WELCOME TO ROXANIA: "FATA MEA E MAI INTELIGENTA DECAT CREDETI"
Numaram doar cateva. Din Parlamentul European.
Acum doi ani a pledat pentru cianuri.
Asta vara, a cerut sa se constituie institutia Procurorilor Europeni si sa fie trimisi in Romania, la care pana si Reding a trimis-o la alfabetizare.
Anul asta a demarat in forta, culminand cu doua pozitii de primavara. Una, in care a facut delatiune contra propriului partid, ca nu respecta cota socialista de 30% femei, pentru ca insasi organizatia feminista sustine "singurul barbat care candideaza", in loc sa sustina una din cele doua candidate, desi "presedinta organizatiei a fost aleasa vicepresedinte al PPE cu ajutorul unei femei". Cu alte cuvinte, EBA s-a indignat ca nu se reglementeaza lesbianismul politic. Implicit pederastia.
Cealalta delatiune de la Strasbourg are credibilitatea garantanta de precedenta. De data asta e contra tarii. Un elogiu al MCV, comis imediat dupa ce Norica Nicolai a pledat pentru ridicarea MCV. Iar cand un coleg din PPE s-a intrebat de ce nu se vorbeste si de "un calendar al indeplinirii conditionalitatilor prevazute de MCV", fata lui tata a aplaudat cu o satisfactie stupida. Fiindca daca acele "conditionalitati" se aplica, ele vizeaza in primul rand clanul PD-L, in particular, famiglia Basescu. Poate le relateaza cineva amicilor de la Bruxelles cum a fost cu puscariasul Mantog, coordonatorul din Gorj al fraudei prin care s-a ales EBA europarlamentar - vezi "harta" cu distributia voturilor - si seful campaniei europarlamentare a neprihanitei Monica Macovei.
Si poate le relateaza cineva justitiarilor de la Bruxelles ca fosta ministra Monica Iacob Ridzi, zisa Mona, e trimisa in Justitie pentru malversatiuni in favoarea alegerii europarlamentare a odraslei prezidentiale zise Bobita. Adica de ce doar executanta sa plateasca, iar beneficiara de foloase necuvenite, ba? Ghici ghicitoarea mea!
Si poate interpeleaza cineva Comisia Europeana cu privire la stadiul anchetei privind fraudarea a 505 milioane de euro din fonduri europene de catre Guvernul Boc, mai precis, de catre Udrea si Traila. Femele si ele.
EBA a dat sa muste in timp ce vorbea Pino Arlacchi, expert antimafia, cel care a echivalat regimul Basescu cu crima organizata.
Biata de ea, e ratacita rau! Are o privire pierduta.