Cautare

320 de rezultate pentru "castigator" (6.83 secunde)
liberalul este castigator. Cu 1941 de voturi, Adrian Stan este, asadar, noul primar al orasului Techirghiol, insa PDL si candidatul acestui partid, Florea Constandin (1940 de voturi), intentioneaza sa depuna o contestatie la Biroul Electoral Central.
In final, Partidul Social Democrat nu s-a dezis si a iesit castigator si in acest tur, castigand 19 primarii din judet, in vreme ce adversarii, Partidul Democrat Liberal si-a adjudecat doar 6, iar Partidul National Liberal 4 primari.
Organizatorii festivitatii de lansare a candidatilor Aliantei PSD+PC pentru alegerile parlamentare s-au gandit sa le pregateasca celor aproximativ zece mii de participanti o surpriza, invitandu-l sa interpreteze o melodie pe cunoscutul Costel Busuioc, castigator al unui concurs muzical pentru imigranti in Spania.
PD-L se claseaza pe primul loc in preferintele electoratului, cu 36,6 la suta din optiunile celor intervievati releva un sondaj INSOMAR dat publicitatii duminica.
Reprezentantii social-democrati sustin ca judetul Cluj este "marele castigator" al celei de-a doua excursii electorale a premierului, "care foloseste banii publici pentru a sustine candidatii PNL pentru alegerile parlamentare".
Marele castigator al alegerilor parlamentare din Romania este Alianta PSD-PC, care are cu aproape 6 procente mai mult decat PD-L.
"PSD are dreptul sa fie la guvernare si in mod sigur vom fi, chiar daca nu singuri. PD-L are si el dreptul sa se considere castigator pentru ca are numarul cel mai mare de mandate.
In acelasi colegiu in care castigator al unui fotoliu de deputat a fost desemnat Marian Ghiveciu au candidat din partea PDL Gratiela Iordache si din partea PNL, Catalin Predoiu.
Un alt nume vehiculat este cel al lui Theodor Paleologu, fostul ambasador al Romaniei in Danemarca si castigator al unui mandat de deputat la alegerile din 30 noiembrie.
Partidul Rusia Unita, al carui lider este premierul Vladimir Putin (foto), se afla pe primul loc la alegerile municipale si regionale ruse desfasurate duminica.
Ofertele, numai trei la numar, pentru acordul-cadru de modernizare si reabilitare a strazilor Craiovei in urmatorii patru ani au fost deschise pe 16 februarie, iar pana acum nu a fost declarat un castigator.
Liberalul britanic Graham Watson (foto) si-a anuntat miercuri retragerea din cursa pentru presedintia Parlamentului European, sprijinindu-l pe posibilul castigator, fostul premier polonez Jerzy Buzek.
Directorii de la Loteria Romana nu pot fi schimbati chiar asa usor. Asta din cauza unui paragraf "blestemat" din contractul semnat de fiecare sef in parte de Centru de Profit din tara al Loteriei, care suna dupa cum urmeaza:
El a fost declarat castigator al concursului organizat miercuri pentru fotoliul din fruntea acestei institutii, competitie in care a avut un singur contracandidat:
Ori ca MISA a fost puternic reactivata pentru operatiunea respectiva, ca si pentru planuitele proteste violente ce fusesera programate in noaptea turului doi, daca nu se anunta castigator cine trebuie!
Pentru ca el mai intai "i-a tras-o" PSD-ului, castigator al alegerilor din 2004, dar neadus la guvernare, prin acea "solutie imorala";
Candidatul aliantei PSD+PC la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, castigator al scrutinului de sondajele la iesirea de la urne, a declarat ca victoria sa este una a normalitatii si a bunului simt.
Duminica seara, imediat dupa inchiderea urnelor, trei dintre cele patru institute de sondare care au prezentat date centralizate pana la ora 19:00 il indicau castigator al alegerilor prezidentiale pe candidatul PSD, Mircea Geoana, care l-a devansat pe contracandidatul sau, actualul presedinte Traian Basescu, candidatul democrat-liberalilor, la o diferenta de aproximativ trei procente.
Exit-pollul dat publicitatii la ora 21.00 de CSOP-IRES, si care reflecta situatia de la urne pana la ora 19.00, i-a plasat pe cei doi candidati la Presedintie la egalitate, iar exit-pollul cu datele de la ora 21.00 il prezenta pe Basescu drept castigator.
Geoana 91.67% Basescu 8.33% Mircea Geoana a acuzat ca "numai in cateva ore, masina infernala de cumparare si de fraudare a votului a schimbat dorinta suverana" a electoratului roman, declarandu-l pe Traian Basescu castigator.
google-analytics.com