Cautare

382 de rezultate pentru "disparitia" (3.96 secunde)
"Acest 7-8% pe contracte bilaterale va creste in timp si in cativa ani va ajunge sa acopere 40-50% din totalul energiei", a precizat ministrul. In opinia sa, aceasta masura va duce la disparitia intermediarilor si la formarea pretului prin mecanisme de piata.
Dezvoltarea economica duce la disparitia granitelor dintre marile orase. In urmatorii ani, in Romania vor exista 12 zone metropolitane. Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) pregateste o strategie pentru dezvoltarea retelei nationale de zone metropolitare, cu alte noua proiecte de acest gen.
In cadrul acestor lucrari sunt incluse innisipari ale plajelor estimate la aproximativ 82 milioane de euro si constructia unor diguri subacvatice care vor elimina fenomenul ingrijorator al eroziunii costiere concretizat prin disparitia anuala numai in statiunea Mamaia a cate doi metri de plaja.
Un lucru este cert, intreprinzatorii mici si mijlocii vor fi supusi unei concurente destul de puternice, care va duce in mod nemijlocit la disparitia unui numar mare de firme de acest tip", a afirmat Badica.
În plus, o mâna de ajutor în acest sens o va da si disparitia conceptului de granita judeteana când vine vorba de turism.Festivalurile traditionale si atelierele mestesugaresti atrag turistiPe lânga Dunare, al carei potential nu este înca exploatat de olteni - nu exista port turistic, plaje amenajate -, Oltenia se poate mândri cu o serie de atuuri turistice, la rândul lor neexploatate înca.
Pentru disparitia boli trebuie însa sa nu mai existe cazuri de vânzari pe la colt de strada, din portbagajul masinilor“, a declarat Costica Retea, director adjunct DSV Dolj.
Pentru disparitia boli trebuie însa sa nu mai existe cazuri de vânzari pe la colt de strada, din portbagajul masinilor“, a declarat Costica Retea, director adjunct DSV Dolj.
In plus, reprezentantii ACR se indoiesc ca "disparitia detectoarelor de radar si aparitia "politistului sub acoperire" vor diminua numarul accidentelor", aratand ca accidentele auto se produc din diverse alte cauze decat depasirea vitezei.
Nici conducerea Electroputere nu este straina de disparitia actiunilor. „u fost mai multe cazuri de acest gen. Vom face verificari zilele urmatoare“, a spus Cornel Mondea, directorul Electroputere.
Nici conducerea Electroputere nu este straina de disparitia actiunilor. „u fost mai multe cazuri de acest gen. Vom face verificari zilele urmatoare“, a spus Cornel Mondea, directorul Electroputere.
Nici conducerea Electroputere nu este straina de disparitia actiunilor. „u fost mai multe cazuri de acest gen. Vom face verificari zilele urmatoare“, a spus Cornel Mondea, directorul Electroputere.
Forma înstrainarii terenului o reprezinta sulta, din valoarea careia DIP a încasat în 2006 un avans de 50.000 de euro, astfel ca valoarea creantei ramase de încasat în 2007 este de 250.000 de euro.La capitolul terenuri, declaratia de avere a lui Dan Ioan Popescu releva, fata de cea din 2005, disparitia domeniului intravilan din Mogosoaia, achizitionat în 2005.
În acelasi timp însa s-au micsorat reclamatiile doljenilor referitoare la produsele alimentare. De data asta, motivul ar fi disparitia a tot mai multe buticuri, doljenii orientându-se spre hipermarketuri.
"Aceasta explica si faptul ca au fost condensate mai multe grupe si subgrupe, iar efectele acestei schimbari au dus la disparitia unor firme si aparitia altora noi.
Zeci de "cunoscuti" de-ai sai au aflat de disparitia acestuia dupa 1 noiembrie 2007, cand s-au trezit sunati si amenintati de angajatii bancilor Romexterra, Volksbank, BRD si Citibank.
Introducerea monedei unice a condus la disparitia costurilor aferente schimburilor valutare si a facilitat comertul si examinarea comparativa a preturilor in cele 15 tari care constituie in prezent zona euro.
Patriciu a afirmat ca restructurarea companiei implica disparitia si crearea unor locuri de munca."In orice companie multinationala de talia Rompetrol, restructurarea este un proces continuu, care vizeaza optimizarea/eficientizarea tuturor activitatilor.Nu este vorba de reduceri de personal, ci de modificarea functionala a structurii Grupului, continuu dispar si se creaza locuri de munca", a declarat Patriciu.Toti angajatii afectati de procesul de restructurare beneficiaza de pachete salariale compensatorii.
numarul 116000 Asociatiei Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual, iar numarul 116111 Asociatiei Telefonul Copilului", se arata intr-un comunicat al ANRCTI.Numerele trebuie activate de Romtelecom in cel mult sase luni de la data alocarii.Pe toata perioada de valabilitate a licentelor (pana la 25 iulie 2018), titularul licentei, Romtelecom, are obligatia de a se asigura ca serviciile sunt disponibile non-stop (24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, la nivel national), ca informatiile privind disponibilitatea serviciului sunt usor accesibile publicului si ca, pe perioada in care serviciul nu este disponibil, apelantii sunt informati cand acesta va deveni disponibil.Prin intermediul numarului 116000, Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual va furniza servicii de urgenta pentru copii disparuti, va prelua apeluri prin care se anunta disparitia unor copii si le va transfera apoi Politiei.
disparitia turismului de pe litoralul romanesc. In prezent, Austria activeaza pe piata romaneasca cu peste 4.500 de firme, deruland afaceri de circa 2,2 miliarde euro, care plaseaza Austria pe locul doi in topul tarilor care au investit in Romania, dupa Olanda.
Daca disparitia acestuia survine in timpul sejurului in strainatate, asiguratul poate sa ceara casei de asigurari de sanatate emitente, direct sau prin intermediul sistemului public de asigurari de sanatate din statul respectiv, un certificat de inlocuire a cardului.
google-analytics.com