Cautare

382 de rezultate pentru "disparitia" (2.62 secunde)
In paralel, pe 1 iunie 1998, la Inspectoratul Judetean de Politie Vaslui s-au prezentat doua femei din Republica Moldova care au reclamat disparitia sotilor lor, Ion Baranciuc (46 ani), Ion Bucatari (43 ani), precum si a unei cunostinte, Serghei Sibov (33 ani), Ion Baranciuc fiind persoana care reprezenta firma BIP SRL Chisinau, firma cu care Alcoolprod incheiase contractul pentru exportul alcoolului.
In final, lipsa unei interventii va conduce la disparitia Eforiei ca statiune. Si, fie ca vrea sau nu cineva, Eforie este prima statiune a litoralului romanesc.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
Motivul pierderii locurilor de munca de catre un numar atat de mare de profesori s-ar datora - in opinia lui Diaconescu - aplicarii masurii de distribuire pe categorii de varsta a elevilor, fapt ce va conduce la disparitia unor catedre pentru dascalii constanteni carora li se va asigura repartitii la scoli aflate in localitati foarte indepartate de cele unde isi au domiciliul.
El sustine ca acestia au legatura directa cu disparitia unui document important dintr-un dosar in care el era parte implicata, fapt ce ar fi dus la modificarea sentintei, care ii era favorabila.
Intrebat daca are de gand sa reinfiinteze PNL sau sa plece cu o grupare, Antonescu a spus ca refuza acest gand pentru ca spera ca liberalii "vor reusi sa salveze PNL", iar aparitia unui alt PNL nu ar putea compensa nici pe departe disparitia acestui partid mare.
Crin Antonescu chiar a semnalat ca fuziunea va insemna disparitia PNL si a doctrinei liberale de pe scena politica romaneasca si ca noul partid rezultat dupa fuziune se va afla sub controlul lui Traian Basescu.
Parlamentarul considera ca a lamurit toate lucrurile in ceea ce priveste implicarea sa si a fratelui sau Mihai in disparitia mineralierului Alex C inca din 1999, iar cercetarea lor, daca se va produce, nu ar demonstra decat apetitul pentru politie politica al DNA.
"PNL nu va inceta sa existe si, daca cei care sunt vremelnic sub stindardul PNL astazi ar putea intr-un moment de inconstienta sa decida disparitia PNL, el se va reinfiinta", a declarat nu cu mult timp in urma Ludovic Orban, liderul liberalilor bucuresteni.
Roman este initiatorul unui nou concept politic, Polul de Stanga sau Polul Social, care vrea sa insemne relansarea stangii romanesti, amenintat cu disparitia de prestatia unui PSD cangrenat de coruptie.
Totodata, Coman si-a amintit ca dupa ce a fost intrebata de judecatoarea Ionescu de disparitia dosarului privind casa parintilor lui Macovei, s-a dus la presedintele Sectiei Civile si i-a comunicat acest lucru.
Lucru pe care il va si face in mod simbolic, atunci cand, dupa disparitia batranului savant, Havaet preia de la acesta nu doar palaria, ci si comportamentul si infatisarea.
DNA a primit in urma cu doua luni, de la Parchetul General, un dosar in care se faceau verificari cu privire la disparitia unor obiecte de patrimoniu.
Ateroscleroza sau indurarea arterelor poate fi asociata cu disparitia pulsului arterial in extremitatea afectata. Pentru cei care acuza durerea cauzata de spasmele muschilor netezi, durerea poate fi indeajuns de severa pentru prezentarea pacientului la urgente.
Disparitia acestor mici vietati poate duce la stingerea vietii. Polenizarea artificiala se practica deja in China, prima tara unde aceste insecte exceptionale aproape ca au disparut.
Acestea au aratat ca singura varianta de Guvern acceptata de liderii democrati vizeaza disparitia posturilor de vicepremieri acordate PC si UDMR, ramanand o singura functie de ministru de stat.
Primul presedinte al PNL de dupa revolutie, senatorul Radu Campeanu afirma ca atacurile la adresa premierului Calin Popescu-Tariceanu vor avea ca finalitate "disparitia de pe scena politica a PNL-ului", se arata intr-un comunicat al acestuia.
Supozitii, ipoteze PD vrea o restructurare guvernamentala care vizeaza comasarea si disparitia unor portofolii, astfel incat Executivul sa aiba o singura functie de vicepremier, care va reveni PD.
In acest context, deputatul Dragomir a sesizat ca exista forte obscure care doresc disparitia PNL, precum "foste partide iesite din trunchiul FSN si alte partide inventate".
Dupa 5 pana la 10 secunde de la disparitia sa, am presupus ca nu a era mai departe de 30 pana la 50 de mile marine (56-93 km) de pozitia noastra.
google-analytics.com