Cautare

212 de rezultate pentru "asociatie" (3.02 secunde)
Aniversarea unei invazii si ocupatii cu consecinte tragice pentru romani a fost organizata de o asociatie revizionista maghiara din Satu Mare, denumita Podul, recent infiintata, impreuna cu Asociatia Miklos Horthy si Ordinul Vitejilor, organizatii revizioniste din Ungaria.
"La o asociatie de proprietari sau locatari este necesar potrivit legii sa existe un cvorum, adica locatarii de pe etaje sa coboare la aceasta adunare si sa fie prezenti jumatate plus unu.
Aceasta asociatie a participat vineri la Bursa locurilor de munca, organizata de AJOFM Bistrita, fiind reprezentata de Alina Capraru, sefa de cabinet a deputatului Ioan Nelu Botis.
O asociatie din Bistrita care deruleaza programe pe piata muncii din fonduri europene si de la Guvern are sediul intr-o cladire care apartine familiei ministrului.
"In termeni juridici, sotia mea a fost angajata la o asociatie unde noi nu aveam niciun interes. Pur si simplu a fost angajata", a mai spus Botis.
Procurorii anticoruptie i-au imputat edilului un prejudiciu de aproximativ 400.000 euro dupa ce Consiliul Local Baia Mare a aprobat achizitionarea unui bloc la pretul de 544.500 euro de la o asociatie familiala.
Christian Ciocan face parte din aceasta asociatie inca de la inceputul anului 2010. Politistul roman a fost singurul participant ce s-a prezentat la Summit-ul Comunicarii 2011 in nume personal, toti ceilalti participanti reprezentand diverse companii.
Sau, ma rog, ca asociatie recunoscuta drept partid. Pe sub masa, intr-o maniera extrem de vicleana, Presedintele Traian Basescu incurajeaza trei miscari anti-UDMR.
Doamna de la asociatie stie. Cand am bani, vin si dau la casierie. Este foarte greu, dar de unde, cand abia ne tinem?", a spus unul dintre restantierii din cadrul Asociatiei nr.
Cateva zeci de organizatii neguvernamentale au constituit o asociatie numita Actiunea 2012, recent a fost constituit si un Consiliu al Unirii, format din organizatii si personalitati de pe ambele maluri ale Prutului, care pledeaza deschis pentru unirea Republicii Moldova cu Romania.
"Consideram ca este de datoria noastra, ca asociatie profesionala, sa explicam care este rolul judecatorului in societate, la fel cum este de datoria Presedintiei sa se informeze in mod corect si complet inainte de a face afirmatii extrem de grave, de natura a afecta increderea cetatenilor in sistemul de justitie si prin care judecatorii sunt indemnati sa incalce valori fundamentale ale sistemului judiciar".
Initiative in PSD si M10, pentru abolirea pragului Decizia CCR vine dupa o sesizarea a Partidul Pirat, o asociatie care militeaza pentru libertate pe Internet si modificarea legii copy-right-ului.
Cei de la Asociatie nu au inteles sugestia dv subliminala de a face din Romania un laborator al practicilor judiciare avansate, care sa inspire si alte popoare - inclusiv cel american.
Dintre contractele finantate de firmele din asociatie, 27% reprezinta echipamentele cu scop industrial, 4% il constituie finantarea sectorului imobiliar si 69% transporturile.
Trofeele vanatoresti costa o gramada de bani O simpla privire asupra tarifelor de vanat practicate de aceasta asociatie, pe langa cotizatia anuala, arata ca numai cei cu dare de mana se implica in astfel de activitati.
Municipalitatea are intentia de a scoate taxa de salubritate si in cazul persoanelor care locuiesc la bloc, insa masura nu va fi luata mai devreme de jumatate acestui an. Daca se va renunta la taxa de salubritate, tariful de colectare a gunoiului menajer va fi platit prin asociatie.
intre persoana care dorea sa intre in club si asociatie se incheia un contract de angajament sau de creditare iar pentru banii incasati nu se elibera chitanta, acestia fiind predati responsabililor zonali in baza unor declaratii.
Potrivit studiilor efectuate de catre asociatie si o companie de consultanta, dimensiunea pietei leasingului ar putea ajunge la 4-5 miliarde de euro in urmatorii ani.
“Fapta investigata reprezinta, pe de o parte, o intelegere intre membrii asociatiei, care sunt concurenti intre ei, si, pe de alta parte, o intelegere intre asociatie si companiile nationale respective.
Din acest an, producatorii care vor sa faca o investitie serioasa in ceea ce priveste irigarea spatiilor de care dispun au o singura varianta:
google-analytics.com