Cautare

505 de rezultate pentru "arges" (8.04 secunde)
Dupa ce s-a intretinut timp de 20 de minute cu cei doi generali, Basescu a pornit spre Qalat, unde sunt cantonati militarii romani din Batalionul 33 Curtea de Arges.
"Va pleca un delegat catre Inspectoratul de Politie al Judetului Arges si voi transmite acelasi document si consiliului municipal, care se va intalni in sedinta pentru desemnarea pe aceasta perioada a unui inlocuitor", a declarat prefectul Georgescu.
Dumitru Codreanu a declarat ca este membru al PRM din 1994, singurul formatiune din care a mai facut parte fiind Partidul Comunist Roman. Acesta a fost exclus marti din partid, impreuna cu vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet (Vaslui) si Marian Fulga (Arges).
"Cine v-a oprit ca pe 3 martie, cei 13 initiatori sa mergeti in arestul IPJ Arges cu un proiect de dispozitie, sa-l semneze primarul Solomon pentru delegarea de competente catre unul dintre cei doi viceprimari?", s-a intrebat retoric Raducanoiu.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a sustinut in Senat o declaratie politica pe tema afirmatiilor agresive ale unui deputat ucrainean referitoare la revenirea pe cale naturala a Insulei Maican la teritoriul Romaniei.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a adresat o intrebare Ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi. Obiectul intrebarii: Codul de Conduita al U.E.-E.D.A.
De asemenea, vom da un mesaj foarte clar colegilor nostri de la Arges, deoarece intalnirea este la Pitesti, care se afla intr-o batalie care a devenit tipica pentru Romania anului 2010:
In aceeasi zi, seful statului a facut deplasari in judetul Arges, unde a vizitat societatea Dacia-Renault, in judetul Teleorman, la Rosiori de Vede, unde a avut o intalnire cu reprezentanti ai autoritatilor locale si la Alexandria, unde a participat la un miting electoral.
Celor trei initiatori ai puciului, Iliescu, Nastase si Vanghelie, le-au dat semnale importante ca sunt de acord cu debarcarea urgenta a lui Ponta, si baroni cu mare greutate din PSD, Radu Mazare, Gheorghe Nechita, Marian Oprisan sau Constantin Nicolescu de la Arges.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca (foto) a criticat intr-o declaratie politica intitulata "Unde ne sunt conducatorii?" modul in care Guvernul actual a gestionat criza economica si esecul inregistrat in privinta intrarii Romaniei in spatiul Schengen.
PSD sustine ca o dovada in acest sens o reprezinta arestarea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, pentru asa-zise fapte penale de acum 5-6 ani.
Presedintele PDl, Emil Boc, a lansat, vineri, un adevarat atac la adresa Opozitiei, pe care o considera vinovata de raspandirea unor atacuri mediatice, in legatura cu cercetarea presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu, avand ca scop influentarea actului de justitie.
Prin circul mediatic in cazul Nicolescu, PSD, PNL si PC fac zid impotriva justitiei' Premierul Emil Boc a acuzat PSD si PNL ca submineaza din nou credibilitatea Romaniei prin "circul mediatic" creat in jurul arestarii presedintelui CJ Arges Constantin Nicolescu, in momentul evaluarilor finale pentru aderarea la spatiul Schengen.
Fostul prim-ministru spune ca actiunile PSD de sprijinire a presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu, "nu se opune justitiei", ci "statului politienesc":
Comentariile luiVoinescu au plecat de la critica facuta liderilor PSD fata de apelul acestora privind solidarizarea cu presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu si pentru pichetarea sediilor PDL in ziua recursului asupra masurii arestarii preventive a social-democratului.
•Arges - 3 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Bacau - 2 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv.
Basescu a spus ca medicii au avut influenta in justitie in recursul la arestarea preventiva a presedintelui CJ Arges Constantin Nicolescu, mentionand ca operatia acestuia a fost "inluentata" de un medic care l-a operat si pe Omar Hayssam de cancer.
Hai treaca, mearga cu smecheriile astea de doi bani, dar chestia cu Nicolescu de la Arges, cand ziceai tu la TVR1, ca putea fi operat si mai tarziu, e prea de tot.
' Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, lanseaza, pe blogul personal, un nou atac la seful statului, pe care il numeste "mizerie de om" dupa declaratiile facute de Basescu in legatura cu seful CJ Arges, Constantin Nicolescu:
Cum s-a intamplat si mai tarziu, in Arges, la Vulturesti si in alte alegeri partiale. Se pare ca Basescu i-a lasat pe vamesi sa lucreze pentru PDL si pentru el vreo sase ani, ca sa aiba probe materiale cat mai multe...
google-analytics.com