Cautare

1900 de rezultate pentru "comuna" (2.55 secunde)
Fiecare comuna a avut posibilitatea sa primeasca maximum 300.000 de dolari.
Guvernul Romaniei si cel al Ungariei vor semna saptamana viitoare la Sibiu o Declaratie comuna pentru construirea unei linii de cale ferata de mare viteza pe ruta Budapesta-Bucuresti-Constanta.
Liderii FSS Metarom Galati, Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum au transmis ieri conducerii Combinatului o adresa comuna cuprinzand solicitarile privind salarizarea si protectia sociala pe care le vor prezenta in cadrul negocierii celor doua capitole importante ale Contractului Colectiv de Munca (CCM) a carui valabilitate va fi prelungita pana la sfarsitul acestui an.
Astfel, Anamaria Sava, director al Departamentului de Relatii cu Comunitatile din cadrul Companiei Bechtel ca santierele au fost deschise in localitatea Port - comuna Marca, punctul fiind unul de legatura cu tronsonul de autostrada din judetul Bihor.
Astfel, comuna Mitreni, din judetul Calarasi, poate primi cinci miliarde de lei vechi pentru amenajarea unui parc, la fel ca si singura localitate din Dolj care a accesat programul - comuna Giurgita.
Potrivit primarului localitatii, Alexandru Dicu, în viitorul apropiat, zone limitrofe cum ar fi aria magazinului Selgros si zona comuna cu Ghindeni ar putea beneficia în curând de utilitati din finantari UE.
O piata mai transparenta si o baza de date comuna a tranzactiilor imobiliare doreste si Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania.
Localitatile vizate de corporatia cu activitati in sectorul productiei de automobile sunt comuna Osorhei si Salonta.
Ferma secretarului general al PSD Dolj, situata în comuna Cotofenii din Dos, urmeaza sa primeasca fonduri în valoare de 703.950 de lei pentru un proiect cu o valoare de 1.407.900 de lei, ce vizeaza dotarea exploatarii agricole cu utilaje.
Omul de afaceri George Constantin Paunescu a inaugurat ieri o investitie de aproximativ un milion de euro în Portul Orsova, din judetul Mehedinti, si alta în cariera de granit Iardastita Mare din comuna Mehadia.
Spatii si instalatii de folosinta comuna Pe lânga respectarea anumitor conditii minime de suprafata, constructorii va trebui sa prevada locuintele cu mai multe etaje cu spatii si instalatii de folosinta comuna, instalatii de prevenire si stingere a incendiilor, precum si ascensor conform normelor în vigoare.
Spatii si instalatii de folosinta comuna Pe lânga respectarea anumitor conditii minime de suprafata, constructorii va trebui sa prevada locuintele cu mai multe etaje cu spatii si instalatii de folosinta comuna, instalatii de prevenire si stingere a incendiilor, precum si ascensor conform normelor în vigoare.
Sindicalistii de pe platforma siderurgica sustin ca doresc sa colaboreze si sa puna la punct o strategie comuna pe care sa o puna in practica in cadrul negocierilor Contractului Colectiv de Munca (CCM) care au demarat zilele trecute.
Cealalta propunere comuna a sindicatelor a fost ca salariul minim brut de baza pentru muncitorii necalificati sa fie de 800 de lei pentru metalurgia feroasa si neferoasa si, respectiv 720 de lei pentru industria refractara.
Noul Acord contine prevederi referitoare la dreptul operatorilor privati de transport feroviar de marfa, licentiati in conditiile legislatiei in vigoare pe teritoriul statului unei parti contractante, de a efectua operatiuni de transport feroviar de frontiera, conform discutiilor din sedinta comuna a celor doua guverne, organizata, marti, la Szeged.
Ciolos a participat joi la un seminar pe tema experientei Poloniei cu Politica Agricola Comuna (PAC) si punctele comune ale celor doua state privind viitoarele politici din domeniu.
Un preot din comuna Creteni - Valcea sustine ca a fost tras in piept de compania ceha CEZ - furnizorul de energie electrica din zona Olteniei, fiind taxat suplimentar pentru curentul primit in 2008 de biserica parohiala din localitate.
O familie din comuna Podari se plange de serviciile de proasta calitate oferite de furnizorul local de energie electrica. ... Valentina Bizu locuieste in satul Braniste, comuna Podari.
De asemenea, a spus acesta, se continua pietruirea mai multor strazi, urmand ca in cel mai scurt timp sa inceapa si lucrarile pentru realizarea unui sens giratoriu in comuna.
Interesant este ca una dintre firmele fantoma amintite mai sus, Scu Pin, a fost infiintata de Ion Scupra, consilier local PSD in comuna Mihail Kogalniceanu. ... Ion Scupra este consilier local PSD in comuna Mihail Kogalniceanu.
google-analytics.com