Cautare

505 de rezultate pentru "arges" (7.01 secunde)
Nu este posibil ca dupa atatia ani sa mai avem drumuri nationale de pamant, de exemplu DN 7D Caineni-Curtea de Arges.
Arges, Bistrita, Buzau, Botosani, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Mehedinti, Olt, Teleorman, Vaslui si Vrancea. In alte 11 judete in care PSD si UNPR au candidat pe liste comune vor fi facute aliante cu ALDE pentru a forma majoritati in Consiliile Judetene.
Conform acestuia, inmormantarea va avea loc la Curtea de Arges, dupa ce trupul neinsufletit al Reginei va fi depus o zi la Castelul Peles, apoi la Palatul Regal din Bucuresti.
In rest toti aia care nu deranjeaza pe nimeni au fost achitati saptamana asta â€" ce sa mai pierdem vremea cu Nicolescu de la Arges, destul ca am baut sampania cand l-au arestat.
Astfel, in perioada 9-20 noiembrie, au fost controlate 223 de unitati din judetele Arges, Hunedoara, Bihor, Timis, Valcea, Maramures, Cluj si Brasov.
Judetele in care s-au realizat proiecte prin RICOP sunt Bacau, Iasi, Neamt, Vaslui, Braila, Buzau, Galati, Arges, Dambovita, Teleorman, Dolj, Gorj, Olt, Hunedoara, Valcea, Brasov si Covasna.
Reamintim ca uzina din Arges este oprita si de patru luni nu mai are caldura, nici electricitate. Singura modificare fata de situatia anterioara este ca aproximativ 400 de salariati au primit saptamana trecuta, respectiv vineri, fiecare, cateva sute de mii de lei, suma maxima fiind de 800.000.
Este vorba despre Doftana, Arges, Manaileasa, Olanesti si Dambovita. Seres a mai spus ca vor accepta ca la vanzarea acestor hidrocentrale sa participe nu numai “cei care au experienta in energia hidro, ci in energie in sens larg“.
Potrivit acestuia, cele 58 de localitati care au primit drept de acces la serviciul de distributie a gazelor fac parte din arealul sudic si sud-estic al tarii. Este vorba de judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Ilfov, Olt, Prahova, Valcea.
Pe lista aprobata de minister se afla si 13 tipuri de tuica, printre care cele mai cunoscute sunt cele de Buzau, Arges si Zalau, Horinca de Maramures si Turtul de Oas.
Potrivit estimarilor ANTREC, numarul turistilor va inregistra o crestere cu pana la 30% fata de anul trecut. Cele mai solicitate zone sunt Bran - Moeciu, Sibiu, Vrancea si Arges.
Astfel, au fost inundate 9.450 de hectare de terenuri agricole in Arges, 16.976 in Calarasi, 1.046 in Constanta, 3.251 in Dolj, 20.185 in Giurgiu, 381 in Gorj, 8.743 in Olt, 59.128 in Teleorman, 791 in Tulcea si 2.766 in Valcea.
Ulterior, Tribunalul Arges a ridicat nivelul despagubirilor la 898 de miliarde de lei vechi. Ultima suma avansata de Sandu se ridica la 1.100 de miliarde de lei vechi.
Totodata, autoritatile au anuntat ca lucrarile de amenajare a unor bazine hidrografice din judetele Arges, Bacau, Prahova si Vrancea vor fi realizate cu fonduri acordate de Banca Europeana de Investitii (BEI), valoarea totala a proiectelor ridicindu-se la 57,7 miliarde de lei.
Astfel, RCS & RDS a primit 60.000 de numere care vor fi utilizate pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa, din domeniul 0Z=03, in judetele Arges, Brasov, Constanta, Iasi, Timis si Vaslui.
Grupul Rompetrol, prin Divizia de Explorare si Productie (Upstream), a castigat prin licitatie, de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM), concesiunea de exploatare a gazelor naturale de la Golesti, judetul Arges, situata in apropierea retelei nationale de distributie a gazelor, la circa 5 kilometri de Pitesti.
Cele patru unitati care vor beneficia de fonduri sunt Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla-de-Zahar Brasov, Institutul pentru Biotehnologii in Horticultura ßtefanesti (judetul Arges), Institutul pentru Pedologie, Agrochimie si Protectia Mediului - ICPA Bucuresti si Institutul pentru Biologie si Nutritie Animala - IBNA Balotesti (judetul Ilfov).
Astfel, manifestarea expozitionala a reunit 27 de firme producatoare si distribuitoare de masini, utilaje si echipamente agricole, produse agricole, material semincer si produse chimice pentru agricultura din Arad, Arges, Brasov, Bucuresti, Cluj, Satu Mare si Dolj.
Ca numar de clienti bancari conduce Bucurestiul, cu 2.917.478, urmat de Constanta, cu 707.144 clienti si Arges, cu 681.769 clienti.
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
google-analytics.com