Cautare

2134 de rezultate pentru "dn" (4.89 secunde)
Cozmin Gusa a cerut ieri premierului Calin Popescu Tariceanu sa-l demita de urgenta pe ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, in caz contrar, el considerandu-l pe Tariceanu cel mai mare aliat al lui Basescu.
Parlamentarul PPE Markus Ferber a trimis vineri o scrisoare comisarului Franco Frattini in care cere analizarea posibilitatii activarii clauzei de salvgardare pe Justitie.
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, sustine ca a ajuns sa-i fie "teama" sa aiba conversatii telefonice private, pentru ca aceste convorbiri ar fi interceptate.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a aratat nemultumit de criticile unora dintre ambasadorii straini acreditati la Bucuresti privind reforma Justitiei, aratand ca atitudinea acestora "excede cadrul normal" de desfasurare a activitatii diplomatice.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca mai ramane in functia de ministru de stat pana cand vor fi rezolvate problemele legate de stabilitatea politica, dupa care va parasi acest post pentru a se ocupa de restabilirea comunicarii Uniunii cu electoratul sau.
Deputatul Cozmin Gusa a sustinut ca protestul minerilor a fost "inventat" de liderul sindical Marin Condescu, sustinator declarat al presedintelui Traian Basescu, si care este sprijinit de liderul PD Gorj, Ionel Mantog, fost secretar de stat de la Ministerul Economiei si Comertului.
Fostul presedinte al organizatiei de tineret a PNL Gorj si seful organizatiei de studenti din aceeasi filiala au fost exclusi din partid, cei doi fiind acuzati ca au inregistrat sedinta in care liderul PNL Gorj, Dan Morega, le cerea membrilor sa cotizeze pentru campania electorala.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat joi la Buzau ca, avand in vedere actuala situatie politica, Guvernul trebuie sa demisioneze.
Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a spus ieri ministrilor, in cadrul sedintei de Guvern, ca fostul ministrul al Justitiei, Monica Macovei, a pus bazele unui sistem in care justitia a ajuns sa se controleze pe ea insasi, iar procurorii au devenit un adevarat stat in stat.
Rigoarea in intocmirea dosarelor nu se reflecta deocamdata prin decizii in justitie, sustine Comisia Europeana in raportul de tara care va fi prezentat maine.
A urmat un adevarat raliu, prima oprire fiind la inaugurarea lucrarilor de consolidare si refacere sistem rutier pe DN 21 km 90+750-105+500.
Legea pensiilor se afla pe masa presedintelui Traian Basescu si asteapta decizia acestuia in sensul promulgarii sale sau a retrimiterii la Parlament pentru o noua examinare.
Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a fost condamant ieri de instanta Tribunalului Dolj la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost judecat pentru fapte de coruptie.
Uniunea Populara Social Crestina si-a infiintat, la Mangalia, filiala locala. Presedintele formatiunii a fost desemnat dr. Constantin Podgoreanu, iar vicepresedinti Ovidiu Ghita si Lucian Faliboga.
Liberalul Emil Strunga spune ca unul dintre obiectivele programului de guvernare este acela de a construi, moderniza si intretine drumurile tarii.
Deputatul PC Sergiu Andon sustine ca DNA este o parghie a politicii de santaj. "Presiunea politicului este de doua feluri.
google-analytics.com