Cautare

15119 de rezultate pentru "cat" (3.16 secunde)
cat mai multe atributii de la judete si cat mai multe atributii de la guvernul central. Guvernul central trebuie sa dea regiunilor cat mai mult din atributiile care nu revin in mod normal Bucurestiului‘‘, a declarat Ponta, intr-o conferinta de presa.
Cat despre sistarea livrarii agentului termic in 50 dintre cele 105 puncte termice ale orasului, primarul a sustinut ca el nu are absolut nici o vina in acest sens.
In locul unor masuri forte, rapide, pentru a mai salva cat se mai poate, mai ales in planul imaginii, pedelistii dau mesaje schizofrenice, care zapacesc complet propriul electorat.
Basescule, nici nu stii cat de criminal incepi sa fii!
Exportarea circului arata ca nu s-a dorit nici un moment negocierea si medierea conflictului, menirea constitutionala a presedintelui, ci s-a preferat direct punerea rahatului in ventilator astfel incat sa fie manjita cat mai multa lume.
Dar este vital, cum afirmam, ca scorul sa fie cat mai mare. USL are nevoie de 64 la suta dintre mandate pentru a scurta cat se poate de mult suferintele populatiei.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca si-ar dori ca presedintele sa fie ales in continuare direct de catre cetateni, si nu de parlament, si ca ar vrea ca scrutinul sa aiba loc "cat mai repede", mentionand ca ramane candidatul USL pentru prezidentialele din 2014.
Nu va puteti inchipui cat de important este, in general, stiu cat de mult s-au suparat colegii de la UDMR, asa mi-am dat seama cat de important a fost ca am castigat primaria Satu Mare.
"TRAIANE, NICI NU STII, CAT DE MIC AI AJUNS SA FII!" Va amintiti, desigur, sloganul pe care l-a tapurit, acum aproape 10 ani, Traian Basescu, cel ambetat (la modul figurat al termenului , bineinteles) de aburii obtinerii magistraturii supreme a statului de drept din scumpa noastra patrie:"Adriane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!".
Iohannis vorbeste putin si gandeste cat vorbeste Crin Antonescu s-a lecuit de politica. ... Isi doreste sa faca si altceva, atatea zile cat o sa mai aiba de la Dumnezeu.
De curand, ne-am reunit intr-o noua sesiune ce marcheaza nu numai jumatatea mandatului nostru parlamentar, cat si evenimentele deosebit de importante care s-au desfasurat in ultima vreme pe scena politica si nu numai.
Ca parlamentar al Romaniei, salut aceasta initiativa si va asigur ca voi analiza cat se poate de serios si cu cea mai buna credinta acest proiect pentru ca acesta reprezinta o chestiune de mare importanta pentru noi toti, ce nu trebuie sa constituie un subiect hazardat sau trecut in pripa cu vederea.
In eventualitatea in care presedintele Klaus Iohannis merge a treia oara pe mana PSD, desemnand pentru formarea noului Guvern persoana nominalizata de majoritatea parlamentara, schimbarea de stafeta la Palatul Victoria va decurge cat se poate de firesc.
Ion Tiriac a acumulat o avere de 700-750 de milioane de dolari din comert, activitati bancare, asigurari, sport, iar investitiile acestuia s-au dovedit cat se poate de inspirate.
Si asta pentru ca pe piata a aparut un sistem GPS foarte performant care vizualizeaza strazi intregi atat ca denumire, cat si ca numerotatie.
exista o cerere foarte mare atat pe piata europeana, cat si in SUA, unde mancarurile pe baza de melci comestibili reprezinta adevarate delicatese - asa isi argumenteaza cei care au postat aceste informatii pe site rentabilitatea unei astfel de afaceri.
Revenind insa la cei care au scos hoteluri si acareturile aferente acestora la licitatie, desi numarul unitatilor in cauza lor este destul de impresionant, cat si suprafetele pe care acestea se intind, Linica Stan, directorul SC T.H.R.
Este cazul serviciilor in care nu exista salariu fix, ci se castiga in functie de cat produce fiecare.
Desi tara noastra a fost considerata pregatita pentru aderare la Uniunea Europeana (UE) pe 1 ianuarie 2007, atat craiovenii, cat si oficialitatile si reprezentantii principalelor institutii sustin ca Romania mai are multe probleme de rezolvat.
Pentru a achizitiona o locuinta printr-un credit ipotecar, craiovenii au nevoie de un venit lunar cat sapte salarii minime pe economie.
google-analytics.com