Cautare

15119 de rezultate pentru "cat" (5.99 secunde)
Rezultatul a fost ca subalternii au inceput sa ezite sa mai raporteze superiorilor proportiile fenomenului, ceea ce a linistit cat de cat superiorii.
Apoi, clarvazatorul care se concentreaza asupra unei tinte, recunoaste acolo lucruri pe care le-a mai vazut, sau cu care este cat de cat familiar. ... In astfel de cazuri, un al doilea mecanism de interpretare analitica va incerca identificarea obiectelor cu ceva cunoscut, cu care seamana cat de cat;
O viziune a Universului care m-a facut sa inteleg, coplesitor de clar, cat de mici si nesemnificativi - si in acelasi timp cat de rari si pretiosi suntem cu totii. ... Si acest lucru este valabil atat pentru oamenii de stiinta, cat si pentru ufologi ori pentru membrii publicului larg.
Se pare ca sambata reusesti sa iti relaxati atat corpul cat si spiritul. ... A trata o situatie doar prin prisma sentimentelor nu e cea mai buna solutie pentru tine, despre care toata lumea stie cat de lucid poti ramane chiar si in cele mai sensibile momente.
observarea atat in spectrul optic, cat si in cel infrarosu, lipsa unor suprafete portante pentru zbor, lipsa unui sistem vizibil de propulsie, capacitati de zbor care depasesc tot ce e cunoscut pe Pamant, ca si un posibil camp energetic sau de rezonanta de natura necunoscuta, inconjurand obiectul.
Asadar, este important sa intelegem notiunea de colesterol pentru a putea preveni aparitia bolilor de inima, o cauza principala de deces atat la barbati, cat si la femei. Cand si cat de des ar trebui sa ne facem analize de colesterol si trigliceride?
OK, hai ca n-ai nevoie abonament la telefon, merge si cartela de 5 euro, hai ca nu-ti trebuie net gigabit, treci la abonament de 5 euro (desi astea-s la pachet, de regula, cu cablu TV), hai ca te culci cu gainile si speli la masina o singura data pe luna, mai scazi de-acolo, mai trimite mama un pachet, mai treci pe la mama si mai mananci, dar cat poti salva din banii aia?
Cele doua tipuri de carbohidrati afecteaza in mod diferit nivelul de zahar din sange (glicemia) si au, de asemenea, impact diferit atat asupra senzatiei de foame (prin declansarea rapida sau lenta a secretiei de insulina din pancreas), cat si a producerii si stocarii energiei in corp.
Fa dragoste cat mai frumos, cat mai estetic, fara graba. ... Atat timp cat nu l-ai trait tu insuti, nu e adevar. Iti ajuti copilul sa experimenteze cat mai multe lucruri.
UDMR va discuta la Cotroceni despre legea lustratiei, pe care o vrea cat mai clara si cat mai ferma.
Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Generala a Capitalei, a lansat joi un documentar intitulat "Ne-am saturat cat ne-au furat - Celalalt Bucuresti" si imnul sau de campanie "Ne-am saturat cat ne-au furat", o melodie hip-hop, compusa si interpretata de un anonim.
Cat de legal e?Legalitatea hotararii adoptate ieri de consilierii locali este indoielnica.
Nu am inteles exact ce vor sa verfice, atat timp cat suntem cel mai transparent minister.
Altfel spus, daca Parlamentul ramane cu o singura Camera, ea va inghiti bani cat seful statului, desi legislativul e o putere intreaga a statului, in timp ce presedintele e doar o parte a unei alte puteri, cea executiva.
apoi "i-a tras-o" cat a putut guvernului Tariceanu, apoi parlamentului, cat si pe unde a putut, apoi liderilor istorici ai PD, cand i-a subordonat lui Stolojan (prin fuziunea cu fostul PLD) si Elenei Udrea, apoi fruntasilor fideli PD, cand i-a dat de-o parte de pe lista europarlamentarilor, spre a le face loc lui alde Traian Ungureanu, Monica Macovei ori Cristian Preda.
PNL, constatand criza politica economica si morala in care a fost adusa Romania de Traian Basescu si de Guvernul sau, degradarea tot mai accentuata a conditiilor de viata din Romania, escaladarea starii conflictuale atat la nivel institutional, cat si la nivelul societatii, constatand ca in turul doi al alegerilor prezidentiale ce vor avea loc pe 6 decembrie 2009 se vor infrunta Traian Basescu si Mircea Geoana hotaraste:
CAT MUSIC ATINGE O NOUA PERFORMANTA! ... Dupa listarea in toate topurile, atat romanesti cat si europene, Edward Maya si Vika Jigulina cuceresc si America!
Cat timp insa ea este de fatada si se pliaza total, in schimbul unor salarii uriase, pe interesele nici pe departe imaculate ale patronului, penibilul ia proportii alarmante.
"Cat voi fi eu primar, n-o sa concesionam parcarile dintre blocuri" In discutia purtata cu o alta persoana venita la audiente, Antonie Solomon a mentionat ca este total impotriva concesionarii parcarilor si ca nu se va face asa ceva in Craiova cat timp este el primar.
Sunt doua pozitii in stat pe cat de importante, pe atat de discrete prin definitie. ... Cat il priveste pe George Maior, acesta a devenit, de-a lungul timpului, probabil, cel mai credibil demnitar roman pentru SIE ori pentru Departamentul de Stat al Statelor Unite.
google-analytics.com