Cautare

15119 de rezultate pentru "cat" (5.94 secunde)
Desi alegerile parlamentare au fost deja parafate, tensiunea dintre cei doi adversari principali - PSD si Alianta "D.A.” nu numai ca nu a scazut, dar este intr-o continua crestere, fenomen de altfel foarte normal atata vreme cat scorurile electorale obtinute au ridicat miza prezidentialelor din acest an la o cota neatinsa pana in prezent.
Atat ministrul Sulfina Barbu, cat si Ovidiu Iuliu Marian, seful Autoritatii Nationale pentru Turism, au continuat si de aceasta data sa dea vina pe hotelieri pentru ca nu au fost in stare sa castige licitatiile de inchiriere a plajelor, dar reactia vehementa si argumentele pertinente aduse de acestia au condus in cele din urma la un rezultat nul.
Pe langa postura jenanta in care i-a pus Dinu Patriciu prin declaratia cum ca ar fi "cotizat" si la PSD, liberalii trebuie sa tina piept atat atacurilor din afara partidului, cat si din interior, dar sa-si vada si de activitatea de zi cu zi, una dintre cele mai importante preocupari, pe langa integrarea in UE, fiind si aceea a turismului romanesc.
Perioada cat am fost ministru nu a fost usoara, la fel cum nici acum nu este usor.
Conform unor informatii neoficiale, odata pus la curent cu noutatile, Hava si-ar fi retras sprijinul, fapt care a determinat Biroul Permanent al PD sa ia cu inima mult mai usoara decizia de a nu-l ratifica pe Cozmin Gusa in functia de lider al grupului PD, motivul declarat fiind acela al vechimii insuficiente, atat in partid, cat si in Parlament.
'Orice incercare de acest fel este, indiferent de cat de "obiectivi" incercam noi sa fim, mai mult sau mai putin subiectiva.
Nu pot iesi din viziunea Romaniei ancorata puternic in Europa, iar, ca sa-ti faci fericita o familie, indiferent cat de putini bani ai avea, esenta este dragostea intre membrii familiei.
El nu intelege pe ce lume traieste si unde e Romania si cat rau face Romaniei prin refuzul pur si simplu de a discuta, prin agresivitate. ... De asta o face, dar nu intelege cat rau face Romaniei in acelasi timp. ... Cat am utilizat, aveti o cifra?
In perioada esalonarii, beneficiarii vor plati atat dobanzi, cat si penalitati.
Dar mie mi se pare ca ceasul e ceva la care sa te uiti cat e ceasul, nu neaparat o bijuterie pe care sa o arati suflecandu-ti maneca.
Cat dureaza sa faci un PUG? ... Cat dureaza pana faci un PUG? ... Cred ca, in momentul de fata, comunele din jurul Craiovei emit autorizatii cam cat Craiova, in conditiile in care in municipiu sunt foarte multe bransamente.
Cat dureaza sa faci un PUG? ... Cat dureaza pana faci un PUG? ... Cred ca, in momentul de fata, comunele din jurul Craiovei emit autorizatii cam cat Craiova, in conditiile in care in municipiu sunt foarte multe bransamente.
Schimbarea majoritatii in Camera Deputatilor, dupa ce Senatul are o majoritate USL pune in discutie legitimitatea regimului Basescu, fiind discutate atat scenariul preluarii guvernarii de catre Opozitie, cat si al suspendarii presedintelui.
Sunt convins, cu sprijinul primului-ministru si al meu personal, ca acest proiect va prinde contur cat mai repede", a afirmat Victor Ponta.
O tema care, in special in contextul demararii lucrarilor de revizuire a Constitutiei, este intr-adevar nu numai necesara, cat si primordiala pe agenda de lucru a presedintelui, dar si a noastra, a parlamentarilor si nu numai.
Doar 25% din suprafete sunt cultivate ca la carte Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj recunoaste ca doar 25% din suprafata arabila este cultivata la standarde europene, adica se foloseste tehnologie completa si se obtin culturi bune atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.
Se puteau folosi pentru investitii, dar atata timp cat nu au fost folositi, atat timp cat erau in contabilitate, erau in cont la banca, era in regula si puteai sa-i folosesti altadata.
M-am decis sa conduc si eu, cat de curand, un asemenea automobil. ... Despre cum pun in practica marile metropole ale lumii proiectul eco-mobilului si cum incearca romanii sa-l implementeze si despre cat de aproape este masinuta electrica sa iasa de pe poarta fabricilor Dacia, cititi in mai jos.
Cat ar putea plati restatorii de servicii Cu acest impozit, firmele evazioniste va trebui sa plateasca un impozit fix, iar cele corecte vor sti cu exactitate de la inceput de an ce impozit au de plata si isi pot structura bugetele mai bine, dar vor plati mai mult decat acum.
De unde sa stiu in august cat fac pana la finele anului?
google-analytics.com