienilor de la Strasbourg si ar putea activa clauza de salvgardare pe justitie.
google-analytics.com