Cautare

15119 de rezultate pentru "cat" (4.86 secunde)
Ce lectii legate atat de frumusetea sportului, cat si de dezvoltarea caracterului v-au oferit acestea? ... Daca am cerceta cu atentie o sa observam ca sportul la origini are ca fundament competitia, intrecerile de tot felul stand la baza relatiilor interumane si culturale atat la nivel national cat si international.
Legea Internshipului, in viziunea Uniunii Studentilor din Romania, ar trebui sa creeze o punte de comunicare intre mediul universitar si institutiile private si sa reglementeze derularea internshipurilor de o maniera care sa se vadeasca avantajoasa atat pentru student, cat si pentru angajator sau institutiile de invatamant superior.
Tineti legatura cu ei, iubiti-i, ajutati-i cand au nevoie, dar in acelasi timp, bucurati-va cat mai puteti de banii pe care i-ati strans. ... Pensionati-va cat de devreme puteti si bucurati-va de viata.
Fara parghiile de la Cotroceni, fara nucleul dur si consistent din Parlamentul European, fara o pondere cat de cat de luat in seama in Parlamentul Romaniei, Traian Basescu se va afla in situatia unui general nu doar fara munitie dar si fara trupe.
In cadrul evenimentului - NESCAFE - Masura in toate, cei doi invitati au oferit o imagine de ansamblu asupra moderatiei, privind-o din perspective diferite si in acelasi timp complementare, demonstrand de ce este esentiala atat din punct de vedere nutritional, al beneficiilor asupra sanatatii, cat si al placerii gustului.
Se stie bine ca fiecare inceput de an scolar reprezinta inca un prilej prin care fiecare oficial al statului incearca sa scoata in evidenta cat mai mult realizarile Guvernului din care vine.
ganduri, vorbe, dorinte, fapte, sentimente se intorc la noi producand efecte perturbatoare in campul nostru energetic Supararea este una din cele mai raspandite incalcari ale legilor universului, care poate determina mari neplaceri in viata, atat a celui pe care te superi, cat si in propria ta viata.
Vara iti aduce distractie cat incape alaturi de persoana draga in locuri pe care nu le-ai mai vizitat pana acum.
Taur Nu te mai gandi la lista de dorinte care nu s-au indeplinit, ci scoate in evidenta cat de multe alte lucruri ai primit de la viata.
Pe parcursul zilei, atat pacientii clinicilor cat si persoanele sanatoase vor beneficia de testarea gratuita a glicemiei si vor putea interactiona cu medicii pentru a obtine informatii privind tratamentul si preventia Diabetului Zaharat.
Fazele parcurse pana in prezent au fost formalizate, cat de cat, in proceduri ce explicau celor interesati cum se va proceda.
Ii multumim tare pentru cat de amabila si disponibila a fost. ... Cat de tare ar trebui sa ne sperie ca nu exista vaccin impotriva acestui virus? ... Timpul si dovezile medicale ne vor demonstra cat de util ne-ar fi in acest moment.
Avem rezultate minunate in tratarea acneei cat si in tratamentele antiaging si din acest motiv multe vedete aleg sa foloseasa serviciile noastre.
Si totusi, in timpul acesta, profesorii asteapta solutii pertinente, atat pentru viitorul lor, cat si pentru viitorul tinerelor minti pe care, chipurile, le lumineaza. ... Dar oare cat de bine le-ar rezolva problemele fondurile din rectificarile bugetare si cat de buna este aceasta solutie?
Doamne, cat au tipat democratii cand alesii le erau racolati de PSD! ... S-a intors roata si democratii au aratat cat de draga le este tradarea si tradatorii, cat de mult le place ipocrizia. ... Sa culeaga cat mai mult, chiar si uscaciuni, daca asta inseamna ca demonstreaza activitate la Bucuresti!
Se spune ca tantarii au fost inventati de Mama Natura, pentru ca oamenii sa realizeze cat de dragalase sunt mustele.
Se spune ca tantarii au fost inventati de Mama Natura, pentru ca oamenii sa realizeze cat de dragalase sunt mustele.
Cu cat este mai aglomerat, cu atat creste riscul de a fi lovit din toate partile. ... Ideea este sa ajungi la o viteza cat mai apropiata de a celor care circula pe autostrada cand intri pe prima banda.
Iar cat priveste interpelarile si intrebarile adresate Parlament, ei bine, ele fac referire nu la Constanta si la problemele ei. ... In schimb, deputatul nu a avut nici o initiativa legislativa, cat de mica…
O posibila varianta pentru alcatuirea guvernului este UDMR, cu care poarta discutii atat Uniunea PSD+PUR, cat si Alianta "D.A.”. ... Preferata pentru coabitarea guvernamentala este UDMR, petita atat de Uniunea PSD+PUR cat si de Aliata "D.A.”.
google-analytics.com