Cautare

2134 de rezultate pentru "dn" (5.22 secunde)
Primarul Radu Mazare a dezvaluit vineri ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au interceptat convorbirile telefonice timp de doua luni si jumatate pentru a afla date compromitatoare despre el, dar nu au descoperit nimic.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat intr-un interviu acordat Agentiei France Presse ca Romania "trebuie" sa definitiveze reforma sistemului judiciar si sa continue lupta impotriva coruptiei "pentru onoarea sa" in fata Uniunii Europene, la care a aderat la 1 ianuarie 2007.
La Tribunalul Constanta s-a desfasurat o noua infatisare in procesul care ii are drept "protagonisti" pe trei dintre directorii administratiei publice locale acuzati de fapte de coruptie.
Dezbaterile de la Curtea de Apel Bucuresti in cazul contestatiei lui Dan Voiculescu fata de decizia de politie politica data de CNSAS au fost amanate pentru 29 mai.
Convocarea partidelor politice la Palatul Cotroceni a fost un prilej pentru acestea sa se planga de actiunile presedintelui. Traian Basescu nu a venit cu o propunere clara de "stabilizare a situatiei politice", dupa cum se preciza in invitatiile venite de la Administratia Prezidentiala.
Presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu este convins ca ce se petrece in acest moment pe scena politica din Romania este "o consecinta a dorintei premierului de a ramane in functie, cu orice pret".
Romania si Bulgaria au inregistrat progrese in reforma sistemelor lor judiciare si a luptei impotriva coruptiei de la aderarea lor la Uniunea Europeana, la 1 ianuarie, insa o serie de intarzieri se mentin, relateaza AFP.
Guvernul 2 al premierului Calin Popescu Tariceanu a trecut aseara cu o majoritate zdrobitoare de votul Parlamentului, cu 303 voturi pentru si doar 27 impotriva.
Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au inceput urmarirea penala la solicitarea unei parti a mass-media, dar si ca urmare a declaratiilor facute de presedintele PC, Dan Voiculescu, la o conferinta de presa din 3 aprilie 2007, in legatura cu anumite acte procedurale efectuate de procurorii anticoruptie.
Liderul PC Dan Voiculescu a declarat marti ca saptamana viitoare il va da in judecata pe seful DNA Daniel Morar pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, referindu-se la dosarul in care este invinuit, alaturi de George Copos si de fiica sa Camelia Voiculescu, pentru spalare de bani.
Inca probabila demisie a presedintelui Basescu, o demisie in care liberalii vad o cacealma si la care democratii nu cred ca se va ajunge, ii pune pe liderii politici in situatia de a-si anunta candidaturile la Presedintie in eventualitatea in care anticipatele ar avea loc.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Senatorul Dan Voiculescu a fost audiat ieri de procurorii anticoruptie.
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca are pregatita plangerea penala impotriva sefului DNA, Daniel Morar, pe care il acuza ca s-ar face vinovat de abuz in serviciu contra intereselor persoanei.
Scandalul, deja binecunoscut dintre consilierul PSD Cristian Carjaliu si primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, continua cu un nou episod.
"Sa nu va asteptati sa fiu foarte vesel", a declarat ieri presedintele interimar al Romaniei, Nicolae Vacaroiu. "Preluarea-predarea se va face imediat, a anuntat acesta.
Ruperea relatiilor dintre democratii si liberalii constanteni este totala si iremediabila. Pana nu demult cel mai reusit exemplu de coabitare din tara al Aliantei, liderii locali ai celor doua partide si-au declarat razboi pe fata.
Comisia de ancheta privind informatiile furnizate referitoare la interceptarea comunicatiilor a stabilit, in cadrul primei sedinte de lucru de ieri, sa trimita adrese tuturor institutiilor abilitate in tehnici de interceptare si ascultare a telefoanelor.
Sefii SRI si SIE au fost audiati ieri de Comisia de ancheta privind interceptarea comunicatiilor. Potrivit scopului infiintarii acestei comisii, parlamentarii urmeaza sa stabileasca daca cele doua servicii au efectuat interceptari ilegale ale convorbirilor telefonice.
google-analytics.com