Cautare

320 de rezultate pentru "castigator" (3.12 secunde)
In fine, nu ar fi exclus ca, la congres, castigator sa fie Mircea Geoana, aflat, cum spuneam, pe val. Ar mai exista si o a treia varianta, potrivit careia Geoana nu va fi exclus, dar nici Ponta nu va mai demisiona, luindu-si vorba inapoi.
Cand pentru sefia Senatului, vacantata prin demiterea lui Mircea Geoana, se lupta doua forte relativ egale, USL si PD-L, exista toate sansele ca marele castigator sa fie UDMR.
In acest context, porecla care ii va ramane va fi poate Redivivus Maximus sau Presedintele-dupa-miezul-noptii, zicere ce ar ilustra perfect situatia in care Traian Basescu, din perdant seara, la inchiderea urnelor, devenea castigator cu doar cateva voturi in plus dupa miezul noptii, atunci cand umbrele au propria lor aritmetica.
Bogdan Tiberiu Iacob) "Intre serviciile secrete, SIE este marele castigator al perioadei post-decembriste". Afirmatia a fost facuta acum cativa ani de catre fostul presedinte Emil Constantinescu si pare sa fie azi mai valabila ca oricand.
Iliescu: Sunt incă
Creatiile care ar fi trebuit sa-l ajute pe Basescu se lupta cu oamenii sai oficiali, macinandu-si fortele, iar USL, perceput drept castigator, nu are decat sa fructifice strategia liderului.
Aplauzele i s-au datorat, mai ales, lui Frunzaverde, care a ales PNL in schimbul functiei de vicepresedinte, acordata fara prea multe apasari liberale de constiinta, precum si unui catren cam prafuit a lui Quintus, care il da unu solist pe Crin castigator la prezidentiale.
Castigator din scandal ar putea fi si un eventual candidat independent, in spatele caruia sa se ralieze brusc forte politice si afaceristice de prim rang, din acest punct de vedere nefiind exclusa retragerea lui Prigoana de catre PDL, la un moment dat.
Considerat de mai multe luni castigator net in turul al doilea, cu 55 la suta din voturi in medie, socialistul Francois Hollande este in pozitia de a deveni primul presedinte de stanga dupa Francois Mitterand (1981-1995).
Institutia a lansat o noua licitatie pentru desemnarea unui castigator care sa distribuie mere pentru elevii din judet din clasele I - VIII.
Sondaj: Oprescu e deja castigatorul Primariei Capitalei Actual edil al Capitalei, Sorin Oprescu, ar castiga fara probleme un nou mandat, cu 65% din voturi.
Vezi de cate ori e mai tare Oprescu decat Prigoana Un sondaj realizat de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, la solicitarea DeCe News, arata ca bucurestenii il vad pe Oprescu drept castigator al alegerilor locale, la mare distanta fata de urmatorul candidat, Silviu Prigoana.
Deci, toate sondajele il dadeau castigator. Iar ca sa recuperezi in cateva ore peste 15 procente aiasta nu se poate decat daca ai buletinele gata votate, ca in 46 si doar le inlocuiesti, pentru care ceri, ca desteapta de Udrea, sa nu asiste presa la despuiere.
Cu furt si cu tembelism local, care l-a facut, de altfel, de 3x primar pe Funar, daca pana la urma Boc e declarat castigator al Primariei Clujului, asta e pierzania PD-L.
daca iesea Blaga presedinte anul trecut - ceea ce s-ar fi intamplat ca si azi, daca nu intervenea Basescu -, azi PD-L era in continuare la guvernare si castigator al alegerilor locale.
Aceste forte politice vor miza, ca de obicei, pe castigator. Contribuind decisiv la castig. Cine va fi, in viziunea lor, invingatorul?
Dar a aflat de curand ca nu are nici o sansa sa castige alegerile prezidentiale, pentru ca rezultatele localelor si simularile il dau castigator detasat pe cel care tocmai si-a reinnoit mandatul de primar al Bucurestilor.
Si in felul asta, in maniera cu care ne-am obisnuit, Basescu se va auto-proclama castigator al referendumului, va invoca o noua legitimitate, care de fapt nu exista.
Intr-o astfel de competitie, in care USL este departe de a fi dinainte castigator, iar ARD nu poate fi dinainte socotit invins ( ar fi o enorma greseala), in cele din urma, credibilitatea si coeziunea cred ca vor fi elementele care vor conta decisiv- ma refer exclusiv la ceea ce se intampla la urne, nu la sforariile din umbra.
In cazul in care distributia de voturi in urma alegerilor nu indica un castigator clar, presedintele negociaza cu partidele un compromis din care rezulta un premier- asa s-a intamplat in 2008 cu PDL si PSD.
google-analytics.com