Cautare

2134 de rezultate pentru "dn" (7.22 secunde)
Citat la DNA intr-un dosar privind retrocedarile facute de primarie in timpul mandatului sau, Radu Mazare a acuzat o instrumentare politica a acestui dosar, la interventia presedintelui Traian Basescu.
Tineretul Social Democrat a reactionat ieri la schimbul de replici dintre Radu Mazare si Traian Basescu, reclamand faptul ca seful statului "nu a inteles nimic dupa suspendarea din functie".
Tineretul peremist are planuri mari pentru viitorul apropiat. Potrivit presedintelui filialei municipiului Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare (OTRM), Catalin Boboc, in scurt timp va fi organizata plenara OTRM, prilej cu care se vor face "schimbari in structura Biroului Executiv al OTRM".
Presedintele PNL Brasov, Aristotel Cancescu, a declarat marti ca parlamentarii brasoveni ai PD se lauda ca presedintele Traian Basescu va trimite Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a-l cerceta in mai multe cazuri de gestionare de fonduri.
Comisia parlamentara de ancheta pentru verificarea informatiilor cu privire la interceptarea comunicatiilor a solicitat Birourilor Permanente ale celor doua camere amanarea depunerii raportului pana la 15 octombrie.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a anuntat joi ca si-a reglat conturile cu Senatul Romaniei dupa ce, anterior, vorbise in mai multe randuri despre o astfel de eventuala demisie.
Adrian Nastase a folosit decizia favorabila a Curtii Constitutionale in cazul sau pentru a raspunde atitudinii fostului ministru al Justitiei.
Mutare spectaculoasa a democratilor intr-unul din fiefurile incontestabile ale PSD, comuna Cumpana. Desi presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, recunostea acum ceva timp ca democratii nu pot emite nici un fel de pretentii in comuna condusa cu o mana de fier de Mariana Gaju, lucrurile s-au schimbat radical.
Liderul PD, Emil Boc, a declarat luni ca, daca este adevarat ca ministrul Tudor Chiuariu ar fi exercitat presiuni asupra justitiei, el trebuie sa demisioneze imediat, pentru ca un asemenea demers ar compromite independenta justitiei si reforma initiata in acest domeniu.
Conducerea DNA a cerut Presedintiei, la inceputul saptamanii, avizul pentru declansarea urmaririi penale impotriva lui Adrian Nastase. La trei zile, DNA solicita si avizul pentru declansarea urmaririi penale a lui Miron Mitrea.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu avertizeaza ca exista pericolul ca jocul politic intern sa fie un rezultat al implicarii unor institutii ca Parchetul si DNA.
PC apreciaza ca exista "nereguli ingrozitoare" la DNA, care nu inregistreaza dosare si face rapoarte false, a declarat marti purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca.
Deputatul PNL Mihaita Calimente i-a cerut public vineri presedintelui Traian Basescu sa-i demita pe procurorii Daniel Morar si Doru Tulus, facandu-i pe cei doi responsabili pentru tranformarea DNA "intr-un instrument de politie politica ce actioneaza dupa ordine dictate chiar de la Cotroceni".
Un domeniu ca cel al justitiei, deja "aflat pe ultimele locuri in credibilitatea romanilor", este acum afectat si de "rafuiala politica dintre Palatele Victoria si Cotroceni", sustin conservatorii.
Presedintele Traian Basescu a declarat marti, referindu-se la dosarele de fosti si actuali ministri aflate la Comisia speciala de la Cotroceni, ca nu ar indrazni sa sugereze anchetarea sau neanchetarea cuiva.
Atitudinea ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu, este degradanta, a spus, ieri, presedintele Traian Basescu despre modul in care a primit ministrul decizia DNA de a cere avizul Presedintiei pentru inceperea urmarii penale in cazul sau.
S-a pornit o vanatoare de lideri PNL, este de parere premierul Calin Popescu Tariceanu despre dosarele ministrilor Paul Pacuraru si Tudor Chiuariu pe care DNA le-a trimis recent la presedintie in vederea obtinerii avizului de incepere a urmaririi penale.
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Liderul liberal, premierul Calin Popescu Tariceanu, este presat de "masa critica" a vicepresedintilor PNL sa procedeze "cat mai rapid" la o remaniere guvernamentala.
google-analytics.com