Cautare

212 de rezultate pentru "asociatie" (3.97 secunde)
Una este sa gestionezi o asociatie cu cateva zeci de scari si alta o asociatie cu cinci scari de bloc.
De asemenea, angajatul Petrom ar putea sa se adreseze ministerului prin intermediul unui reprezentant legal, care poate fi si o asociatie.
Zeci de milioane de lei din buzunarele unor craioveni au ajuns in punga unui presedinte de asociatie care n-a putut dovedi ca a fost numit in functie de adunarea generala a acesteia.
De atunci, luna de luna, fisa cu datorii catre asociatie are sectiunea de penalizari plina cu cifre infricosatoare, de ordinului sutelor de lei.
Acestia sunt obligati inca de acum mai bine de un an sa suporte costurile pentru colectarea, depozitarea si reciclarea deseurilor de electronice si electrocasnice, insa pana acum doar o asociatie reprezentand distribuitorii de IT a adus spre aprobare cu o metodologie pentru a institui aceasta taxa la vedere, ca pe o componenta suplimentara de cost", a declarat ieri presedintele Agentiei Nationale de Protectie a Mediului (ANPM), Ioan Gherghes.
Proiectul consta in organizarea unei prezentari destinate strict companiilor italiene, in care vor fi expuse diverse masini si utilaje, dar si preparate specifice bucatariei italiene.O alta noutate importanta este organizarea intr-un pavilion cort a unei participari de grup de catre o asociatie de crescatori de animale din Marea Britanie, cu expunere de animale vii (ovine, bovine, porcine), asociatie ce beneficiaza de sustinerea Ambasadei si a Guvernului Marii Britanii, pe o suprafata totala de expunere de 800 de metri patrati.
In cazul in care nu sunt indeplinite cumulativ aceste trei criterii de catre asociatie, aceasta este declarata neeligibila pentru finantare.Bugetul va indica in mod clar produsele si/sau serviciile presupuse a fi achizitionate de asociatie in cadrul proiectului;
"Ma voi interesa si le voi spune si membrilor nostri de asociatie.
Au intarziat foarte mult infiintarea asociatiei si ,daca asteptam la nesfarsit dupa ei, riscam sa pierdem si noi, dar si comunele care vor sa intre in asociatie banii europeni", a declarat ieri primarul Craiovei, Antonie Solomon.
De asemenea, credibilitatea partenerilor de afaceri, a potentialilor furnizori sau a clientilor poate fi astfel verificata", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Maria Bumbaru, presedintele Asociatiei Nationale a Detectivilor Particulari din Romania, asociatie, fondata in anul 2000, care numara 250 membri.
Licitatia pentru modernizarea Aeroportului International Craiova a fost castigata de o asociatie a doua firme, Atlas si Polystart Impex din Craiova.
Confindustria Romania mai inseamna si o asociatie importanta si recunoscuta, in masura sa justifice la nivel national si international exigentele si cererile intreprinderilor asociate care isi desfasoara activitatea in Romania.
Ce premiu a primit actrita in contextul Festivalului de la Roma Fotomodelul Madalina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat in filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distinctia fiind acordata de o asociatie culturala in contextul Festivalului International de Film de la Roma.
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
70 milioane euro, suma platita artistilor interpreti si executanti de-a lungul timpului In cadrul conferintei de presa, Stefan Gheorghiu a facut o scurta trecere in revista asupra rezultatelor financiare obtinute de asociatie, de la infiintare si pana in prezent.
Ponta surprinde pozitiv prin curajul cu care ia decizii dificile Premierul Victor Ponta a inteles ca, in politica, trebuie sa faci sacrificii pe termen scurt, pentru a construi pe termen lung, iar liderul PNL, Crin Antonescu, face o distinctie corecta intre guvern ca institutie a statului si partid ca asociatie privata de cetateni.
Ca atare, este nevoie mai mult ca oricand de continuarea intr-un ritm sustinut a activitatii ARCHBPTH, asociatie stiintifica menita sa contribuie esential la dezvoltarea acestei specialitati chirurgicale in tara noastra.
(Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa) este o asociatie caritabila, non-profit, neguvernamentala, apolitica si fara afiliere religioasa, inregistrata la 10 mai 1996.
traditionalul minifestival pe apa organizat in parteneriat cu Asociatia Milla 23 - Ivan Patzaichin - competitie de vaslit, care se va desfasura cu cele 3 canotci puse la dispozitie de Asociatie, fiecare echipaj fiind alcatuit din 10+1 membri; ... sunt furnizate de catre Asociatie.
L-am auzit zilele trecute pe deputatul Radu Dragus raspunzindu-le colegilor de breasla cumva retoric cind i s-a cerut o declaratie privitoare la datoriile de milioane bune de lei vechi pe care le are la asociatie.
google-analytics.com