Cautare

382 de rezultate pentru "disparitia" (3.12 secunde)
disparitia unor obiecte din fata ochilor martorilor, un zid de apa inalt de 1,5 metri care impiedica apropierea barcilor etc.
- Disparitia navei mi-a creat o stare de regret, simtind un gol launtric, pentru ca a plecat fara sa ne intrebe sau sa ne spuna ceva.
Mentionam faptul ca in procesul-verbal al sedintei Biroului Politic al CC al PCUS, din 5 aprilie 1990, intitulat Cu privire la linia PCUS si masurile in sprijinul partidelor comuniste si muncitoresti din tarile est-europene, se consemneaza ingrijorarea conducerii PCUS privind disparitia partidelor comuniste din spatiul politic al Europei Centrale si de Sud-Est.
Disparitia navei din zona in care se afla este uneori interpretata ca dematerializare, termen care cel putin din punct de vedere fizic este ambiguu.
Si pentru ca nu ne gandim la acel lucru, nu ne dam seama nici de disparitia sa. Este un fenomen des intalnit la cei care incep sa-si dezvolte constienta.
Acest zel european a dus la disparitia unor cai alternative umane de percepere a realitatii, ingustand astfel setul de instrumente ale cunoasterii pentru intreaga omenire.
Acest zel european a dus la disparitia unor cai alternative umane de percepere a realitatii, ingustand astfel setul de instrumente ale cunoasterii pentru intreaga omenire.
Craiovenii nu stiu sau afla prea tarziu ca montarea unui termopan in bucatarie dubleaza riscul acumularii toxice de gaz metan in incapere si, implicit, contribuie la disparitia oxigenului.
In urma discutiilor purtate de edilii locali au fost trase mai multe concluzii, printre care se numara nevoia de o mai buna colaborare intre administratia locala si cea centrala, deblocarea cat mai grabnica a posturilor de functionari publici, ramase vacante, gasirea unor solutii rapide pentru amortizarea impactului pe care il presupune disparitia subventiilor la energie termica de la 1 ianuarie 2007.
El a spus ca Romania se afla "in fata celei mai grave crize din sistemul de securitate nationala" si a adaugat ca prima obligatie a demnitarilor este sa clarifice toate circumstantele legate de disparitia lui Omar Hayssam, care a generat demisiile sefilor Serviciilor de informatii".
In cursul zilei de ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Partidul Popular Crestin Democrat si-a prezentat punctul de vedere vizavi de disparitia lui Omar Hayssam.
"Descentralizarea va duce la disparitia acestor practici, aceasta miscare browniana a alesilor care migreaza dintr-o parte in alta urmarind interesele obstesti".
Ilie Botos a demisionat din functia de procuror general acum o luna, in urma scandalului declansat de disparitia lui Omar Hayssam.
Sefii SRI, SIE si DGIPI din MAI, respectiv Radu Timofte, Gheorghe Fulga si Virgil Ardelean, au demisionat, pe 20 iulie, ca urmare a situatiei create prin disparitia omului de afaceri Omar Hayssam, acuzat de terorism.
Disparitia sutelor de hectare de zona verde, care vor fi ingropate in betoane in urmatorii ani, este compensata in 2006 prin amenajarea unui parc si a unei esplanade, prin resuscitarea catorva hectare de spatiu verde din preajma blocurilor de pe bulevardul Calea Bucuresti si a fasiilor de verdeata care serpuiesc de-a lungul bulevardului Dacia, strazii George Enescu, esplanadei din Craiovita Noua etc.
Fostul titular al postului Virgil Ardelean a demisionat din functie la sfarsitul lui iulie, pe fondul scandalului legat de disparitia lui Omar Hayssam.
Pe de alta parte, disparitia alarmanta a speciilor marine, eroziunea costiera si poluarea impun si ele o monitorizare atenta si luarea unor masuri urgente de redresare a situatiei.
"Platforma liberala nu poate fi acceptata in PNL deoarece nu este un document de lucru sau de evaluare, ci este un manifest anti-PNL, care prevede fie fuziunea fortelor de centru-dreapta, fie crearea unei structuri federative", a adaugat senatorul, sugerand ca acest lucru duce la disparitia partidului.
Functionarii sunt nemultumiti Totodata, ea a aratat ca onorarea tuturor comenzilor in birou a condus, in timp, la disparitia mai multor furculite, cutite, cani si farfurii, folosite prin diferite cabinete.
El a spus ca restructurarea trebuie sa vizeze reducerea numarului membrilor Cabinetului de la 24 la 15-18, prin disparitia posturilor de ministru de stat si de ministru delegat.
google-analytics.com