Cautare

89 de rezultate pentru "clanu" (8.00 secunde)
Mai multe clanuri de romi din Mehedinti au luat cu asalt ieri-dimineata SC Oltchim din Valcea. Romii de la Strehaia acuza conducerea combinatului de implicare in afaceri ilegale cu PVC si soda caustica.
Administratia locala din Matasari - Gorj a retrocedat peste 100 de hectare de teren în zona Exploatarii Miniere Jilt, care asigura carbunele pentru Complexul Energetic Turceni.
Federatia Patronilor Bihor a premiat cu 500 de euro pe cea care a creat logoul si sigla (Sapou) Federatia Patronilor Bihor si-a lansat, ieri, noua sigla si logoul pentru Centrul de Afaceri Exclusivist (CAE) care se va deschide pana la finele anului in Sanmartin.
Am primit un mesaj, prin e-mail, intitulat "Metode pentru Tampirea Populatiei (MTP)", pe care il puteti citi in continuare.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Halucinant: cele 18.000 de ore ale lui Dan Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Moguliada, cruciada morala a dalmatienilor", pe care il puteti citi in continuare. ' Comunistii au infiintat "Daciada".
Roxana Iordache publica pe blog o analiza politica, intitulata "ANATOMIA SI FIZIOLOGIA PROPAGADEI REGIMULUI BASESCU. DE CE SI CINE A DAT DRUMUL LA INTREGISTRARILE CU PD-L", din care puteti citi in continuare a doua parte.
Cronica Romana informeaza: Africanizarea Romaniei (Autor: Redactia Economica) Toate societatile pot fi clasificate dupa criteriul tipului de activitate care genereaza beneficii maxime.
Capital.ro informeaza : Top 10 jocuri pe Facebook care creeaza dependenta Reteaua sociala a momentului - Facebook - nu mai este doar un loc in care sa-ti reintalnesti prietenii sau un instrument de business prin care sa-ti promovezi gratis afacerile, ci si o modalitate de divertisment.
Gandul: Fenomenul World of Tanks : Cum au reusit romanii sa spulbere o intreaga armata maghiara de tancuri in Africa: "I-am scos de pe harta" Ca niste fantome cenusii de otel, tancurile se misca greoi prin pacla deasa care se ridica peste ruinele fumegande ale orasului:
ATENTAT GRAV LA PARIS. Directorul revistei satirice cu profil anti-religios CHARLIE HEBDO, caricaturisti si politisti UCISI DE ATACATORI INARMATI CU MITRALIERE care au strigat Allah Akbar[VIDEO] - Extremismul naste extremism!
Potrivit Realitatea.net, Andreea Bereclanu si Andrei Zaharescu ar fi divortat inca din primavara, dupa 15 ani de casnicie, scrie Wowbiz.ro, citand revista Ciao.
WELOCME TO ROXANIA: PANA UNDE MERGE VINDICATIA INFECTA A BASECURITATII: ADRIAN NASTASE, EXECUTAT SILIT Judecatoria sectorului 1 a admis cererea Inspectoratului pentru Constructii de executare silita a lui Adrian Nastase.
mozaiculstiintelor.ro: Civilizatia Atlanta (Continuare) Atlantii au realizat contactul cu cateva civilizatii extraterestre si cu civilizatia terestr aparalela cavernicola, de etnie reptiliana.
Senatorul Ilie Sarbu, lider al Grupului Parlamentar PSD din Senat, a transmis o declaratie de presa privind cazul Basescu-Bercea, intitulata "Basescu contra Basescu", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata "Basescu Mondial sau saga familiei prezidentiale" pe care o puteti citi in continuare.
antena3.ro: Dosarele care il pot transforma pe Traian Basescu din presedinte, in "PUSCARIABIL". FLOTA ii da fiori reci • Traian Basescu se erijeaza in aparatorul justitiei si statului de drept in Romania si reprezinta tara in fata liderilor europeni.
AMOSNEWS: O toamna cu caderi de capete Ce ascunde diversiunea "Partea tiganeasca" a filierei fratilor Basescu? Fratii Traian si Mircea Basescu ar putea fi si verigi intr-o retea internationala de trafic clandestin controlat cu arme destinate zonelor de conflict?
MosheMordechai.ro:
google-analytics.com