Cautare

15119 de rezultate pentru "cat" (4.32 secunde)
Tot timpul este obligatoriu ca presedintele partidului sa candideze pentru functia de primar si este si firesc atata timp cat este cel mai bine situat in sondaje. ... Lucruri cat se poate de firesti, despre organizarea la partid si despre primarie.
Cat priveste visul de tinerete, cum stim: ... Cat a fost de mare acea zi de incepere a scolii, am plans. Cat ma vedeti astazi de mare si cu parul alb, alb. ... In acele secunde, lacrima sfintita pastrata cat traim pentru ei in chivotul inimii devine dureroasa. ... Cat mai aproape.
Trupele din strainatate, invitate la Bucuresti, participa frecvent la evenimente oficiale din intreaga lume, fiind apreciate atat pentru virtuozitatea artistilor, cat si pentru dinamismul si ingeniozitatea show-urilor pe care le realizeaza.
Cu toate acestea, atunci cand s-a ajuns la punerea in valoare a personalitatii complexe a lui Kinsey, atat excentrica cat si carismatica sau impulsiva, Neeson spune ca in cele din urma a trebuit sa-si puna imaginatia la treaba.
Cat despre o rezolvare a situatiei, senatorul Puiu Hasotti considera ca democratii ar trebui sa se aplece cu mai mare atentie asupra intentiei premierului Calin Popescu Tariceanu de a modifica legislatia privind functionarea CNSAS si sa vina ei insisi cu o astfel de initiativa, "pentru a-si mai spala obrazul atat de patat".
Foarte atent, in pofida vointei, la tot ce face Maitreyi, la tot ce afla de la ea sau despre ea, Allan o tine constant sub observatie, si cu cat ii devine mai apropiata, isi da seama ca o cunoaste mai putin, ceea ce, natural, il intriga si sfarseste prin a-l innebuni.
Cu cat e mintea mai orientata spre un obiectiv, cu atat mai mare va fi suferinta, anxietatea si frustrarea, fiindca odata ce ti-ai stabilit un scop, te vei indrepta spre o destinatie fixa.
Cu o durata de peste jumatate de secol, drumul lui Cheney din zona rurala din Wyoming pana la cel de presedinte de facto al Statelor Unite este, adesea, o calatorie plina de neprevazut, dar si de umor negru, dezvaluind culisele puterii institutionale, atat in SUA, cat si la nivel global.
Abia in acest moment martorului i s-a facut frica si s-a intors acasa cat a putut de repede. Si cainele devenise nervos, zgariind usa pentru a intra cat mai repede in casa. ... Cat despre soferul de taxi, acesta a refuzat sa mai treaca prin zona observatiei.
Economiseste cat poti pentru oportunitati aproape providentiale, oportunitati care nu vor aparea insa pana in luna iulie. ... Pana in februarie 2014, cu cat vei fi mai putin egoista, cu atat vei avea parte de mai mult succes.
E nevoie sa definim cat mai repede un pachet de servicii de sanatate de baza, pentru toti cetatenii, atat cei asigurati, cat si cei neasigurati.
Recuperarea trebuie sa inceapa din stadiul acut cat mai devreme posibil, cand pacientul este stabilizat medical, tipic dupa 24-36 de ore. ... Tratamentul fracturilor are ca obiectiv principal obtinerea restabilirii functiei si, pe cat posibil, chiar a formei membrului.
onestitatea, increderea, stabiilitatea si reinventarea permanenta, astfel ca am incercat sa ofer un mediu placut, favorizant succesului, atat acasa cat si la serviciu.
Mai jos reproducem alte doua astfel de intalniri ale sale, cat mai aproape de stilul relatarii pe care ne-a facut-o asta primavara la Arad. ... Deasupra norilor â€" spunea Barbutiu â€" era o Luna cat roata carului.
Asta trebuie sa ne fie cat se poate de clar. ... - Domnule profesor, va rog sa ne spuneti cat influenteaza acest tip de infectii soarta unui pacient de tipul celul cu arsuri de la clubul colectiv?
Se intindea cat jumatate din lungimea rampei de aeronave, ceea ce inseamna ca avea o lungime de aproximativ opt sute de metri.
Pe de alta parte, rezilienta inseamna cat poti sa stresezi un creier, prin orice mijloc (chimic, fizic, electromagnetic), iar el sa reziste, astfel incat cu neuronii restanti (cei care nu au murit) sa faca conexiuni care sa compenseze pierderea neuronala determinata de factorul agresor.
Termenii de teroare si terorism nu exceleaza insa prin precizie, desemnand o multitudine de actiuni, stari si situatii, care de a lungul timpului au acumulat intelesuri si conotatii dintre cele mai diverse, atat pozitive, cat si, mai ales, negative.
- A unei legi a salarizarii incorecte, medicii trebuie sa fie platiti la fel indiferent de spitalul in care lucreaza, atata timp cat realizeaza aceeasi munca; ... Pentru a avea un venit cat de cat normal, medicii trebuie sa faca reduceri la functionarea lui.
Am reusit sa slabesc in doar doi ani cat ma ingrasasem in patru, dar nu am renuntat la acest stil, desi de trei ani ma mentin.
google-analytics.com