Blogul Roxanei Iordache: MULTUMIM DIN INIMA PRESEDINTELUI BASESCU!

Superb ca anul trecut, Basescu a venit la conventia PD-L si a facut totul ca sa ramana Boc presedinte - a fost atat de jenant de prost-crescut incat nici n-a dat mana cu Blaga: care se uita la marlan destul de degajat, amintindu-si, probabil, ca acelasi act incalificabil l-a comis si fata de presedintii Iliescu si Constantinescu, la ziua nationala din 2008, ca sa nu mai vorbim de marsavia stupida fata de Regele Mihai. Deci, Blaga poate s-a simtit chiar bine ca a fost tratat ca un sef de stat fata de care presedintele psihopat are complexe atavice.
Sincer, m-am bucurat enorm, i-am multumit lui Basescu pentru viscerele care-l guverneaza: daca iesea Blaga presedinte anul trecut - ceea ce s-ar fi intamplat ca si azi, daca nu intervenea Basescu -, azi PD-L era in continuare la guvernare si castigator al alegerilor locale.
Acum, insa, alegerea lui Vasile Blaga inseamna cu totul altceva: unica sansa de salvare a PD. Cu o conditie. Obligatorie. Dar despre asta, nimic. Deocamdata. Sau poate, niciodata.