Cautare

212 de rezultate pentru "asociatie" (3.63 secunde)
O asociatie din Elvetia militeaza pentru transfuzii de la nevaccinati. Safe Blood Donation vrea sa modifice legea transfuziilor. Safe Blood Donation se bazeaza pe conspiratiile antivaccin ARN.
Un acces de sinceritate fara precedent, "stins" imediat de reluarea acuzelor la adresa hotelierilor, carora le-a reprosat faptul ca nu s-au unit intr-o asociatie care sa vina la o dezbatere cu ministerul, invitandu-i sa faca acest lucru macar acuma.
Proprietarii de paduri din aceasta localitate gorjeana s-au constituit intr-o asociatie si au decis sa ceara ajutorul vecinilor lor din judetul Valcea, pentru ca in Gorj nu exista nici un ocol silvic privat.
In al doilea rand, avem majoritatea in Consiliul Judetean Dolj si chiar in momente mai grele, ca acela in care PSD a intrat la guvernare si mie mi se cerea sa ies din aceasta asociatie cu liberalii si se vorbea de un mariaj "a trois", eu mereu spuneam ca merg in continuare cu cine am dat palma.
Fiecare poate sa aleaga orice fundatie sau asociatie, important este sa fie cunoscuta si sa nu fie fundatii sau asociatii politice.
Prezentind o instiintare primita la sediul partidului de la o persoana care ar trebui sa se prezinte la compartimentul pentru relatii cu asociatiile de proprietari pentru sustinerea probei orale de atestare ca administrator de asociatie de proprietari, consilierul local conservator Razvan Avram a declarat ca toata aceasta actiune este ilegala.
Pentru cei doi vicepresedinti este evident faptul ca Opris socoteste AEP ca pe “o institutie personala, pe care intelege sa o conduca ca pe propria feuda, ca pe o asociatie familiala“, iar vicepresedintii il incomodeaza.
Inca din anul 1993, Portul Constanta este membru activ al EIA, fapt ce reprezinta singura asociatie la nivel european recunoscuta de catre Uniunea Europeana drept organism reprezentativ neutru pentru transportul intermodal.
A fost o decizie interna a lor si moral au spus ca sunt datoriile lor, nu le-a facut altcineva, chiar daca ii spu-nea altfel, in loc sa fie SRL sau asociatie.
Solicitantii trebuie sa dovedeasca faptul ca detin teren agricol, au studii superioare, de specialitate sau experienta in agricultura, sa nu aiba cazier si sa nu fi falimentat vreodata o ferma ori asociatie agricola.
Ce isi propune aceasta asociatie? - Da, cat de curand va avea loc si lansarea Asociatiei Culturale Serban Georgescu. Va fi o lansare extrem de importanta pentru sufletul meu, la care ii voi chema pe toti prietenii sotului meu.
Jumatate din bani se duc pe fantanile cantatoare Pentru executarea lucrarilor de modernizare a centrului Craiovei s-a constituit o asociatie formata din trei firme:
Executorul judecatoresc face legea La data cand asociatia a depus la Primaria Craiova cererea de cumparare a celor aproximativ 3.000 mp de teren, Judecatoria Craiova anulase procesul-verbal al licitatiei de la care castigase societatea subsolul in discutie, iar dupa alte sase zile de la depunere, Tribunalul Dolj anulase recursul formulat de asociatie si de executorul judecatoresc Balica impotriva sentintei judecatoriei.
Pe cei care vin cu deratizarea ii trimiteti ori la seful de scara ori la administrator, sa vina cu ei - in mod firesc asa si trebuie, daca presedintele de asociatie si ceilalti hotarasc vreo deratizare - altfel va deratizeaza cu apa si faina si va mai iau si bunurile ce le vor gasi la indemana si pot fi palmate usor.
Centrul pentru Inovatie in Medicina este o asociatie non-guvemamentala, infiintata in anul 2014, cu scopul de a aduce inovatia in medicina pe agenda publica din Romania, in beneficiul oamenilor.
Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA este o asociatie nonprofit, independenta, neguvemamentala sj apolitica, ce reprezinta interesele nepatrimoniale ale membrilor sai si promoveaza ingrijiri optime de sanatate pentru pacientii diagnosticati cu infectii.
Aceasta asociatie, sub aparenta apararii valorilor stiintifice, a avut o atitudine extrem de ostila fata de fenomenul OZN, folosind lozinci de tipul:
WFOT este o asociatie internationala fara scop lucrativ infiintata la 9 aprilie 2005 in New Delhi, India. Scopul sau este de a promova utilizarea ozonului - oxigenului poliatomic - in toate aspectele medicale posibile.
a€œPresedintele Comisiei de urbanism a propus concesionarea pe o perioada de 40 de ani a unui teren situat in zona complexului comercial din Tiglina 1 catre o asociatie formata din sase firme in vederea construirii unui centru comercial.
"S-au format echipe mixte din angajati ai regiei care merg la fiecare asociatie zilnic, sa le puna in vedere sa achite ce au consumat.
google-analytics.com