Cautare

89 de rezultate pentru "clanu" (6.56 secunde)
romaniacurata.ro: Grecia: Esecul primei natiuni ortodoxe si ce inseamna pentru noi (Autoare: Alina Mungiu-Pippidi) Portretele il arata de o rara frumusete:
Dupa 26 ani. Despre Revolutie si despre Romania de azi / 20/12/2015 (Continuare) Nu voi obosi sa vorbesc despre Comunicatul catre tara al CFSN, din seara zilei de 22 decembrie 1989.
O stire din Cotidianul, semnata de Magda Colgiu, anunta sec: Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste.
Stergerea datoriilor RAFO la bugetul de stat este cea mai mare gafa politica pe care Guvernul o putea face inaintea alegerilor.
Romanii au ales schimbarea. Provocarea aruncata in jocul electoral - "sa traiti bine!” - de staff-ul lui Basescu a fost geniala.
A fost odata un sport prin care Romania avea la picioare intreaga lume. Se numea gimnastica, iar reprezentantele lui Nadia Comaneci, Ecaterina Szabo, Daniela Silivasi, Simona Aminar, Corina Ungureanu, Maria Olaru sau Andreea Raducan erau iubite si apreciate pe orice meridian al globului.
Aflat în opoziţie, PSD simulează o reformă care speră că îi va ridica popularitatea în randul electoratului şi îl va scoate din prăpastia politicii, unde a fost aruncat după
Tăvălugul în care au fost aruncaţi după alegeri numeroşi magistraţi, poliţişti şi politicieni cu rang înalt a trecut şi pe langă
O profetie greu de acceptat la vremea nasterii sale este pe cale sa se implineasca. Au fost necesari 16 ani pentru a asista la spectacolul pitoresc al mijirii zorilor statului de drept si pe taramurile noastre cele oropsite.
Violenta a crescut in ultima vreme in societatea romaneasca. Partea cea mai rea este ca ea este intens mediatizata. Scene brutale, agresiuni verbale, violenta fizica, lovituri de cutit, mascati, sange - toate astea asigura audiente mari.
De fiecare data, la sfarsit de an, se lasa cu asa o vaicareala, un scandal, tipete, strigaturi conjugale, conferinte de presa.
Vremea imperecherii in regnul animal declanseaza lupte pe viata si pe moarte. Masculii se infierbanta si-si disputa cu toate mijloacele de care dispun - coarne, dinti, copite - suprematia asupra clanului de femele.
Nu mai stiu pe ce loc se afla Justitia la capitolul incredere. Banuiesc insa ca destul de jos, intr-un clasament in care poate doar clasa politica s-o mai intreaca, daca se poate spune asa.
Nu ma numar catusi de putin printre fanii stirilor asa numit "negative", de care intr-adevar mass-media este plina in exces.
Drama "Romeo si Julieta" a imflamat imaginatia gazetarilor romani. Protagonastii dramei mor in imprejurari chiar shakespeare-iene, avand ca efect impacarea indoliata a familiilor acestora, care ajung la concluzia ca ura lor a dus la moartea lui Romeo ti a Julietei.
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
O cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiata, noaptea trecuta, de persoane ramase necunoscute.
Doua clanuri s-au batut cu bate, topoare si pietre, in Prahova. Un barbat a fost injunghiat
Membri ai clanului Duduianu sunt vizati intr-o noua ancheta privind furturi din depozite cu electrocasnice. Politistii fac marti dimineata mai multe perchezitii in acest dosar.
Bataie cu topoare si bate intre doua clanuri de interlopi din orasul Lugoj! Batausii s-au infruntat chiar in strada, iar un barbat ranit cu toporul a ajuns la spital!
google-analytics.com