Cautare

320 de rezultate pentru "castigator" (3.91 secunde)
Speculatiile presei din zilele premergatoare Congresului il numeau pe Ungureanu ca sigur castigator al vicepresedintiei afacerilor europene. Insa liberalii nu au putut uita atitudinea acestuia pro Basescu in controversa retragerii trupelor din Irak, dar nici "transferul" oficialilor europeni de la Revelionul premierului, la Revelionului prezidential.
Vom lansa un concurs national si international de idei si proiectul castigator va merge intr-un parteneriat public-privat. Noi dorim sa ramana baza sportiva, dar ne vom adresa Agentiei pentru Investitii Straine sa vedem ce sfaturi vom primi.
La turul care a avut loc saptamana trecuta, pesedistul l-a depasit pe democrat cu 23 de voturi, nu suficient pentru a iesi castigator din primul tur.
Oricum, in Parlament sunt si prieteni, si neprieteni", a spus Ponta. El a adaugat ca, prin decizia presedintelui, se continua un razboi inutil din care nimeni nu iese castigator.
"Sunt produsul dumneavoastra" "Sunt produsul dumneavoastra si nu am sa va dezamagesc", a afirmat Vanghelie dupa ce a fost desemnat castigator al alegerilor pentru functia de presedinte al PSD Bucuresti.
Liderul liberal-democratilor, Valeriu Stoica, a explicat ca marele castigator din aceasta batalie e justitia din Romania, chiar daca, la prima vedere, castigatorul ar parea PLD.
Marele castigator al crizei guvernamentale a reactionat, dupa cum era de asteptat, foarte moderat. Astfel, Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat ca social-democratii nu vor intra la putere si nu se vor asocia cu nici o formatiune de dreapta, dar vor vota totusi noul Guvern al lui Tariceanu.
"Pe termen mediu si lung, castigator este PD, pentru ca acest nou Partid Social Democrat Liberal nu are cum sa reziste.
Analistul mai afirma ca, in afara de presedinte, urmatorul castigator este PD, care va fi invingator la europarlamentarele din toamna.
In general, mass-media internationala trateaza destul de rece decizia Parlamentului, majoritatea analistilor politici occidentali fiind de parere ca, dincolo de lovitura de imagine a forului legislativ roman, cel mai castigat din acest conflict pare a fi "tot abilul Traian Basescu", pentru ca, si in cazul unui referendum, dar si in eventualitatea unor alegeri anticipate, presedintele roman, vazut de toata lumea ca cel mai popular om politic roman, va iesi castigator.
"Voi vota cu toata convingerea impotriva lui Basescu", a declarat sambata Hasotti, potrivit caruia, in eventualitatea in care seful statului va iesi castigator de pe urma referendumului si va continua sa incalce Constitutia, va fi din nou suspendat.
Cu observatia ca, daca isi va juca bine cartea, va iesi marele castigator al disputei, chiar daca nu va mai fi prim ministru.
Potrivit lui Marinescu, PD a iesit câstigator în majoritatea oraselor si municipiilor din Dolj.Prioteasa: „Foarte multi nu au înteles ce au votat“Si pesedistii doljeni se considera multumiti de scorul obtinut în Dolj.
Potrivit lui Marinescu, PD a iesit câstigator în majoritatea oraselor si municipiilor din Dolj.Prioteasa: „Foarte multi nu au înteles ce au votat“Si pesedistii doljeni se considera multumiti de scorul obtinut în Dolj.
In 27 martie, candidatii care trec proba scrisa vor sustine interviul, iar pana la data de 1 aprilie candidatul declarat castigator va prelua functia de sef ANI.
Presedintii de Consilii Judetene se aleg prin vot uninominal intr-un singur tur de scrutin, castigator fiind declarat cel care obtine majoritatea simpla.
La randul lor, presedintii de consilii judetene se aleg prin vot uninominal, intr-un singur tur de scrutin, castigator fiind cel care obtine majoritatea simpla.
"Pe data de 3 martie s-au deschis plicurile, iar castigator este Raiffeisen Bank, cu conditiile cele mai bune de acordare a creditului, ma refer la dobanzi, la livrarea banilor si asa mai departe, astfel incat etapa urmatoare este cea mai importanta si este aprobarea de catre comisia guvernamentala a acestui credit.
liberalul Victor Manea, social-democratul Radu Mazare si democrat-liberalul Dorel Constantin Onaca au decis sa il declare pe Constantin Fratila inca de astazi castigator al Primariei municipiului Constanta, pentru a nu mai exista complicatiile organizarii alegerilor.
Drept pentru care, numere intre 0 si 9 au fost introduse in urna Loteriei Nationale, iar Mihaela Radulescu a extras primul numar "castigator":
google-analytics.com