Cautare

320 de rezultate pentru "castigator" (3.03 secunde)
In Comisie s-a discutat insa despre nivelul obligatiilor si penalitatilor care urmeaza a fi platite de castigator in cazul incalcarii unor reguli din contract.
Pe saua acestei motociclete, create in 1970, s-au format piloti de calibru, precum Kenny Roberts si Nicky Hayden, ca sa nu mai vorbim de Scott Parker, castigator de noua ori al campionatului Grand National.
Reamintim ca ultima reuniune a Comisiei de privatizare de la inceputul lui octombrie a dezbatut nivelul obligatiilor si penalitatilor care urmeaza a fi platite de castigator in cazul incalcarii unor reguli din contract.
"Am fost declarat castigator de comisie, care m-a si felicitat. Apoi, dupa cateva zile, Codrut Seres a venit in Gorj si a mers la Ranca impreuna cu Marin Condescu, dupa care datele problemei s-au schimbat".
Integrarea europeana a Romaniei va avea un impact pozitiv asupra sectorului turistic, intrucat va facilita accesarea unor fonduri comunitare pentru investitii in infrastructura si va creste atractivitatea pentru organizatorii internationali de evenimente.
Potrivit lui Atanasiu, va fi incheiat si procesul de vanzare a Electrica Muntenia Sud, pentru care a fost desemnat castigator grupul italian Enel, cu suma de peste 800 de milioane de euro.
Concursul "Masinile de vis ale Germaniei", organizat de publicatia Auto Strassenverkehr, a avut ca si castigator la categoria SUV tot modelul Q7, care a ocupat si locul al treilea la categoria "SUV si OFF-ROAD" in cadrul competitiei "Premiile pentru Flote 2006", organizata de revista Autoflotte.
Marele premiu, constand intr-o excursie de un week-end pentru castigator si familia acestuia a fost atribuit micutei Tania Baturi, eleva in clasa de IV-a D la Scoala "Gheorghe Titeica" din Constanta.
Reamintim ca grupul italian Enel a fost desemnat in vara anului trecut castigator al procesului de privatizare a celei mai mari filiale a companiei Electrica, dupa ce a oferit 820,099 milioane de euro pentru preluarea a 67,5% din actiuni.
Reamintim ca Enel a fost desemnat, in vara anului trecut, castigator al procesului de privatizare a celei mai mari filiale a companiei Electrica, dupa ce a oferit circa 820.000 de milioane de euro pentru preluarea a 67,5% din actiuni.
Flavus Investitii din Bucuresti a fost desemnata castigator al licitatiei pentru platforma industriala Tractorul Brasov, la pretul de pornire de 91,6 milioane de euro.
Morega, câstigator permanent  SC GTPD SA are obiect de activitate comertul cu ridicata al bauturilor racoritoare, produselor alimentare si berii.
Dupa ce si-au dezbatut in instanta legalitatea celor doua sedinte- in final, cel putin pana la ora actuala, iesind castigator fostul administrator Samson, sedinta organizata de el fiind considerata legala - conflictul s-a continuat, luni dimineata, in dreptul intrarii in incinta Fruvimed.
Gifan Strong SRL, premiat pentru "servicii" In domeniul "Cercetare, dezvoltare si high-tech", la categoria microintreprinderi a fost desemnat castigator Telefonet COMM Tech.
"Ar fi bine sa se respecte sistemul celor trei oferte atunci cand banii publici folositi de un agent economic castigator reprezinta cel putin 50% din proiect.
In final, avem concursul de eseuri de pe site-ul institutiei, al carui castigator il vom afla in Ajunul Craciunului", a precizat sefa IJPC.
"Ar fi bine sa se respecte sistemul celor trei oferte atunci cand banii publici folositi de un agent economic castigator reprezinta cel putin 50% din proiect.
Celalalt castigator este un brutar in varsta de 33 de ani din Brasov. Fiecare excursie la Londra va include transportul cu avionul, cazare in Londra, 2 bilete la meciul Arsenal-Steaua si o diurna.
Termoelectrica va decide la jumatatea lunii februarie care dintre cei doi investitori care s-au inscris in cursa pentru a deveni actionarul majoritar al furnizorului local de agent termic primar va fi castigator.
Grupul italian a fost desemnat in 2006 castigator al procesului de privatizare a Electrica Muntenia Sud. Contractul de privatizare a fost semnat in luna iunie a anului trecut, iar tranzactia presupune achizitia directa de titluri si majorarea capitalului social.
google-analytics.com