Cautare

1900 de rezultate pentru "comuna" (3.60 secunde)
Primul teren, situat in satul Sotrile, comuna Nistoresti, judetul Prahova, are 5.000 de metri patrati. In aceasta comuna, terenul intravilan se vinde cu circa 4 euro pe metrul patrat.
"Prezenta mea la UNPR a fost pentru discutii initiale, dar s-au bazat strict pe activitatea mea din comuna. Eu am considerat ca trebuie sa am discutii si cu ei ca sa rezolv problemele oamenilor din comuna.
El a adaugat ironic ca "puturosi"sunt cei de la PSD care au mers comuna de comuna, stradade strada in fosta campanie electorala "rugand votantii sa opteze pentru Marian Sarbu".Campania electorala care va urma va fi o lupta cu cei care afirma in permanenta ideea detraseism politic, ideea de lupta neonorabila, cu cei care au transformat lenea in politica departid, a afirmat, vineri, presedintele UNPR Marian Sarbu, in cadrul unei intalniri aconducerii partidului cu liderii filialelor judetene.
Conform articolului 113 din Constitutie, Camera Deputatilor si Senatul, in sedinta comuna, pot retrage increderea acordata Guvernului prin adoptarea unei motiuni de cenzura, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor.
Liderul social-democrat a argumentat ca ar trebui deschisa o dezbatere pentru a vedea cum poate fi refacuta "entitatea comuna a sistemului energetic si nu faramitarea lui si privatizarea asta pe bucatele.
Alegatorii pot vota numai in comuna, orasul sau municipiul in care isi au domiciliul.
Unde putem vota Potrivit reglementarilor in vigoare, dreptul de vot se exercita numai in comuna, orasul, municipiul sau subdiviziunea administrativ -teritoriala a municipiului in care alegatorii isi au domiciliul.
Aceasta este ultima reuniune a "Prietenilor coeziunii", in cadrul careia statele trebuie sa-si fixeze o pozitie comuna cu privire la alocarile din urmatorul exercitiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2014-2020, precizeaza luni Biroul de presa al Executivului.
Sambata dimineata senatorul Toni Grebla impreuna cu candidatul USL pentru Camera Deputatilor, Scarlat Iriza au asistat la resfintirea bisericii ‘Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir‘ din localitatea Poiana de Sus, comuna Turburea, slujba fiind oficiata aici de Inalt Preasfintitul Parinte Irineu, Mitropolitul Olteniei.
"Este pentru mine o mare onoare sa ma aflu astazi in fata dumneavoastra in indeplinirea procedurii constitutionale prin care dumneavoastra, reprezentanti ai vointei poporului roman, intruniti in sedinta comuna a Parlamentului, urmeaza sa examinati si sa va dati votul de incredere unei echipe guvernamentale si unui program pe care il sustin si il consider in acest moment necesar pentru viitorul Romaniei.
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, a avut la data de 27 februarie 2013, la Roma, o intrevedere cu noul secretar de stat al SUA, John Kerry, cu ocazia reuniunii ministeriale informale a sefilor diplomatiilor din statele membre NATO si UE, la care au participat si Inaltul Reprezentant al UE pentru politica externa si de securitate comuna, Catherine Ashton, si secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, a participat la 27 februarie 2013, la Roma, la o reuniune ministeriala transatlantica a sefilor diplomatiilor din statele membre NATO si UE, la care au participat si Inaltul Reprezentant al UE pentru politica externa si de securitate comuna, Catherine Ashton, si secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.
Ce modificare a fost facuta Camera Deputatilor si Senatul au adoptat, miercuri, in sedinta comuna, Statutul parlamentarilor, modificand prevederea declarata neconstitutionala.
In cadrul intrevederii domnul senator Nicolae Moga a felicitat partea ucraineana pentru alegerea presedintelui Ucrainei si si-a exprimat angajamentul ferm pentru o abordare constructiva a relatiilor bilaterale ale celor doua state, legate de o istorie comuna, de vecinatatea geografica, si importantele comunitati nationale romane si ucrainene.
Impreuna cu parlamentarii din Republica Moldova, am semnat o declaratie comuna care sa continue colaborarea noastra. ... In contextul crizei din regiune, Declaratia comuna face referire la cooperare pe domeniul securitatii si apararii in vederea protejarii intereselor de securitate si aparare ale celor doua state.
Miercuri, la ora 11.00, se desfasoara sedinta comuna a celor doua Camere unde este prezent Presedintele Romaniei pentru o activitate pe care domnia sa, conform Constitutiei, o realizeaza in fiecare sesiune. Sedinta comuna continua cu dezbaterea actelor normative inscrise pe ordinea de zi.
Statele nu ar trebui sa se gaseasca intr-o competitie pentru inarmare, ci intr-o preocupare comuna si continua pentru neproliferare, dezarmare, diplomatie deschisa si scuritate colectiva.
Prima data, au refuzat sa avem o actiune comuna si au depus un amendament separat de cel depus de parlamentarii PSD si UNPR.
Conferinte interparlamentare privind politica externa si de securitate comuna si politica de securitate si aparare comuna (Riga, 4-6 martie, Luxemburg 4-7 septembrie), Articolul 13 al Tratatului de Stabilitate, Coordonare si Guvernanta din Uniunea Economica si Monetara (Bruxelles, 3-4 februarie) si Obiectivele de dezvoltare, nerealizate, ale mileniului (Bruxelles, 12-13 octombrie).
O aparare comuna europeana poate fi un concept periculos pentru o tara ca Romania. ... Klaus Iohannis a dat raspunsul corect in conferinta de presa comuna cu Hollande:
google-analytics.com