Cautare

1900 de rezultate pentru "comuna" (2.71 secunde)
Localnicii din comuna Teslui, judetul Olt, vor avea in curand utilitati, o cresa si drumuri betonate si asfaltate, sustine primarul localitatii, Spiru Radulet. ... Drumuri asfaltate cu bani de la stat Pentru ca infrastructura la nivel de comuna lasa de dorit, primarul Radulet isi doreste sa demareze alte proiecte.
Nicu Tabacu, primarul din comuna Varvoru de Jos, nu a mai apelat la consultanta, nemultumit de o experienta din anii trecuti.
Printre celelalte proiecte ale CJ Dolj se regaseste cumpararea unui feribot care sa lege comuna Rast de localitatea Lom din Bulgaria, peste Dunare, dupa ce drumul Giubega - Rast a fost modernizat.
Introducerea retelei de gaze naturale in comuna Cumpana este problema prioritara a primarului Mariana Gaju (foto), care a estimat ca in luna octombrie a.
E nevoie de o strategie comuna Reprezentantii firmelor au discutat si despre problemele pe care le intampina.
In timp ce renumitele "Ferme Murfatlar" si "Murfatlar Romania" au renuntat la 160 de angajati in viticultura, precizand ca au probleme financiare, de la toamna in comuna Adamclisi se pun bazele unei noi crame.
Aproape 4.000 de metri patrati pe malul Dunarii, in comuna Eselnita, un infinit de probleme. ... De partea cealalta, Constantin Brancoveanu, un om simplu din comuna, al carui ghinion s-a numit Hidrotehnica SA Orsova.
Autoritatile locale ale comunitatilor Valu lui Train si Kainardja-Bulgaria, judetul Silistra au initiat, in cadrul Programului Phare 2006 RO-BG, un parteneriat care sa determine dezvoltarea economica si sociala a acestor zone transfrontaliere prin realizarea unui Centru transfrontalier de afaceri si piata agroalimentara in comuna Valu lui Traian, judetul Constanta.
Microrafinaria de la Balcescu, construita pe terenul CFRIn comuna Nicolae Balcescu, afacerea nu ar fi putut demara fara sprijinul primarului din localitate, Viorel Balan, devenit "vedeta" dupa ce a fost prins baut la volan si a agresat oamenii legii care incercau sa intocmeasca procesul verbal de constatare a evenimentului.
Comuna Agigea va avea in perioada urmatoare un nou cartier, unde vor fi date in folosinta 400 de loturi de casa pentru tineri si persoane defavorizate.
Se pare insa ca in comuna invecinata - Calarasi - se poate. ... "Au fost doua cazuri in care cetateni din comuna au luat numere din acelea pentru tractoare, dar le-au pus la masini.
In comuna Mischii va fi construit un parc eolian cu 20 de statii pe o suprafata de sapte hectare de teren, proiectul fiind in prezent la stadiul de emitere a certificatului de urbanism.
Sistemul de colectare selectiva a deseurilor, impreuna cu o moderna statie de sortare si transfer a gunoaielor menajere din comuna doljeana Goicea au fost inaugurate ieri, cu mare fast, in prezenta autoritatilor locale si judetene.
In judetul Olt au mai fost organizate alegeri anticipate partiale in comuna Colonesti, unde primarul a obtinut un mandat de parlamentar, si in Ganeasa, unde edilul-sef si-a schimbat domiciliul din comuna in municipiul Slatina.
In cazul in care comuna Ostroveni, de exemplu, refuza sa faca parte din grup, Bechetul (de acest sprijin pot beneficia si orasele mici) nu poate accesa acest sprijin chiar daca vrea.
Politica agricola comuna este in mare parte necunoscuta europenilor. ... La sondajul Eurobarometru au fost intervievate 1.000 de persoane, care s-au pronuntat in legatura cu Politica Agricola Comuna (PAC), care urmeaza sa fie supusa in curand unei ample reforme.
Cum as putea descrie aceasta promotie comuna? O schimbare inovativa, un test pilot care ar putea sa puna bazele unei relatii cat mai fructuoase cu ei pe activitati promotionale, sansa de a oferi cunostintele noastre si colegilor din Coca-Cola Chisinau.
De asemenea, liderii au anuntat in declaratia comuna de duminica si necesitatea orientarii spre stabilizarea raportului dintre PIB si datorii pana in 2016. ... In aceeasi declaratie, comuna, liderii G20 au impacat si capra si varza.
Victor Ponta si Liviu Dragnea trebuie sa ajunga rapid la putere aici", a spus Cordery, citat de Agerpres, aflat intr-o vizita in comuna Saelele, judetul Teleorman, la invitatia secretarului general al PSD, Liviu Dragnea.
"Comuna Roesti este amplasata in zona centrala a judetului Valcea fiind traversata de DN 65C de la Nord la Sud pe o lungime de 8 km, precum si de DJ 643 B pe o lungime de 5km si DJ 676 C pe o lungime de 1,5 km, prin acest proiect urmand a moderniza un drum colateral agricol pentru preluarea de pe drumurile nationale si judetene a autovehiculelor/vehiculelor agricole (tractoare agricole si forestiere, carute, combine agricole etc.) conform Codului Rutier in vigoare.
google-analytics.com