Cautare

382 de rezultate pentru "disparitia" (8.28 secunde)
Edilul-sef al comunei doljene Rast, Iulian Silisteanu, este anchetat in prezent de politistii din cadrul Politiei municipiului Bailesti pentru disparitia unei cantitati importante de balast de pe santierul din comuna.
"Implinirea a 54 si respectiv 44 de ani de la disparitia a doi dintre cei mai mari politicieni din perioada interbelica, pentru PNTCD inseamna un moment de evocare a vietii si a activitatii lor inchinate intregirii neamului romanesc si luptei pentru democratie si libertate.
Seful Directei pentru Cultura Vrancea, Paraschiv Usturoiu, a declarat, ieri, ca disparitia osemintelor generalului Vaitoianu a fost constatata la sfarsitul saptamanii trecute, cand reprezentanti ai Directiei si cativa ziaristi au mers la Marasti.
Domneasca trebuie interzisa publicitatea stradala de orice fel, rezultatul fiind doar disparitia a trei panouri publicitare. "Ceea ce a solicitat consilierul local Eugen Gavan se poate realiza doar printr-o hotarire a Consiliului Local, care trebuie sa aprobe ca pe str.
La momentul deconspirarii sale, Voiculescu a spus ca verdictul CNSAS confirma faptul ca nu a fost ofiter de Securitate implicat in disparitia banilor familiei Ceausescu.
Mai mult, consilierul judetean constantean acuza PD ca a vrut, cu orice pret, la comanda presedintelui Traian Basescu, sa "puna umarul la disparitia PNL".
La cinci ani de la disparitia documentului, Oficiul a anuntat ca acesta nu mai exista, la scurt timp dupa ce Ioan Melinescu a fost detasat din functia de sef al institutiei.
„Dovezi certe ca aceste bunuri s-au aflat în posesia si proprietatea vânzatoarei nu exista însa, întrucât aceasta nu a prezentat notarului public nici un document care sa ateste dobândirea bunurilor respective, ci numai o declaratie de buna credinta“, se arata într-un comunicat al DNA.Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor a sesizat organele de urmarire penala cu privire la disparitia lucrarii nr.
Rusia, care a anuntat la 14 iulie ca-si va suspenda participarea la Tratatul CFE, reproseaza Aliantei Nord-Atlantice ca nu a ratificat o versiune a tratatului, revizuita in 1999 la Istanbul, pentru a tine cont de disparitia Pactului de la Varsovia, iar statele membre NATO refuza sa ratifice noua versiune atat timp cat Moscova nu-si va retrage trupele din Georgia si Republica Moldova, pentru a se conforma angajamentelor asumate la Istanbul.
In legatura cu disparitia panoului, in mod neoficial, s-a vehiculat ideea conform careia ordinul de inlaturare a panoului ar fi venit "direct de la Bucuresti".
In dorinta falsa de independenta teritoriala, o sa avem probleme majore in Transilvania pe modelul Kosovo, care inseamna pentru Romania tragerea inapoi cu zeci de ani, inseamna neliniste si inseamna disparitia climatului de pace", a afirmat Voiculescu.
Florin Anghel considera ca plecarea lui Voiculescu echivaleaza cu disparitia "locomotivei" partidului, de aceea schimbarile la statutul formatiunii vizeaza crearea unei echipe care sa preia din mers atributiile actualului lider.
"Acest vot va duce la disparitia etichetelor de baroni, este cea mai importanta schimbare politica din ultimii 150 de ani, de la Cuza incoace", a mai spus Constantinescu.
PRM va incerca astfel sa se salveze in ultimul moment de la disparitia de pe prima scena a politicii romanesti, acesta fiind si motivul pentru care intreaga conducere centrala a partidului si-a dat miercuri demisia.
Demisiile de onoare nu cred ca se impun, deoarece, in opinia mea, ar slabi partidul si ar putea duce la disparitia lui", a declarat presedintele PRM Bihor, Paul Magheru.
Si democrat-liberalul Octavian Bot a reclamat disparitia unui afis electoral. De data asta de pe un spatiu privat. "Mi-a fost rupt posterul de pe vitrina unui magazin.
Mai multe guverne italiene au negat rolul statului in disparitia lui Nasr si au spus ca procurorii au ajuns in faza de proces incalcand regulile legate de securitatea nationala.
Deputatul PD-L Zanfir Iorgus (foto) a declarat, vineri, ca toate problemele privind alocarea de fonduri in judetul Constanta, dar si in restul tarii, se vor rezolva odata cu disparitia consiliilor judetene.
Retrocedarile terenurilor aflate in patrimoniul statiunilor agricole de cercetare-dezvoltare din judetul Constanta au fost mereu subiect de controverse si acuzatii, specialistii din domeniu sustinand ca repunerea in drepturi a fostilor proprietari sau a urmasilor acestora a dus la disparitia statiunilor.
google-analytics.com