Cautare

89 de rezultate pentru "clanu" (6.46 secunde)
Adrian Nastase publica pe blog articolul "O noua mizerie marca Traian Basescu", pe care il puteti citi in continuare. 'Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa anunte, intr-un interviu dat Financial Times, ca PSD este de vina pentru actuala criza economica!
Roxana Iordache publica pe blog textul intitulat "1989-2010. DROJDIA REGIMULUI COMUNIST LA PUTERE", pe care il puteti citi in continuare.
National: Sefii SPP se tem de un atentat la adresa lui Basescu Eliminarea brusca din sistem a aproape 15 000 de cadre reprezinta un adevarat motiv de ingrijorare.
Cotidianul informeaza: "A sosit vremea schimbarii" (autor Cornel Nistorescu). 'Schimbarea puterii este obligatorie si necesara, dar insuficienta. L-am citat pe Ion Iliescu, de regula socotit de multa lume ca fiind un "necitabil".
DeCeNews.ro informeaza: Adrian Nastase: Ne putem gandi si la boicotarea alegerilor;
Blogul lui Radu Moraru: Boc e in mocirla coruptiei Dupa acuzatiile aduse primarului de Cluj, Sorin Apostu, premierul a declarat ca acesta se bucura de prezumtia de nevinovatie, ca orice cetatean.
Protestarii romani ii multumesc d-lui ambasador Mark H.Gitenstein pentru favorul ca nu sunt impuscati ca-n Siria Jurnaul National informeaza:
Cotidianul.ro : Iubiti-l pe Basescu! (Autor : Valentin Nicolau) Umilinta la care Traian Basescu a marturisit ca a fost supus ca presedinte este fireasca pentru un impostor care s-a dat repede in vileag, pentru un mascarici cocotat pe tronul prezidential, strambandu-se la lume.
Cotidianul.ro : Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
DeCeNews : Acum se vede la vot, cine-i prost ori idiot (Autor : Val Valcu) Nu cred ca oamenii din Cluj sunt batuti in cap, chiar daca astazi s-ar putea sa aleaga un primar cazut in cap de pe scara.
Blogul Roxanei Iordache: YESSS! OLGUTA L-A CALCAT IN PICIOARE PE MARLAN Ma bucur nu doar politic pentru victoria Olgutei asupra grobianului de Solomon.
Cotidianul.ro: Cine este emisarul SUA la Bucuresti Ce mi-e Kosovo, ce mi-e Romania?
CorectNews : De ce 64% si nu 51%? (Autor : Sorin Rosca Stanescu) USL pleaca in campania electorala cu obiectivul de a obtine, in final, 64 la suta dintre mandatele din viitorul Parlament.
PSD-sector2.ro: Basescu la B1TV (Autor: Andrei Alexandru) Cu gasca lui Basescu nu-i de glumit. Ei sunt barbati adevarati, adica:
WELCOME TO ROXANIA: "FATA MEA E MAI INTELIGENTA DECAT CREDETI" Numaram doar cateva. Din Parlamentul European. Acum doi ani a pledat pentru cianuri.
Ilie SARBU, Liderul Grupului PSD din Senat, a transmis o declaratie de presa privind degradarea morala a familiei prezidentiale, pe care o puteti citi in continuare:
Gandul.info : Ce noroc pentru Victor Ponta! (Autor : Cristian ANDREI) Multi curajosi se vor ivi cand primul cutit il va lovi pe Ponta, dar sa nu uite niciunul ca au fost niste mielusei patru ani de zile.
Adrian Nastase a publicat pe blog un articol intitulat: Ce se intampla, Doctore?, pe care il puteti citi in continuare.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au judecat ieri apelul inaintat de cei 32 de membri ai clanului Camatarilor, condamnati la ani grei de inchisoare.
google-analytics.com