Cautare

1900 de rezultate pentru "comuna" (2.67 secunde)
sunt sigura ca Franta are interese legate de el si, in aceasta cheie, vad si prezenta dlui.Hollande la Bucuresti, laserele de la Magurele fiind, probabil, interesante pentru el din punct de vedere militar, dar, fara indoiala, vizita d-lui Hollande, per ansamblu, se leaga de aceasta nevoie de a avea o armata europeana comuna, de nevoia punerii la comun a unor capabilitati europene.
Reafirmam vointa comuna de consolidare a relatiilor speciale dintre Romania si Republica Moldova, in virtutea comunitatii de limba, istorie, cultura si traditii, inclusiv prin semnarea Parteneriatului Strategic bilateral pentru integrarea europeana a Republicii Moldova.Independenta Republicii Moldova a fost un act de exprimare a vointei cetatenilor, care a fost urmat de evolutia tot mai clara a tarii pentru apropierea de valorile si principiile euro-atantice si care a culminat cu semnarea Acordului de Asociere a Republicii Moldova la UE si a Acordului de Liber Schimb Aprofundat si Cuprinzator Republica Moldova - Uniunea Europeana.Subliniem faptul ca integrarea europeana a Republicii Moldova reprezinta un punct cardinal al politicii externe a Romaniei, inca de la declararea independentei Republicii Moldova, aspect care reiese chiar din ultimul paragraf al Declaratiei adoptate de Guvernul Romaniei la 27 august 1991:
- acceptate doar separat, cele doua partide vor avea, totusi, o propunere comuna de premier, care poate fi sau nu Liviu Dragnea;
Si la Suceava, comuna Scheia, vor fi predate un pavilion administrativ, o sala de cursuri de 374 mp, un grajd de 684 mp, un drum de acces, depozite de carburanti.
“Vom incepe imediat constructia de locuinte in Comuna Voluntari, unde avem autorizatie de constructie. ... red.) ii vom chema pe cei care au contracte pentru sectorul 1 pentru a le propune loturi in comuna Voluntari“, a declarat ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Acestia venisera in urma cu cateva luni in comuna ca sa verifice o cariera ilegala de nisip, care ar fi fost folosita de SC NOVARA T IMPEX SRL Craiova, pentru reabilitarea unui drum realizat prin Programul de Dezvoltare Rurala (PDR), finantat cu bani de la Banca Mondiala.
O localnica din comuna gorjeana Baia de Fier a achizitionat caietul de sarcini al Uzinei de reparatii UREX Rovinari, pentru a putea participa la licitatia programata pentru 3 februarie.
Reprezentantii Unitatii de Implementare a Proiectului Dolj vor merge in fiecare comuna dintre cele "intarziate" si vor stabili daca motivele pentru nefinalizarea lucrarilor pot fi sau nu imputate constructorilor. ... Spre exemplu, in cazul lucrarilor nefinalizate din comuna Leu, constructorul
Saptamana trecuta a avut loc la Bucuresti importantul summit al premierilor din Europa de Sud-Est dedicat "Integrarii Europei prin dezvoltarea comertului liber in regiune", reuniune care s-a incheiat cu o declaratie comuna a celor prezenti si care a avut ca scop amendarea acordului de liber schimb CEFTA si extinderea sa in noul context generat de apropiata integrare europeana a Romaniei si Bulgariei.
Or, pentru o tara care adera la piata comuna a Uniunii, punerea la punct a acestui sistem este vitala. ßi asta pentru ca piata comuna are reguli stricte in ceea ce priveste TVA si accizele, aceste taxe reprezintand baza calculului contributiei statelor membre la bugetul Uniunii.
SC ALPRO SA Craiova, firma care a concesionat bazinele de pastravi si peste 35.000 de hectare de teren in comuna Schela, nu isi plateste datoriile, edilii dorind sa renegocieze contractul de concesiune. ... Nu s-a facut nimic pentru comuna, pentru a ridica economic zona respectiva.
Sunt si primari care au cam pierdut numarul prioritatilor si problemelor din comuna pe care le pot rezolva prin proiectele depuse.
Ministrul Flutur a precizat ca tocmai pentru a elimina acest tip de situatii vor fi infiintate mici banci, doar pentru fermieri, in fiecare comuna din Romania. ... Acest tip de casa de credit rurala va fi organizat in fiecare comuna si tinta vor fi fermierii", a declarat Gheorghe Flutur.
Ministrul Flutur a precizat ca tocmai pentru a elimina acest tip de situatii vor fi infiintate mici banci, doar pentru fermieri, in fiecare comuna din Romania. ... Acest tip de casa de credit rurala va fi organizat in fiecare comuna si tinta vor fi fermierii", a declarat Gheorghe Flutur.
Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, detinea anul trecut o casa pe strada General Dragalina si alta in comuna Carcea, un autoturism, iar conform declaratiei depuse in 2005, acesta a primit impreuna cu sotia dividende pe anul 2004 de 1,7 miliarde de lei vechi.
Constantin Dascalu, vicepresedintele pe probleme economice al CJ Dolj, a declarat ca, desi pana in acest moment au fost inaintate zece solicitari din partea edililor atat pentru cheltuieli de functionare, cat si pentru cheltuieli de capital, numai una singura, cea din comuna Botosesti-Paia, a fost trimisa finantistilor doljeni pentru a fi transmisa la Bucuresti.
Platforma comuna cu Bursa din Cipru Pentru a fi si mai bine conectata la evolutia de pe pietele internationale, Bursa de la Bucuresti se afla in tratative cu cea din Cipru pentru a realiza o platforma comuna.
Sunai Cadir, seful Directiei Vamale, ne-a precizat ca au fost adaugate cateva taxe suplimentare si anume taxele antidumping si taxele din politica agricola comuna.
Decebal Traian Remes considera ca problema zilierilor care lucreaza la negru in cea mai bogata comuna din judet, Matca, nu tine de ministerul pe care il conduce. ... Promisiunile acestuia au venit pe fondul amenzilor usturatoare aplicate de inspectorii ITM Galati persoanelor care munceau fara forme legale in comuna galateana.
Fiecare comuna a avut posibilitatea sa primeasca maximum 300.000 de dolari.
google-analytics.com