Cautare

2134 de rezultate pentru "dn" (5.05 secunde)
Reprezentantii PIN au depus luni la BEC o contestatie referitoare la prezenta pe listele partidelor a lui Cristian Anghel (PNL), Petru Filip (PD), George Becali (PNG), politicieni despre care afirma ca au dosare la DNA, Parchetul General, respectiv la instante, pentru infractiuni de coruptie.
Alexandru Sassu, presedintele director general al SRTV a fost audiat luni la Comisiile de cultura in legatura cu difuzarea de catre televiziunea publica a inregistrarii intalnirii dintre Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan.
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis ieri ca procurorul Doru Tulus sa ramana la conducerea Sectiei a-II-a penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), respingand astfel cererea de revocare inaintata de ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu.
Campania electorala pentru Parlamentul European, lipsita de miza locala, a semanat plictis printre social-democratii din Bistrita-Nasaud chemati in numar de peste 300 la oras sa asiste la lansarea oficiala a candidatilor PSD din Regiunea de nord-vest.
Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan, exclus din PNTCD la sfarsitul saptamanii trecute, sustine ca s-a nascut taranist si ca va muri taranist.
Cozmin Gusa a cerut marti demisia ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, sustinand ca la DNA exista un dosar pe numele acestuia legat de scandalul Posta Romana.
Presedintele PIN, deputatul Cosmin Gusa, a prezentat un Top 100 al "parlamentarilor expirati", despre care afirma ca "sunt penali" sau "se afla in lupta cu trecutul".
Primarul Ion Ovidiu Brailoiu acuza patru fosti angajati ai Primariei Eforie, de la compartimentele Juridic si Urbanism, ca ar fi dat ilegal un teren de 5.000 de metri patrati de pe faleza catre Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport (ANEFS).
Ministrul Munci Paul Pacuraru, care este si senator, a adresat presedintelui Senatului o scrisoare in care cere "deschiderea procedurii de autorizare a analizei daca exista o fapta penala in activitatea" sa care sa intemeieze inceperea urmaririi penale.
Ioan Chelaru, chestorul Senatului, a anubtat marti, la finalul sedintei Biroului Permanent, ca in urma raspunsului de la Comisia juridica privind cazul lui Paul Pacuraru, conducerea Senatului va solicita DNA documentatia in baza careia s-a solicitat urmarirea penala a acestuia.
La randul sau, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marian Iordache a declarat ca "DN 3 va fi deschis azi (n.r. ... Basescu a spus ca el a dat drumul la DN 39".
La randul sau, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marian Iordache a declarat ca "DN 3 va fi deschis azi (n.r. ... Basescu a spus ca el a dat drumul la DN 39".
Deputatul PD-L Cezar Preda este de parere ca, prin numirea Noricai Nicolai la Justitie, liberalii doresc limitarea puterii procurorilor DNA, care ancheteaza o serie de actuali sau fosti ministri ai cabinetului Tariceanu.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, liberalul Marius Nicoara, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa ca il va actiona in judecata pe deputatul PIN Cozmin Gusa care a declarat ca este cercetat penal de DNA.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri ministrului interimar al Justitiei, Teodor Melescanu, cererile de declansare a urmaririi penale a opt fosti si actuali ministri.
Conservatorii cer presedintelui Traian Basescu sa ceara DNA si Curtii de Conturi sa se autosesizeze in legatura cu acordarea lui Costica Constanda a terenului in Satul Francez, considerand ca acest lucru este o "afacere dubioasa", a declarat, luni, senatorul PC Marius Marinescu.
Disputa presedinte- ministrul interimar al Justitiei au capatat ieri note de telenovela.
Ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru, se considera o victima a bataliei dintre palate si spune ca toate acuzele care i se aduc reprezinta doar un joc politic.
Eugen Nicolaescu, vicepresedinte al PNL, a declarat sambata, la Sfantul Gheorghe cu prilejul alegerilor interne din cadrul filialei liberale Covasna, ca regreta ca l-a sustinut pe presedintele Traian Basescu in campania din 2004.
Liberalul Paul Pacuraru, ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, sustine ca in invitarea sa la DNA ar putea fi o confuzie.
google-analytics.com