Cautare

320 de rezultate pentru "castigator" (4.24 secunde)
Nu a terminat facultatea, insa s-a facut remarcat prin talentele de imitator la emisiunea "Bank Show", de la Prima TV, in 2001, cand a fost desemnat si castigator, mai noteaza Jurnalul.
Licitatia a fost finalizata marti seara si a desemnat drept castigator firma S.C. Automobile Dacia S.A., producatoare de autoturisme Logan.
Dincolo de spectacolul mediatic facut la prezentarea "filmului rapirii", Basescu a fost singurul castigator al crizei ostaticilor. Consilieri cu probleme Consilierii de la Cotroceni i-au creat mari probleme de imagine presedintelui.
Mult trambitata plecare a lui Adrian Nastase din functiile de conducere pe care le detinea il are ca principal castigator pe nemuritorul social- democrat Ion Iliescu.
- Felix Topescu - castigator al medaliei de argint la JO de la Berlin din 1936,la echitatie.
Desi membrii Aliantei au anuntat ca au convenit asupra sprijinirii candidaturii lui Constantin Ticu Dumitrescu la sefia acestui for, castigator a iesit Corneliu Turianu, propus in ultima clipa de PD.
Virginia Katz Sinopsis Bill Condon, castigator al Premiului Academiei (pentru Gods And Monsters), pune sub microscop viata lui Alfred Kinsey, omul care a ajuns sa descopere cele mai bine pazite secrete ale natiunii.
Pe scurt, am luat legatura cu editorul si intre timp am facut rost si de 3 milioane de lei (cu toate ca in anuntul pentru concurs se mentiona ca editura suporta cheltuielile de tiparire a volumului castigator), bani imprumutati de la preotul paroh din Medgidia.
5 nominalizari la Premiile Oscar, nominalizat la Globul de Aur pentru Cel mai bun film strain, castigator al premiului Academiei Europene de Film pentru Cel mai bun film.
In acest conditii, razboiul dintre Prefectura si Consiliul Judetean continua pe termen nedeterminat, fara a fi posibila identificarea vreunui castigator, iar constantenii raman in continuare fara "parlamentul" lor local.
Spre surprinderea multora, in 1994, profesorul John Mack, un psihiatru de la Universitatea Harvard si castigator al premiului Pulitzer, a publicat o carte in care argumenta ca rapirile extraterestre nu sunt halucinatii, nici vise, ci experiente reale.
cu caiet de sarcini facut pentru firma castigatoare, cu participanti din gasca si cu castigator cunoscut dinainte. Ce ti-e si cu Firea asta - comunista sadea - nu-i mai lasa pe baietii buni si destepti sa castige toti banii primariei!
Practic, dupa acest referendum, doar PSD, ca partid, poate sa spuna ca a castigat ceva, adica poate sa afirme cu date statistice ca si-a pastrat electoratul din 2016, cel care l-a facut castigator al alegerilor parlamentare!
Castigator de pe urma luptei pentru consilieri a iesit insa PRM, care dupa plecarea consilierilor Corina Prica, Gheorghe Daniliuc si a vicepresedintelui Victor Odolbasa, a ramas un partid fara reprezentativitate in CJ.
Consilierul prezidential Theodor Stolojan a declarat ieri ca premierul Calin Popescu-Tariceanu a intrat in competitie cu presedintele Traian Basescu, o "competitie din care liderul PNL nu are cum sa iasa castigator, pentru ca exista o diferenta foarte mare intre cei doi".
Sapte strazi, pentru care Primaria Craiova a alocat bani din bugetul local la capitolul reabilitare, nu si-au gasit un castigator, la licitatia organizata pe 4 septembrie.
Pana la urma, se pare ca cel care pierde cel mai mult din aceste rocade este PSD, din randul caruia foarte multi oameni de afaceri importanti vor migra zilele acestea catre PC, pe urmele lui Gheorghe Martin. Marele castigator pare a fi PNL, spre care se indreapta, teoretic, Mihei.
"Sunt convins ca dupa 2008, cioclii astia vor frecventa si ei cluburile astea, pentru ca in politica nu o sa mai fie", a dat verdictul Mazare, care s-a anuntat deja castigator al viitoarelor alegeri locale, fiind absolut sigur de faptul ca va fi primarul Constantei pana in 2012.
Exultarea lui Roman in 1992, cand a castigat in fata lui Iliescu in interiorul FSN, Oliviu Gherman in timpurile FDSN, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase, pe vremea PDSR, Geoana si Nastase in campania electorala din 2004, pe care partidul a abordat-o in culori albastre, zambetul victorios al lui Geoana, in 2005, cand era anuntat castigator in fata lui Iliescu - toate acestea se regaseau imortalizate in mini-galeria istoriei acestei formatiuni.
"PD este marele castigator al fenomenului deja consacrat in Romania si numit migratia politica a primarilor", se arata intr-un studiu al Institutului pentru Politici Publice.
google-analytics.com