Cautare

1900 de rezultate pentru "comuna" (3.50 secunde)
In replica, sefa Camerei Deputatilor il ataca pe Mircea Geoana si spune ca nu poate convoca Birourile permanente reunite caci potrivit Regulamentului sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului, Birourile permanente se intrunesc in sedinta comuna, la convocarea presedintilor acestora.
Orice fel de actiune comuna este absolut necesara si o vom face impreuna pana la alegeri. ... Vedeti posibila o guvernare comuna cu PNL?
Biroul Politic Central al Partidului National Liberal a decis, in sedinta de marti, 14 septembrie, neparticiparea senatorilor si deputatilor liberali la sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului, din 21 septembrie, in cadrul careia Traian Basescu se va adresa forului legislativ.
Documentul va fi supus votului in 27 octombrie Motiunea de cenzura va fi prezentata in sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului in 20 octombrie, urmand ca dezbaterea textului si votul asupra motiunii sa aiba loc in 27 octombrie.
Acesta detine peste 63 de hectare de teren agricol la Calafat, obtinut in perioada 2000-2009, peste 12 hectare in comuna Motatei, obtinut in perioada 2000-2008 si 1,94 de hectare de teren intravilan tot la Calafat.
Potrivit comunicatului, pe agenda discutiilor s-au aflat teme legate de aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, relatiile bilaterale romano-franceze, guvernanta economica europeana, politica Agricola Comuna si de Coeziune Europeana, gasirea unei cai comune la nivel national si european pentru integrarea cetatenilor de etnie roma.
Drumurile judetene din comuna Glavile, judetul Valcea, distruse de ape. Un raport, al Inspectoratului Judetean de Urgenta atesta faptul ca localitatile valcene se confrunta cu adevarate probleme legate de alunecarile de teren.
Scandal cat primaria in comuna Leu. ... In apararea primarului a sarit un membru al Comisiei Locale de Fond Funciar, Ion Zamfir, care l-a acuzat pe viceprimarul Iulian Cristescu ca a primit teren ilegal la fostul IAS din comuna.
Primarul din comuna doljeana Leu, Antonie Draghici, i-a amenintat pe consilierii locali ca ii va da in judecata, deoarece, spune el, nu au respectat prevederile legale privind alocarea sumelor pentru plata datoriilor si a investitiilor pe anul in curs.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat vineri, in fata alegatorilor din comuna prahoveana Scorteni, ca se indoieste ca premierul Emil Boc si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, "au curaj sa mearga pe strada, fiindca le-ar fi teama ca ii huiduie lumea".
Nu cred ca Boc sau Udrea au curaj sa mearga pe strada, fiindca ii huiduie lumea Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat vineri, in fata alegatorilor din comuna prahoveana Scorteni, ca se indoieste ca premierul Emil Boc si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, "au curaj sa mearga pe strada, fiindca le-ar fi teama ca ii huiduie lumea".
Pai, va imaginati ca nu se poate face o arhiva comuna, dupa cum nu se poate face o arhiva comuna SRI-SIE.
Tribunalul Dolj a respins ieri doua recursuri formulate de Cornel Andrei, edilul din comuna Carna, judecat pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata Judecatoria Segarcea a dispus pe 4 august mentinerea arestului preventiv al inculpatului, iar o zi mai tarziu, aceeasi instanta i-a respins primarului o cerere de eliberare sub control judiciar.
"Deciziile in ceea ce priveste o Europa care sa aiba o politica fiscala comuna pentru a ne putea permite o politica monetara comuna...
Nouazeciā€¦ Ai vreo comuna cu zona defavorizata? ... Deci, daca ai vreo comuna, pierzi o suta cincizeci de euro la hectar.
In sprijinul afirmatiilor, Videanu a prezentat si copia permisului de conducere al candidatului PC la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, in care adresa de domiciliu este in judetul Arges, comuna Priboieni, iar permisul este eliberat de Politia judetului Arges, in data de 19.10.2007.
Probleme mari au fost si in privinta modului de achizitie si executare a investitiei de la gradinita cu program normal din comuna.
"Nu mi-ar conveni o lista comuna. E bine sa fie o alianta, in care sa fie stabilite niste reguli:
Impactul deciziei CCR asupra Guvernului este unul politic Vicepremierul Marko Bela considera ca impactul deciziei CCR privind legea comasarii alegerilor este unul politic, precizand, totodata, ca ar trebui ca, in cel mai scurt timp, coalitia sa analizeze situatia si sa adopte o pozitie comuna.
"Prezenta mea la UNPR a fost pentru discutii initiale, dar s-au bazat strict pe activitatea mea din comuna. Eu am considerat ca trebuie sa am discutii si cu ei ca sa rezolv problemele oamenilor din comuna.
google-analytics.com