Cautare

212 de rezultate pentru "asociatie" (2.95 secunde)
a€œPresedintele comisiei de urbanism a propus concesionarea pe o perioada de 40 de ani a unui teren situat in zona complexului din Tiglina 1 catre o asociatie formata din sase firme in vederea construirii unui centru comercial.
Exista chiar o asociatie a uniunilor de creatori - ANUC. Eu le sugerez acest lucru, cred ca ar trebui ca ei sa promoveze o asemenea solicitare la CNSAS, dar decizia ar putea fi luata si la nivel de ANUC", a declarat Iorgulescu.
In cursul zilei de vineri, a avut loc in Mamaia o conferinta de presa prilejuita de debutul celui de-al XIII-lea Congres al Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania. La eveniment au participat presedintele AFDPR, Constantin Ticu Dumitrescu si Paul Andreescu, membru in asociatie.
Prima dintre ele este elaborarea unei legi speciale pentru situatia din bazinul hidrografic Trotus, iar cea de-a doua presupune adoptarea in textele legilor a conceptului de asociatie intercomunala", a declarat presedintele PSP.
"Cetateni de rangul doi pe pamantul stramosilor" Totodata, se solicita si modificarea legii partidelor politice in sensul ca aceasta sa nu ingradeasca dreptul la asociatie si sa asigure si inregistrarea partidelor regionale care sa reprezinte teritorii mai mici.
Din asociatie mai fac parte si reprezentanti ai Prefecturii, Camerei de Comert, Consiliului Judetean, alaturi de tot ce inseamna hotelier.
Acesta a precizat ca varianta propusa de asociatie, insusita si de partidele care compun Alianta PNL - PD, este votul uninominal mixt cu compensare, care presupune ca jumatate din mandatele de parlamentari sa fie atribuite in doua etape.
Grama sustine ca Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc" este ilegala, fiind vorba de o asociatie prin care se incearca formarea unui organism care sa substituie actualele forme administrative.
In conditiile in care PD, alaturi de celelalte partide politice parlamentare, si-a asumat, politic, proiectul de lege redactat de asociatie si aflat in prezent in Parlament, democratii sustin acum, potrivit APD, o noua varianta, "urmand demersurile presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu".
(...) Trebuie sa fim un partid, nu o asociatie de grupulete, usor de cucerit una dupa alta. (...) Noi vedem de fapt doar teama de DNA, teama de proprii colegi, teama de dimineata urmatoare si de ce ar mai putea aparea in presa", a spus Nastase.
Presedintele Basescu atentiona ca schimbarea denumirii Fundatiei Nationale pentru Tineret in Consiliul National al Fundatiilor pentru Tineret presupune si o schimbare a formei juridice, din fundatie in asociatie.
El a anuntat ca PC va constitui o Asociatie a celor nedreptatiti de Primaria Capitalei si ii invita pe toti fostii proprietari care au notificarile facute la Primarie, sa se adreseze Departamentului juridic al partidului pentru a reface banca de date.
"Prin proiectul 'Parlamentul Verde', sediul Legislativului va deveni 'cladire verde' in urma certificarii de catre o asociatie internationala, in baza indeplinirii unor criterii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), cum sunt consumul redus de energie, diminuarea pierderilor de caldura, surse ecologice de alimentare cu energie, reciclarea hartiei folosite.
Sefii Primariei din Urdari, Gorj, au obtinut aprobarea consilierilor locali pentru a transforma in dric o ambulanta primita ca ajutor in 2001 de la o asociatie din Germania.
"Invingatorul este Jobbik, creat in urma cu sapte ani ca o asociatie a tinerilor si care acum depaseste Partidul Socialist la putere, in mai multe departamente", a spus analistul Attila Gyulai, director adjunct al Institutului Political Capital.
In plus, acesta ne-a mai marturisit ca banii ce provin din salariul sau se duc in continuare la acea asociatie de binefacere Fundatia Fair Play.
"Suma este mai mare decat cea alocata anul trecut, avand in vedere performantele inregistrate in ultima perioada de aceasta asociatie sportiva, dar si problemele economice ale Complexului Energetic Rovinari, principalul cotizant", a declarat Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean Gorj, care s-a contrat mereu cu Marin Condescu pe tema continuarii finantarii echipei Pandurii.
Liderul PSD a precizat ca presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, "nu are nici macar calitatea de revolutionar", el "nefiind pe baricade, asa cum s-au regasit multi dintre cei care au infiintat aceasta Asociatie".
Ciocan o desfasoara ca Sef al Serviciului Informare si Relatii Publice si Purtator de cuvant al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti de aproape 5 ani a fost recunoscuta la nivel european prin alaturarea acestuia in cea mai prestigioasa asociatie, exclusiv destinata directorilor de comunicare din Europa.
Timp de 2 ani a fost vicepresedinte UGIR - 1903, asociatie a patronatelor romane care au declarat public ca nu sustin masurile de austeritate initiate de tandemul Basescu-Boc.
google-analytics.com