Cautare

1900 de rezultate pentru "comuna" (3.21 secunde)
Acum, conducerea Consiliului Judetean (CJ) a rugat firma constructoare sa continue lucrarile pana la iesirea din comuna, urmand ca la primele fonduri disponibile sa-i aloce banii aferenti lucrarilor.
in primul rand, sa avem o regiune dunareana dinamica, competitiva si prospera, crearea unei retele de transport integrate si a unei retele de monitorizare a protectiei mediului, bazata pe tehnologii inovatoare", a spus Boc, intr-o declaratie comuna cu omologul sau ungar, Viktor Orban.
Din Dolj, au fost selectate proiectele pentru realizarea spatiilor verzi in comuna Caraula (490.000 de lei), infiintarea unui parc comunal in localitatea Malu Mare (990.000 de lei), reabilitarea si extinderea Parcului Domeniilor Coroanei din Segarcea (500.000 de lei), precum si reabilitarea spatiilor verzi din comuna Gangiova (480.000 de lei).
Printre documentele semnate se numara acordul privind liniile de creditare intre Sberbank (Rusia) si Banca de Export-Import din China , finantarea comuna a complexului de prelucrare a lemnului din Tinutul Habarovsk, contractul privind constructia comuna a combinatului imbogatire a minereului din Bureatia.
Taxa de 800 de lei pentru desfacerea unei casatorii pe cale administrativa a functionat ca o masura pentru a preveni divorturile in comuna gorjeana Alimpesti.
Printre cele zece solicitari prezente in textul motiunii simple pe Agricultura adresate de USL Executivului se mai regasesc implicarea Ministerului Agriculturii in urgentarea aplicarii taxarii inverse la produsele agricole si in reducerea TVA de la 24% la 5% pentru produsele agricole, in vederea reducerii evaziunii fiscale, adoptarea unei hotarari de Guvern pentru constituirea unui comitet interministerial de elaborare, prezentare si sustinere privind Politica Agricola Comuna (PAC) in perspectiva anului 2020, dar si acordarea unui buget suplimentar de cel putin 1,3 miliarde de lei, prin rectificare, Ministerului Agriculturii, pentru a plati de urgenta datoriile restante catre fermieri.
Marti, 19 iulie 2011, se va inaugura cel mai mare complex de tip Chinatown din Europa, situat in comuna Afumati, la 16 km de Bucuresti.
In luna mai, in comuna brasoveana Tarlungeni, a fost demarat proiectul de constructie a u n u i Centru de Dezvoltare si Cercetare Aplicata, sub denumirea de "Transilvania Motorland", care va include si un circuit de concurs omologat de Federatia Internationala de Automobilism (FIA) si de Federatia Internationala de Motociclism (FIM).
BRD - Groupe Société Générale a deschis ieri o agentie in comuna Izbiceni, judetul Olt.
Singurul producator de oua ecologice din Dolj si printre putinii din tara si-a dezvoltat ferma avicola in comuna Teasc, sat Secui.
Anul asta nu vom mai pune tutun", a spus Tudor Barbu, agricultor din comuna doljeana Bratovoiesti. ... Cand se ingalbeneste frunza, il culegem si il punem la uscat in solar, ca nu mai exista uscatoria din comuna", a explicat un agricultor doljean.
Membrii consiliului ASF sunt numiti de Parlament, in sedinta comuna a celor doua Camere, la propunerea comuna a Comisiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital si Comisiei economice, industrie si servicii din Senat si, respectiv a Comisiei buget, finante si banci si Comisiei pentru politica economica, reforma si privatizare din camera Deputatilor.
Sa nu uitam ca prin viitoarea Politica Agricola Comuna, adoptata la nivel european, Romania poate obtine mai multi bani pentru plati directe si poate face pasi importanti inspre apropierea nivelului de dezvoltare a agriculturii de cel din alte tari europene dezvoltate.
Nepotul lui Sebastian Domozina, viceprimarul comunei Ianca, Liviu Domozina, a afirmat ieri, pentru GdS, ca ideea numirii bazei sportive a fost ceva firesc, intrucat fostul comentator sportiv era foarte iubit in comuna sa natala. ... Sebastian Domozina S-a nascut pe 15 iulie 1938 in comuna Ianca (judetul Olt).
In comuna Cudalbi, de teama unor epidemii, localnicii au fost avertizati sa nu bea apa din fantani. ... Campionul mondial la box, Lucian Bute, ii va ajuta si el pe oamenii din Pechea, comuna sa natala, una dintre cele mai grav afectate de inundatii.
Potrivit primarului localitatii Independenta, Cristea Gascan, una dintre problemele cu care se confrunta locuitorii comunei este lipsa semnalului de telefonie mobila. "Cu toate ca avem retele de telefonie mobila, Orange si Cosmote, amplasate la intrare in comuna, cei 1.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, la lansarea cartii lui Adrian Nastase "Exercitii de libertate", ca "o nota comuna" a analizelor lui Nastase este referirea la presedintele Traian Basescu, "o obsesie" a fostului premier.
Probabil ca, la nivelul tarii, sunt mii de astfel de solicitari dar, cea a primarului din comuna Vedea, judetul Giurgiu, este una speciala.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, haine din lana - la 150 si 200 RON, fusta veche de 200 de ani, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Salai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, haine din lana - la 150 si 200 RON, fusta veche de 200 de ani, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Salai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
google-analytics.com